kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 marketlerde satılan pişirilip dondurulmuş yiyeceklerden kullanan var mı? superfresh, pınar balık, tavuk ürünleri vs... neleri kullanıyosunuz? biraz öneri lazım bana. tatları değişken oluyo çünkü markadan markaya meretlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hepsini kullanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hangisi ucuzsa o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bim - Yuva Pizza Bim - Dondurulmuş patates Bim - Plastik tabakta bi çiğ köftesi var o Superfresh - Soğan Kroket, fazla yiyince bayıyor da az yiyince güzel Geri kalan köftedir balıktır falan ağzıma sürmem dondurulmuş olarak. Hatta sadece bildiğim kasaptan alırım o ürünleri. Bazen marketten tavuk incik falan alırım yemek yapacaksam. Dondurulmuş balık ve eti ağzınıza sürmeyin bence. Bide ek olarak pınar'ın haydarisi var. Tattığım en iyi haydari o öyle marketlerde satılan. Onu da tavsiye ederim konudan ayrı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 pizza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bu arada o yazdığım 3 bim ürünü imbadır, hele fiyat/performans olarak yanına yaklaşan olabileceğini zannetmiyorum. Ki patatesi için ayrı bi konu bile açılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hazır yemek olmasa aç kalırdım o nası soru öyle bilimum marka hindi burgerler keskinoğlu buffalowings <<< favorim bilimum makra şinitzel köfteler vs.vs.vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 çok yemem ama pınar'ın köfteleri güzel. satır köftesi favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 pınarın bütün hindi ürünleri ve genel olarak köfteleri vs, ayrıca abi hazır pizzaları nasıl yiyosunuz her defasında pişman oluyorum aldığıma ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ben de banvitin şinitzel vs alıyodum da yeni yeni. geçen sefer aldığımdakinin tadı öncekine göre biraz kötü geldi. şimdi de pınarınkini aldım. deniycem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu gibi şeyleri bimden alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bim pizza berbat diğerleri güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bim pizzaya berbat diyen çıkmış Az önce de albümde sasha grey için çirkin demişler. Deprem alameti bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bim'in çiğköftesi de çok başarısız. Eğer çiğköfteci açık bulamazsam giderim Kiler'den Tatoğlu alırım, bi o fena değil işte. Onun dışında Pizza Ristorante'nin tadı çok hoş, tavsiye ederim. Nugget, schnitzel tarzı ürünleri ise pek tercih etmiyorum, ya çok yakıyorum ya da az pişmiş geliyor. Bir iki lokma yiyip bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 öğrenci evinde kalırken lezzita mı ne öyle bir marka vardı o markandan alıyorduk hep şnitzel,cordon bleu,nugget falan filan fiyat/lezzet konusunda gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hiçbirini bi tek süperfreshin mi neydi lan o buzlukta pizzası var o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bim deki hazır tavuk döner belki vasatın çok az üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yurtta kalan bi öğrenci olarak haftaiçleri bunlarla besleniorm coğunlukla. banvit'in ve pınarın tavuk hindi köfte gibi dondurulmuş olanlarını kullanıorm coğunlukla. superfresh mantı fena değil. bide cordon bleu falan var yine dondurulmuş yediklerim arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bim ne ya fakirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ben hala 15 dk.da pizza tutosu hazırlıcam. heh yine üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 SeaGle said: evet bimden bişey alıp yiyecek kadar fakir olmayın lütfen asgari ücret ile aile geçindirenler bile bimden alışveriş yapmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 çok para kazanıyorsan iskender ısmarla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 superfresh patates kroket pınar misket köfte superfresh pizzaları güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Tutorial bolumundeki tavuk izgara tarifim seni en az 1,5 sene goturur genc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar