demian Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 merhaba, bende Zotac 8800GT AMP! Edition var, epeydir de kullanır durumdayım. en son tüm DLCleriyle falan mass effect 2 bitirdim sıkıntı yaşamadan, geçenlerde de Fallout New Vegas kurdum. öte yandan oyun 10. dakikadan sonra bir şekilde çöküyor, monitör kapanıyor. aşırı ısınma gibi bir durum söz konusu degil, sıcaklıklarım hep 8800GT için oldukça normal seviyelerde, güç sıkıntısı da yaşamıyorum. açıkçası mesele şu ki şu anda yeni bir ekran kartına verebilecek 200 lira param yok, sizce bu kartı kurtarmanın bir yöntemi var mıdır? teşekkür ederim, iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 baska bi pc de dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hem komikli hem isabetli anket az gorulduk bisey; tebrik ederim, emdi cevap cuzdan yirtulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 tüh ya, o zaman para biriktirip 4770 ya da 4830 bakacagız. izmir'de uzun vadede bana satabilecek olan varsa -uzun vade kısmına dikkatinizi çekerim- benimle iletişime geçse süper olur, çünkü en son 2007'de falan elimde toplu para oldu yani. neyse teşekkür ederim, ben hem şu kartı başka bilgisayarda deneyecegim, artık olmazsa kart bakacagız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 fazla para yoksa 2.el bişeyler bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 niye 4770? eski di mi o. bu arada benchmark testi denedin mi, belki sırf oyunla alakalı bir durumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 vaaay komikligi anketin butunune yaymis, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 anketle kalbimizi kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 mikro dalgaya at 10 dk pişir çalışacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Anketmaster title'ı verilsin bu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bone said: niye 4770? eski di mi o. bu arada benchmark testi denedin mi, belki sırf oyunla alakalı bir durumdur. şu anda ATiTool ile artifact testing yapıyorum, bir sonuç çıkarsa kafamı duvara sokmak ya da soguk su içmek arasında bir seçim yapacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 anket harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kart anladıgım kadarıyla 80 dereceden sonra sapıtmaya başlıyor, gidip hayvanlar gibi fan taktıracagım üstüne bir tane, bakalım umarım düzelir sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 al bunu tak. http://www.sanalmarketim.com/urun/55cf0b69ccaa49b80278da1f768f9393/THERMALTAKE-ND4-VGA-Su-Blogu-nVidia-8800GTX-CL-W0153 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bunu almak ideal olur evet de, 54 doların üstüne biraz daha eklesem 2. el 4770 alıyorum herhalde ben zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 o da doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ahahaha patide gördügüm en basarili anket. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hangi şıkka oy atsam bilemedim. kötü de olsa geyiklilere atıyodum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Fistan said: anket harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Sana yol göstericem ama bir çay isterim karşılığında :) Öncelikle Nvidianın clock programı var basit birşey onu indir evde değilim gidince adını tamda yazabilirim ama 02:00de çıkıcam işten zaten. O programı indirdiğinde 2 ayar var ikisinide 100 birim kadar aşağı indir. Benim ayarlarımı ss olarak eklerim yarın sabahtan. Programı bulamazsan şayet oyunlardaki bloom'u kapat AA'yı kapat he birde HDR varsa onuda kapat cillop gibin oynamaya devam edersin. Ama Nvidia programını bul kur rahatla ben 1 yıldır çekiyorum aynı sorunu banamısın demiyor 100 birimlik aşağı çekince oyunlar yine paşalar gibi açılıyor zaten. Ekranın kararmasının sebebi kartın ısınıyor hatta Nvidiabilmemne.dll dosyası kapatıldı gibi altta bir uyarı veriyor olması lazım. Hade iyi oyunlar şimdiden Zotac 8800GT AMP! ölmez merak yapma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 darejedi çok sagol, atacagın screenshot'ı merakla bekleyecegim. bu karta bir şey olursa ruhum yanar ezilirim çünkü bildigin manevi bagım var bu kartla benim, turuncu led'ini yedigim hey gidisi ya. //dedigin program rivatuner mı? her neyse ben yine de rivatuner'dan clockları 100 birim kadar indirdim, tekrar deneyecegim şimdi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Ntune Program bu... Ayarlarıda üsttekini 596 alttakini 916 gibi birşey yapman yeterli olacaktır. Yada yanlış hatırlıyor olabilirim ama 100birim aşağısı yeterli oluyor. Ama alttakini tam 100 birim indirmen gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ne yaptıysam fayda etmedi, kart ısınmaya devam ediyor. üstündeki fanı ve platingi söküp yeni ve kocaman bir fan takmak ve termal macununu da degiştirmek lazım, belki öyle düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 fanini bir güzel temizleyip,kaliteli bir termal macun ile tekrar taktıgında sorun büyük ihtimal düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 inşallah abi bakıcaz. test ettim, kartın default saat hızlarında idle'ı olan 55 dereceden 10.5 dakikada 82 dereceye çıkıyor. tam 82 derecede de artifact verip oyundan atıyor. her şey kısmet artık, ama yarın halletmeye çalışacagım. yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim, anket de sizi eglendirdiyse onore oldum, iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar