dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Acer laptop var. Pilinizi değiştirin işareti çıkıyor daha öncede olmuştu ama pili çıkarıp takınca düzelmişti. Şimdi hiç gitmiyor. Everest programıyla baktım dayanma seviyesi %61 de. 1 Sene içinde bu kadar kolay mı biter pil. Biraz hor kullandım ama çok çabuk ölmedi mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Benim acerinki yaklasik 2 sene sonra oldu tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Acer mış at çöpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi ole demeyin acer iyi yaa.2007 de toshiba alicam diye gittim neredeyse yari fiyatina 2 kati ozellikli acer aldim hala catir catir kullaniyorum. Pil olayi cogu laptopda ayni zaten, hepsi bir sure sonra rerorö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 benim pilimden ses geliyo artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bi rusa gotur canlandırır pilini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 pil yuvasında bi sorun vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar