Angelica Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Faytonnnn!!!link veriyim bide Phaeton'un tasarımı kendine has, net bir dile sahiptir. Armonik ve güçlü bileşimler aracın dinamik karakterini vurguluyorlar. Ön farlar, Phaeton'a daha da çarpıcı bir nüans sağlamaktadır. Geniş ve güçlü biçimde şekillendirilmiş C-kolonu aracın görünüşünü heybetli yapmaktadır. Geleceğin izlerini taşıyan iç mekana şıklık ve mükemmellik hakim.link veriyim-2 Phaeton'un güvenlik donanımları tam anlamıyla bir buluşlar zinciridir.Bu mükemmel zincirinin parçaları lastik basınç kontrolü ve fren yardımcısı , sekiz hava yastığı , erken darbe sensörleri , aktif baş dayamalıkları , darbeye optimize edilmiş sürücü bölmesi , ESP , ABS , EBV , ASR , EDV ve bir çok donanımdır.Bu denli geniş bir güvenlik ekipmanı başka hiçbir araçta yoktur.link veriyim-3Phaeton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 çirkin bir araba, üstüne para verseler yine almam[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Arabalardan anlamam ama güzel gözüküyo :)[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Fiyatını söylemeyi unutmuşum:P Phaeton V6=97.750 € Phaeton W12 =158.000 € Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 sen porsche gt2'ye bak bir adresinden, araba nasıl olur gör[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me [Bu mesaj Mephisto_ tarafından 07 Şubat 2003 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Yeni AŞkım yazısını gördüğümde birinin resmini koyup göstereceğini sandım :D Neyse hoş araba yani ama pejo derim ben gene hem bizi aşar hem çok büyük Hem rahat batar bana :d[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ne diyim ben size sırf reklamı için alınır be ciciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 herkesin zevki bir değil ki[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 2. resimde o arkadaki binalar ne öle? yıl 2035 falan mı :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 07 Şubat 2003 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Daha yeni reklamında bişey farkettim bilmiorum sizinde dikkatinizi de çektimi.. iste 100.000 soru çözerseniz hede hödö 1.000.000 kere şey yaparsanız hede hödö derken Vw 100.000.000 cu arabasında artık mükemmelliğe ulaştı diyo.. nası yani bildiğimiz Volkwagen yüz milyon araba ürettimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bunlarda benim canlarım:)[hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.netKing Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 arabayı bilmem de reklamı bence oldukca güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Bişey sölemeyi unutmuşum resmini gördüğünüz araba BMW 7 seriyle eş tutulmaktadır. Vw diye küçümsemeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 baya ilgilisin bakiyorum arabalarla[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 biri araba mı dedi ? aha budur buda arkadan görünüşü aha bu suların içinde süzülüşü daha resim istiyenler sitesine girsin[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 peki bu nasıl?[hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.netKing Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mercedes SLR. Ötesi yok yani :)[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 aman fizban boxster araba mı ya porsche'un boxster'ı yapma amacı para kazanmak, yoksa boxster'a porsche bile denmez nerde porsche'un asilliği, nerde boxster[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 carrera gt baya sağlam[hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.netKing Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 şu dodge viper süper. ama al bu da güzel: bu da o topicin linki:http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=26969[hline]So many jobs, so little time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bu toyota supra deilmi?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: Silthanas, 07 Şubat 2003 21:32 tarihinde demiş ki: boxter en ucuz modeli.. 60 bin.. di galiba.. carrera ile bile arasında iki kat fark var, ama etrafta 4 boxster varsa 1 carrera var yani en ucuz modeli, doğru söylüyorsun ama boxster okadar çok satıyorki ucuz bir porsche olduğundan, diğerlerinden çok daha fazla kar kazandırıyor porsche'a anlatabildim galiba ;) bu arada porsche gt'nin bi ferrari'den farkı yok, ama gt2'ye bakın bide porsche'in kendi orjinal çizgisini koruyor, ve resmen insanı aşık ettiriyor kendine[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Ya arabaları neden seversiniz ne bilim şöyle safkan bi arap atına binmek simsiyah çok daha gurur verici. Hem arabanın içinden kılıçta kullanamazsınki.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 atın üstünde forumlara mesaj atamıyosun malesef:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ardeth at istersen biz satıyoruz, hoş arap atı değil fransız atı ama olsun :))[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar