Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Absolut'u açamadım..Yardım..

UltraPsycho

Öne çıkan mesajlar

kavga lazımmıydı abi,hemncecik ayarlayalım bişiler ehem.

HEY SİZ! içmeyin bre deyyuslar!!!

bu dünyada içtiğiniz tüm alkol içeren içecekler ahirette zebanilerce şişelerin dik tutulup sizn üstüne oturmanız suretiyle size geri döndürülecektir!

sizin kökünüz bozulmuş......
gençilüğe bak peeeeh.

pek olmadı ama idare edin.canım sıkkın zaten.[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü

Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 07 Eylül 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
peki bu mekanizma bardağa koymadan şişeden içmemizi engellermi?

sen absolutu direk şişeden içecek duruma geldiysen seni bu yer yüzünde hiçbişe engellemez zaten ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 07 Eylül 2004 16:58 tarihinde demiş ki:
O şise devrildiğinde akmasın diye konulan ve çıkarılmayan birşey. Şişeyi tam başaşağı çevirdiğinde mekanıizmayı bozmamış isen heheh normal aktığını göreceksin.

peki absolut sen absolut konusunda hakkaten uzman oldugunu belirtmek icinmi bu nicki sectin??

ehu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 07 Eylül 2004 17:23 tarihinde demiş ki:
said:
sharky, 07 Eylül 2004 17:18 tarihinde demiş ki:
İnanmıyorum ya.. Yakında tuvaletimi yaptım, şimdi ne yapmalıyım ? gibi sorular da gelecek galiba..

öyle bir soru gelmişti
sen yoktun ama o zamanlar sanırım
görsen şaşırmazdın :p

ben nicoteen in sevgilimde seviştim şimdi napmalıyım konulu bir threadini hatırlıorum
:)[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

ya en yakın sürede absolut alıp o güvenlik hedesini el matkabı ile çıkarıcam nası çıkmaz ya tüketicinin eline verilen cisimde güvenlik varsa herzaman aşılma tehlikesi vardır yani imkanı yok 2 bilye durduramaz beni:D

Not: bende bilye biriktiriyom toptancısını biliyom[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya
Sosyal ağlarda paylaş

sen benim yoymun bilyelerinide almıştın zaten:hrr:

:-p[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...