Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8800GT sonunda öldü mü?

demian

Öne çıkan mesajlar

merhaba,
bende Zotac 8800GT AMP! Edition var, epeydir de kullanır durumdayım. en son tüm DLCleriyle falan mass effect 2 bitirdim sıkıntı yaşamadan, geçenlerde de Fallout New Vegas kurdum. öte yandan oyun 10. dakikadan sonra bir şekilde çöküyor, monitör kapanıyor. aşırı ısınma gibi bir durum söz konusu degil, sıcaklıklarım hep 8800GT için oldukça normal seviyelerde, güç sıkıntısı da yaşamıyorum. açıkçası mesele şu ki şu anda yeni bir ekran kartına verebilecek 200 lira param yok, sizce bu kartı kurtarmanın bir yöntemi var mıdır?
teşekkür ederim, iyi günler.
Sosyal ağlarda paylaş

tüh ya, o zaman para biriktirip 4770 ya da 4830 bakacagız. izmir'de uzun vadede bana satabilecek olan varsa -uzun vade kısmına dikkatinizi çekerim- benimle iletişime geçse süper olur, çünkü en son 2007'de falan elimde toplu para oldu yani. neyse teşekkür ederim, ben hem şu kartı başka bilgisayarda deneyecegim, artık olmazsa kart bakacagız yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

niye 4770?
eski di mi o.

bu arada benchmark testi denedin mi, belki sırf oyunla alakalı bir durumdur.

şu anda ATiTool ile artifact testing yapıyorum, bir sonuç çıkarsa kafamı duvara sokmak ya da soguk su içmek arasında bir seçim yapacagım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sana yol göstericem ama bir çay isterim karşılığında :) Öncelikle Nvidianın clock programı var basit birşey onu indir evde değilim gidince adını tamda yazabilirim ama 02:00de çıkıcam işten zaten. O programı indirdiğinde 2 ayar var ikisinide 100 birim kadar aşağı indir. Benim ayarlarımı ss olarak eklerim yarın sabahtan. Programı bulamazsan şayet oyunlardaki bloom'u kapat AA'yı kapat he birde HDR varsa onuda kapat cillop gibin oynamaya devam edersin. Ama Nvidia programını bul kur rahatla ben 1 yıldır çekiyorum aynı sorunu banamısın demiyor 100 birimlik aşağı çekince oyunlar yine paşalar gibi açılıyor zaten.

Ekranın kararmasının sebebi kartın ısınıyor hatta Nvidiabilmemne.dll dosyası kapatıldı gibi altta bir uyarı veriyor olması lazım. Hade iyi oyunlar şimdiden Zotac 8800GT AMP! ölmez merak yapma :)
Sosyal ağlarda paylaş

darejedi çok sagol, atacagın screenshot'ı merakla bekleyecegim. bu karta bir şey olursa ruhum yanar ezilirim çünkü bildigin manevi bagım var bu kartla benim, turuncu led'ini yedigim hey gidisi ya.

//dedigin program rivatuner mı? her neyse ben yine de rivatuner'dan clockları 100 birim kadar indirdim, tekrar deneyecegim şimdi bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

inşallah abi bakıcaz. test ettim, kartın default saat hızlarında idle'ı olan 55 dereceden 10.5 dakikada 82 dereceye çıkıyor. tam 82 derecede de artifact verip oyundan atıyor. her şey kısmet artık, ama yarın halletmeye çalışacagım. yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim, anket de sizi eglendirdiyse onore oldum, iyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...