Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazır Yemekler (a.k.a köfte, balık, piliç vb)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
marketlerde satılan pişirilip dondurulmuş yiyeceklerden kullanan var mı? superfresh, pınar balık, tavuk ürünleri vs...
neleri kullanıyosunuz? biraz öneri lazım bana. tatları değişken oluyo çünkü markadan markaya meretlerin.
Mesaj tarihi:
Bim - Yuva Pizza
Bim - Dondurulmuş patates
Bim - Plastik tabakta bi çiğ köftesi var o

Superfresh - Soğan Kroket, fazla yiyince bayıyor da az yiyince güzel

Geri kalan köftedir balıktır falan ağzıma sürmem dondurulmuş olarak. Hatta sadece bildiğim kasaptan alırım o ürünleri. Bazen marketten tavuk incik falan alırım yemek yapacaksam. Dondurulmuş balık ve eti ağzınıza sürmeyin bence.

Bide ek olarak pınar'ın haydarisi var. Tattığım en iyi haydari o öyle marketlerde satılan. Onu da tavsiye ederim konudan ayrı olarak.
Mesaj tarihi:
Bu arada o yazdığım 3 bim ürünü imbadır, hele fiyat/performans olarak yanına yaklaşan olabileceğini zannetmiyorum. Ki patatesi için ayrı bi konu bile açılabilir.
Mesaj tarihi:
hazır yemek olmasa aç kalırdım o nası soru öyle

bilimum marka hindi burgerler
keskinoğlu buffalowings <<< favorim
bilimum makra şinitzel
köfteler
vs.vs.vs
Mesaj tarihi:
ben de banvitin şinitzel vs alıyodum da yeni yeni. geçen sefer aldığımdakinin tadı öncekine göre biraz kötü geldi. şimdi de pınarınkini aldım. deniycem bakalım.
Mesaj tarihi:
Bim'in çiğköftesi de çok başarısız. Eğer çiğköfteci açık bulamazsam giderim Kiler'den Tatoğlu alırım, bi o fena değil işte. Onun dışında Pizza Ristorante'nin tadı çok hoş, tavsiye ederim.

Nugget, schnitzel tarzı ürünleri ise pek tercih etmiyorum, ya çok yakıyorum ya da az pişmiş geliyor. Bir iki lokma yiyip bırakıyorum.
Mesaj tarihi:
öğrenci evinde kalırken lezzita mı ne öyle bir marka vardı o markandan alıyorduk hep şnitzel,cordon bleu,nugget falan filan fiyat/lezzet konusunda gayet iyiydi.
Mesaj tarihi:
yurtta kalan bi öğrenci olarak haftaiçleri bunlarla besleniorm coğunlukla. banvit'in ve pınarın tavuk hindi köfte gibi dondurulmuş olanlarını kullanıorm coğunlukla. superfresh mantı fena değil. bide cordon bleu falan var yine dondurulmuş yediklerim arasında.
  • Yeni Oluştur...