Meabbics Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 bence çok zevkli pve healerı :) ilk heroiclerle uğraşmaya başlamak işkence sonrası gayet rahat. druid->hotları dispelle azcık panikleyince mana burnle yok artık o druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Shaman kas patchde toparlar gibi duruyor, kotude degil arenada 2v2 icin diyorum.Gerekli glyphler ile zevkli oynamasi arenada, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Kaede said: bu contentde yetersizlerle pve de healer olunmazfixt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 resto shaman iyi yav :)ha ilk once druid sonra resto shaman ama genel anlamda resto shaman iyidir.cogu kişi stoneclaw glyph bile kullanmıyor sonra şikayet ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 R.shaman baya iyi durumda suan. hatta gelecek patch ile dahada iyi olcak gibi gorunuyor. şuan bence r.druid>=r.shaman>priest>>>pala(tabi pvp için konuşuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Bizim raidlerde druid > shaman > paladin ~= priest şeklinde sıralama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Druidden cidden zevk almıyorum HClerden beri yani itemların çok fena değil ama genede hot atıyorsun sonra hızlı bi healin yok nourish agır kalıyor ve az healliyor, regrowth ise deli mana yiyor spamleyemiyorsun aciliyetler haricinde ve manan varsa. Bir turlu beceremedim adam gibi rahat bi sistemle heallemeyi. Demiyorum oturup tek elle healliyim ama acaip kastırıyor hele AoE damagelerde nedense tam tabiri ile mal gibi kalıyorum yani herkese rejuv atayım derken tank babayı yiyor tanka abanayım desen party cortluyor bi yapamadım bıktım. Ha yapan vardır hatta abi cok kolay atıcan hotları diyende cıkacaktır ama nedense bi turlu barışamadım HClerin heal kısmı ile. Düşünüyorum acaba tanklarım falan mı hep zayıftı diye ama yok yokk bende bişi var Hclerde çözemedim. Bu arada şansınamıdır bilemem %95 random HClerdeki healerlarım druid dısında sınıflar oldu warlock ile girdiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 pug holy priest oynuyorm..yeni sistemi çok büyük ölçüde çözdüm fakat her hc de birileriyle tartışıyorum önceden bu kadar oyun bilmez insan yoktu..herşeyde healera atıolar suçu çldırıcam..oynama healer fln he ama çok eğlenceli düzgün adamlarla girdiğin zaman..zorlansanda eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 @abso o sadece druidde diilki..heal spam die bşi yok artık mana regen itemlarda kalktı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Ama druidin hızlı bi heal spelli yok yani olan nourish o da az healliyor onun dışında HOTlar toplamda guzel healliyor ama hasırt diye giren damagelerde anam tank yatıyor dedirtiyor. Ama dediğim gibi belkide bana zor geliyordur ne biliyim. Mesela AOE hasar alınırken bir tane AoE heal var onu atıyorum sonra tankın hotlarını yeniliyorum gerekiyorsa veya nourish tank ama bu zaman partye yetemiyor AoE heal onları heallemem gerekiyor fakat tank dana gibi dmg alıyor bi yandan yani delirdim bıraktım druid heali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 abi hep derlerdi dps l2play diye harbiden öyle yani,işini bilen adamlarla (yüksek dps demiyorum düzgün kaçan adamlarla) heal her classta çokta zorlamıyor,ama gel gör ki her ateşin altında duran adamları fullemek her class için zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 paladinden sasma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Tank dısında dpsin çok az dmg alması lazım ama millet hoyda breee diye dalıyor işin ne healle mantıgı ille o yuzden kasmıyorum heal artık paşa paşa 25 dakka sıra bekleyip dps giriyorum lockla veya druidle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Biraz itemları düzelttim şimdi hc falan rahat healliyorum artık eğer abartı dmg almaz ise party gereksiz bi yerde. Tavsiye edeceğiniz HCden düşebilecek item varmı başka? Omuz enchantı için rep kasıyorum yapıcam en kısa sürede. Durid char linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Stonecore son bosstan trinketı alabilirsin. Bir de justice puanlarıyla spiritli eldiveni. Başka eksik bir şey göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 nası bi eksik yok be körümüsünüz bütün slotlara direk int yapıştırmış, spirit bonusları almamışın hatta 40+ int takıp +10 int bonuslarını bile es geçmişin, spiritin ztn çok düşük 1.7k gemleri değiştirmen gerek. +20int +20spirit yap bari mavi slotları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Bis pre-raid'den biraz uzaksın hedeflemen gereken itemları listeleyeyim. Head Slot 72 Spirit => 72 Mastery'e dönüştürülmüş bunu düzeltmen gerekiyor. Başlangıç seviyesinde spirit vermeyen itemlardan uzak durmak lazım bu yüzden Necklace Quicksilver Amulet ile değiştirilirse daha iyi olur. => http://www.wowhead.com/item=56300 Hurricane yanlış bir seçim uptimeı oldukça yüksek Heartsong weapon için en doğru enchant olacaktır. Öte yandan off hand enchantı artık 100int vermiyor 40 int olduğu için i346larda staff seçiminde bulunmak daha doğru olur. => http://www.wowhead.com/item=56424 Gloves => http://www.wowhead.com/item=56334 Boots => http://www.wowhead.com/item=56277 Ring => http://www.wowhead.com/item=56307 | http://www.wowhead.com/item=56418 Trinket => http://www.wowhead.com/item=56351 | http://www.wowhead.com/item=56290 | http://www.wowhead.com/item=56320 Yukarıda yer alan tavsiyeyi dikkate almalısın paladin gibi gemming yapmak pek iyi bir tercih değil bonusları gereksiz olmayanlar dışında es geçmemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Gem bonusu 20 intten az ise int gem yapıştırmak daha mantıklı diyordu elitistte o yuzden int bastım mumkun olan hepsine.Yani bonu solarak 20 int veriyorsa o zaman 20 int 20 hasteli gemi koyup bonuslamak kazanç sağlıyor ama 10 int falanda direk 40 int daha karlı hesaplamalarda. Evet ya headi unutmusum eski halinde kalmış akşama duzeltirim bilerek spirit yakarmıyım :P Neck hariç diğerlerini alayım bari. 4.2 ne zaman geliyor ona göre belki birde AHdeki epic stafflardan bi tane alabilirim cheneley's hede gibi adı olanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Absolut said: Neck hariç diğerlerini alayım bari. Neck hariç derken :p ? Sebebi epic olması sanırım. Bu yanılgı cata ile birçok kişide görülüyor ve çok yanlış. 22 int için 98 haste ve 120 spiriti çöpe atmak bir healer için çok kötü bir seçim. Gearing açısından başlangıç aşamasında spirit çok önemli i372/379 seviyesine kadar spirit feda etmek pek iyi bir seçim değil. Tavsiyemi dikkate alman dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Seni mi kırıcam aldım gitti. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Absolut said: Gem bonusu 20 intten az ise int gem yapıştırmak daha mantıklı diyordu elitistte o yuzden int bastım mumkun olan hepsine.Yani bonu solarak 20 int veriyorsa o zaman 20 int 20 hasteli gemi koyup bonuslamak kazanç sağlıyor ama 10 int falanda direk 40 int daha karlı hesaplamalarda. Evet ya headi unutmusum eski halinde kalmış akşama duzeltirim bilerek spirit yakarmıyım :P Neck hariç diğerlerini alayım bari. 4.2 ne zaman geliyor ona göre belki birde AHdeki epic stafflardan bi tane alabilirim cheneley's hede gibi adı olanlardan. abi söyleyecek çok şeyim vardı ama relicteki prismatic sockete 10 stat takildigini görünce susuyorum. no offense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Abartmayin uleyyyn 2 hc arasi kosup taktim adam gibi bisi takicaz bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 cataclysm in cikisyla oyunu birakmistim, arkadaslarimin gaziyla tekrar baslayacagim bu aralar. tbc de holy priest, wotlk ta resto druid oynamistim. cataclysm de tekrar druid ile mi devam etmeliyim sizce yoksa resto shaman ya da holy paladin mi kassam bastan karar veremedim.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lykia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Priest FTW... Disc = Pvp Tank gibi mubarek tek yapman gereken mastery'e abanman 46k absord vardı ben discken. Holy = Pve 2-3 hafta uraştıktan sonra çok rahat alışılan bi spec üstündeki bütün itemlerin spiritli olsun bide haste aban ne o mana biter nede heala heal demezsin... ;) Lykia - Frostmane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar