Flassh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu korelilerin dizleri yok ya çok garip duruyor
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Hep zuunun suçu O_o Aptal gibi loopa aldım bide ahahah sinirlerim bozuldu fasfajshdg
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Abi evet, ilk gördügümde tatlılık devrelerim yandı.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 senko said: o sc2 community de nasi bir ortam cok merak ediyorum, boyle herkes fransizca siir okuyup bir yandan merlot saraplarini icerken oyun oynuyorlarmis gibime geliyor herkes fazla entel gibi sc2 oynayan. benım yüzümden tabi öle bir imaj doğdu, ama gercekler bundan cok uzak. leş valla komunite
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 onlar koreli yalnız, bütün grup bununla http://www.teamliquid.net/staff/Hot_Bid/where_____happens.jpg cıkıyo
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Komünitenin türk ayagı korkunc leş, wowcularımızla kapısırlar amelelikte.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 aquila said: koreli sevmem. onlar seni seviyormuş abi o yeter ^_^
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dasaa bariz kapalı görüşlüsün. anime dediğin şey sanattır. müziğin, filmin, resmin olduğu gibi. sanat dediğin şeyin derin olanı olur, derin olmayanı olur, şöylesi olur böylesi olur. belli bir sanat türünde karşına çıkan ürünü sevmemiş olabilirsin, eleştirirsin haklı da olabilirsin haksız da olabilirsin. ama gelip de bir sanat türünün tümüne, hiç bir birikimin olmadan cahil cahil laf etmen ve bunda diretmen çok komik.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 aquila said: sanmiyorum. hemde coks eviyolardır Ayrıca ustadı sevmemek mümkün değil http://www.teamliquid.net/staff/Glider/boxer_portrait_wallpaper.jpg
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 sc yi oynanması gerektiği gibi oynayıp ve de egosundan arınmış insan direk oyun camiasında üst sıralarda bi karakterdir, öle bi etkisi var sc'nin. en iyi oyun komünitesine sahip olması şans eseri değil
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 sakasina dedim ben elitler diye lan, ustunuze alinmissiniz hemen :D
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 oyun oynamakla kendini geliştirme sürecini bu kadar iyi birleştiren başka bir oyun yok, tek nedeni bu. felsefe falan yok
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 tunca said: sc yi oynanması gerektiği gibi oynayıp ve de egosundan arınmış insan direk oyun camiasında üst sıralarda bi karakterdir, öle bi etkisi var sc'nin. en iyi oyun komünitesine sahip olması şans eseri değil bi ünivi kazan sen, boxer'ı da geçersin. ciddi söylüyorum yalnız. kafa bulmak ya da trollemek için değil. güveniyoruz sana. buna rağmen kaç sene geçerse geçsin başkalarını yenince " HAEHAHEHAEHAEHAHEHAH bizim ergen yendi " diye sevinecem :( duygusal anlar yaşıyorum. yalnız bırakın beni gerbıç bölümü sakinleri. X( ateşten hoplayan smayl.
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 konu:kazuya kujo isimli genç ergenin yurtdısında egitimdeyken ilginç bebek suratlı Victorique isimli bir kızla tanısması ve olayları cozmesine yardım etmesi gibi duruyor. bu ne lan mesela HAHAHAH
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 turkceye cevirince oyle, garip olmus o.
Öne çıkan mesajlar