serhan_sga Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bu gün arabayı yıkamaya götürdüm adamlar iç yıkama olayını harbi ciddiye almışlar bildiğin tazikli suyu bastılar arabanın içine araba bagajı açık sanıyor her yeri vıcık vıcık ve ıslak.. bişide diyemedim adamlara buralarda yıkamacılar ya aşiret ya mafya :D bagaj olayı kuruyunca geçer mi acaba ? :D bide ben mi yanlış biliyorum yoksa bu iş harbi böylemi yapılıyor?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fp9Pv_wILc4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 sdffasfafa supermiş video. iç detaylı temizlikte evet koltuklar vesaire solüsyonlarla bi nevi yıkanıyo sayılaiblir içli dışlı tazzikli ama sonrasında ahtapot denen sıcak hava zımbırtılarıyla icine sıcak hava uflenerek bikac saat suren bi processle kurutulması da gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhan_sga Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 yok adam kurutma gibi bi uğraşa girişmedi hatta sağ kapıyı bile benim ısrarımla sildi asd yaw bide o tazikli suyla elektronik aksam zarar görmez mi ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 at püskürtünce ben de püskürttüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 video çok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 serhan_sga said: yok adam kurutma gibi bi uğraşa girişmedi hatta sağ kapıyı bile benim ısrarımla sildi asd yaw bide o tazikli suyla elektronik aksam zarar görmez mi ? :Sabi aracın içine tazzikli su falan sıkılmaz. benim kastettigim çok yakın mesafeden özel aparatla döşemelere ve koltuklara yapılan sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhan_sga Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 direk arabanın dışına sıkılan tazikli suyu arabanın içinede sıktı adam dışını yıkarken kapıyı açıp içinede sıktı bildiğin asdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 tamam abi anladik naptiklarinida kurur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhan_sga Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 küfür etseydin daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kapı, pencere mümkün mertebe açık tut kuruyana kadar. müsait yerin varsa hatta açık bırak öyle git işe, okula vs. koku yapma ihtimali var ve uzun süre nemli kalırsa çürüyebilir döşemeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Selam, Koltukları yatır, aracı güneşe park et, kliamayı aç. Ben dış yıkama yaptırırken kapıları kilitliyorum. Kapı eşiklerine basınçlı su vurmalarına gıcık oluyor. Hele o menteşelere vurmuyorlar mı, bütün yağları söküp atıyorlar. Kurulama safhasına geçildiğinde süngerle sadece eşikleri sildiriyorum. Kapı menteşelerini ise nemli bez ile sildiriyorum. Würth'den sıvı gres almıştım, belirli dönemlerde kapı menteşelerine, kilitlere ve sunroof'a sıkıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kapılar çıtasız oldugu icin bende, camlara sıkılan su lastikten içeri sızıyo genelde, çok coşkulu sıkan yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar