Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiç çarpıldınız mı? Nasıl Çarpıldınız?

Caranlothwen

Öne çıkan mesajlar

1)5. sınıfta bir arkadaş iki pili seri şekilde birbirine bantlamış uçlarına da bakır teller yapıştırmıştı tellerin uçlarını priz e sokmamla...
2)Seri bağlanmış ve şehir elektriğiyle çalışan bir grup küçük ampul grubu vardı. iki ampul arasındaki bir tel kopmuştu. Devreyi ellerimle tamamlamamla...[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
Sosyal ağlarda paylaş

florhasan ampül takıyordum küçükken böle bi titredim takmak denmez de çeviriyordum onu eheh :)
eller ıslaktı galiba.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Sosyal ağlarda paylaş

ben 6-7 yaşındayken duyun içine elimi sokmuştum gecelambası kapalıyken bişey olmadı.. dedim açıkkende sokarım nolcak.. böle değdirip çektim hemen.. ama elektriği bütün vücüdumda hissettim. nası olduysa artık ben çok sert vurmuştum direk geri çektim parmamı ama ölmedim lol[signature][hline]Boo
www.willow.gen.tr
Shift Protector
thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki:
BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR..
Sosyal ağlarda paylaş

bir yılbaşında arkadaşlarla ewde lan kurmuştuk. o zaman dial-up vardı. bende telefon kablosunu modeme bağlayayım derken yılbaşı ağacının elektrik kablosunu almışım. açtım içini telefon kablosu zannediodum. bi çarpılıdm o sırada hemen ellerimi çektim fakat biraz afalladım. Sonra farkına vardım ilk başta hala telefon kablosundan çarpıldığımı zannediodum, meğersem şehir elektriğinde çarpılmışım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 07 Eylül 2004 01:49 tarihinde demiş ki:
Müzik setini kurarken uyuya kalmıştım yerde. Annem çarpılıp öldüm sanmıştı. Onun çığlığı ile çarpılmıştan beter korkmuştum.

Çok kötü bea...

Ben de zamanında elektürüklü cop yapcam die iki ucu boş telin bi ucunun iki telini soktum prize bi coss diye patlama oldu... bana bişi olmadı ama duvar karadı böle kahverengi :D tabii soona ne kadar inkar etsem de o iz bana maledildi...
Sosyal ağlarda paylaş

çarpıldım abi. otobüslerde kaç defa otomatik kapı çarptı omzuma

bilgisayar parçası takıp çıkarırken çarpılmayan yoktur heralde. bi ses kartını çıkariyim bi ethernet kartını çıkariyim derken insan acele ediyo kapamıyo bilgisayarın şalterini (yeni nesil güç kaynaklarında arka taraftaki elektriği kesen tuş) öle çarpılıp duruyoruz :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

powersupply'imdan yanik kokusu gelmisti icini acip baktigimda kedi killari gordum onlar yanmisti temizledim falan bakiyim acilcakmi derken hala acikti kolum degmis guzelce bi yuksek volta tutuldum ciddi ciddide hidididi diye ses cikti dislerim birbirine vurmasindan nasil olduysa bi zaman sonra koltuga yigildim 1 dakika falan kendime gelemedim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 07 Eylül 2004 02:14 tarihinde demiş ki:
çarpıldım abi. otobüslerde kaç defa otomatik kapı çarptı omzuma

bilgisayar parçası takıp çıkarırken çarpılmayan yoktur heralde. bi ses kartını çıkariyim bi ethernet kartını çıkariyim derken insan acele ediyo kapamıyo bilgisayarın şalterini (yeni nesil güç kaynaklarında arka taraftaki elektriği kesen tuş) öle çarpılıp duruyoruz :)

bu arada bu dandik kasalarda oluyo benim eski dandik kasalarimda cok carpilirdim ole hic kapamazdim ozellikle sivri yerlerden ko$elerden falan artik o kadar elektrik yuklenmistimki ciddi bu $aka degil abimin koluna omzumu surterken carpiliyodu abim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

Babam bi kere küçükken çok pis elinin tersiyle çarpmıştı..
LAz matematik hocam ve müdürde çarpmışlardı birerkere çok pis..
Sonra ortaokulda çok kötü bi kıza çarpılmıştım..
Ben bir kez bi kıza çarpmıştım. Sonra çok pişman olmuştum..
Yolda giderken bi kere bi dedeye çarptım, önüme bakmadım düştü..

Başkada hatırlamıyorum..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun..
--Saçma Lama
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 7 yaşlarındayken bi yaramazlık yapayım demiştim. Elime tamamen metal olan tırnak makasını aldım,prize takılı olan saç kurutma makinesinin kablosunu kestim. Böle alev çıktı pat diye bi ses geldi sonra sigorta attı. Benim elektriğim ağır bastı galiba :D[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...