Sensible Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bide farklı bi çarpılma sık sık oluyo bana,bizim arkadaşın servis şoförü var erdal böle psikopat bişey burnunu fare yemiş falan tuhaf bi adam işte,adam bana uyuz oluyo servisten inerken kapıyı çarpıyo bana şerefsiz sıkıştırıyo[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Abi bişi olmaması imkansızaynı şeyi bemn küçükken ütüye yapmıştım.. Bıçakla kestim ama sapı tahta.. Bıçağın yarısı yok oldu :)[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 küçükken tavandan sarkan avize degilde, boyle tek ampulluk bir lamba girisi vardi, sandalyenin üstüne çıkıp ona dokunmuştum (niye dokunduysam artık..) çarpmıştı haliyle. parmağım falan soyuldu biraz o kadar.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Krismısta arkadaşın evine şu yanıp sönen lambalardan asıyoduk. Ben ortadan bi yerden tuttuğumda "hıııhıhbıbıbııhıı" diyip kendimi yere atmıştım. Arkadaş anlamadı "lan manyakmısın niye kendini yere atıyon!" dedi. Çarpmadan değilde, o laftan sonra artık ben eski ben değilim.[signature][hline]No signature...
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 LOL auhauhaua..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama
_SLasH_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 3 power supply patlattım. 2 kere tv kararttım. 876213872 kere bilgisayar dan ve ethernet kablosundan[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 küçükken aterimin adaptörünü prize takarken metal aksama dokunmamla kendimi 2 metre geride koltuğun üstünde bulmam bir oldu voltaj olarak en yüksek çarpılmam buydu bir diğeride bilgisayar kasasından bol bol çarpıldım bide bi zil tesisatı yaparken 12v a çarpılma denmez ama ole bişi oldu okuldan dolayı çok uğraştım elektrik elektronik olayları ile ama bi o kadar dikkatsiz olmama rağmen hala yaşıyorum :)[signature][hline]Fire in the Darkness...
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: _SLasH_, 07 Eylül 2004 07:54 tarihinde demiş ki: 3 power supply patlattım. 2 kere tv kararttım. 876213872 kere bilgisayar dan ve ethernet kablosundan Azmış senin için :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
Nartanesi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Şubat ayından beri (eve elektrikli termosifon taktırdığımdan beri yani) mutfak banyo sıcak su akan her musluk çarpıyo... 4 kere elektrikçi geldi düzelmedi :) Alıştım artık, elektrik ve ben... İyi anlaşıyoz :D[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
elma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bi keresinde banyoda iken saç kurutma makinesini atmıstım banyonun içine .. suda da kurutuyo mu saçları diye denemek istedim. çarpılmışım feci şekilde[signature][hline]www.elma.forumu.com
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 meyvesin sen.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Akvaryumun üstündeki floresan çarptıydı beni bi keresinde. Elimi çektiydim hemen bişey olmadıydı. onun dışında o kadar bilgisayarla uğraşmama rağmen hiç çarpılmadım. Veya çarpıldım, ben farkında değilim:-)[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected]
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Yaş 5-6-7 arası... Gece lambasının ampülü çıkmış , açık mı kapalı mı anlayamıyorum. O nedenle parmağımı ampül yerine soktum... Geriye doğru fırladım ve annemlere geçende bu olayı anlatınca sadece güldüler :D[signature][hline][spo1=Aç beni :P]İmzamdaki beynini yedirmek isteyenleri sayısı 78 olmuş . Ne çok beynini yedirmek isteyen varmış :P Bu zamana kadar bunlar bu kadarmış biz bilmiormuşuz...[/spo] Beynini yedirmek isteyen tıklasın http://kevan.org/brain.cgi?devhochi [ quote ]xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee[ /quote ]
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ha birde 92' model laptobumun altına elimi attığım anda elimin karıncalanması...[signature][hline][spo1=Aç beni :P]İmzamdaki beynini yedirmek isteyenleri sayısı 78 olmuş . Ne çok beynini yedirmek isteyen varmış :P Bu zamana kadar bunlar bu kadarmış biz bilmiormuşuz...[/spo] Beynini yedirmek isteyen tıklasın http://kevan.org/brain.cgi?devhochi [ quote ]xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee[ /quote ]
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Banyo anında telli telefon dahi insanı öldürebilir. Dikkatli olun. Tabi telefonun çalma anın tehlikeli olan. Bir arkadaşım PC kablolarını düzenlerken kaçak olan bir yeri avuçlamıştı 5 ay kadar önce. Çocuk direk olarak bütün kaslar kasılmaya başladığından kablo elinde sıkılı kalmış. Bir arkadaşı anlayana kadar bir süre cereyana maruz kaldı. Sonuçta ölmedi allahtan. 3 omuru patladı (tıpta sedelendi deniyormuş yani kendini acaip kasmaktan zarar görmüş), kolu boydan boya yanık için, şansına sağ elle tuttuğu için elektrik kalp üzerinden değil yanında akıp geçmiş ve tabiki plastik tabanlı ayakkabı. Kısacası ölmesi çok kolay bir hata yaşadı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Birde 154Kv ve 380kV ye kapılmış biri çok korkunç oluyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 şarj aletinin içinden çıkan pillerin beni çarptığını ve + ucunun parmağımda kocaman bir iz çıkartacak kadar(sıcak değildi) çarptığını biliyor muydunuz? :)[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 1 ay önce falan . yazlıkta televizyonun elektrikli antenin kurarken (kabloları kopmuş içinde onları baglıyorum) . sol elime bir akım geldi ~~~~ böyle oldum break dans yaptım resmen. o carpılmayla blinçsizce attıgım cıglık komşuları dehşetengiz bi duruma düşürdü. tüm site duydu sanırım.[signature][hline]my world my reality
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Pili azalmış eletrik şok aleti ile kendimizi çarpardık. Bütün gün oynadıktan sonra akşam yatakta bir ağrı girmişti ki kolumuza bacağımıza bir daha dokunmadık bile.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 heheh siz çok güsel çarpılmışınız benim hep ufak şeylerdi ki hatırlamıorum bile tam olarak...[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 benim odamdaki çatlak prize fişi sokmaya çalışırken bir iki kere çarpılmıştım. ama elimi hemen çekebildiğim için sorun olmadı. bu arada bu çarpılma olaylarını duyunca aklıma annem gelir. elektro gitar almayı çok istediğim zamanlarda, napcaksın elektro gitarı sen normalinden al derdi. sonradan anladım ki çarpılmamdan korkuyomuş. elektro gitarın çarpmayacağını anlatana kadar canım çıkmıştı. ah annem ah.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Elektro gitarla küvete gir çarpar :) Yani illa çarptırın beni derseniz bir yolu var :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
nameless Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 atari'nin fişini çekerken çok pis çarpılmıştım 2parmağım siyahlaşmıştı :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 asansor dugmesıne bastıgımda tarpıldım alalhtan bı elım demırlerıo tutuyordu elektırık ordan cıktı demırlerın bırbırne degdıgını gormustum[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa
Siamon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ben küçükken ütünün fişinin üstünde 2 demir varya birine elimi koyup prize soktum bakalım nolcak diye sonra geri fırlattı priz..[signature][hline]Siamonun Resimleri
Öne çıkan mesajlar