Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çakma japonlara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senko said:

o sc2 community de nasi bir ortam cok merak ediyorum, boyle herkes fransizca siir okuyup bir yandan merlot saraplarini icerken oyun oynuyorlarmis gibime geliyor
herkes fazla entel gibi sc2 oynayan.

benım yüzümden tabi öle bir imaj doğdu, ama gercekler bundan cok uzak.

leş valla komunite
Mesaj tarihi:
dasaa bariz kapalı görüşlüsün. anime dediğin şey sanattır. müziğin, filmin, resmin olduğu gibi. sanat dediğin şeyin derin olanı olur, derin olmayanı olur, şöylesi olur böylesi olur. belli bir sanat türünde karşına çıkan ürünü sevmemiş olabilirsin, eleştirirsin haklı da olabilirsin haksız da olabilirsin. ama gelip de bir sanat türünün tümüne, hiç bir birikimin olmadan cahil cahil laf etmen ve bunda diretmen çok komik.
Mesaj tarihi:
aquila said:

sanmiyorum.

hemde coks eviyolardır

Ayrıca ustadı sevmemek mümkün değil
http://www.teamliquid.net/staff/Glider/boxer_portrait_wallpaper.jpg
Mesaj tarihi:
sc yi oynanması gerektiği gibi oynayıp ve de egosundan arınmış insan direk oyun camiasında üst sıralarda bi karakterdir, öle bi etkisi var sc'nin. en iyi oyun komünitesine sahip olması şans eseri değil
Mesaj tarihi:
tunca said:

sc yi oynanması gerektiği gibi oynayıp ve de egosundan arınmış insan direk oyun camiasında üst sıralarda bi karakterdir, öle bi etkisi var sc'nin. en iyi oyun komünitesine sahip olması şans eseri değil

bi ünivi kazan sen, boxer'ı da geçersin. ciddi söylüyorum yalnız. kafa bulmak ya da trollemek için değil. güveniyoruz sana. buna rağmen kaç sene geçerse geçsin başkalarını yenince " HAEHAHEHAEHAEHAHEHAH bizim ergen yendi " diye sevinecem :( duygusal anlar yaşıyorum. yalnız bırakın beni gerbıç bölümü sakinleri.
X( ateşten hoplayan smayl.
Mesaj tarihi:
konu:kazuya kujo isimli genç ergenin yurtdısında egitimdeyken ilginç bebek suratlı Victorique isimli bir kızla tanısması ve olayları cozmesine yardım etmesi gibi duruyor.

bu ne lan mesela

HAHAHAH
  • Yeni Oluştur...