Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harbiden İç Dış Yıkama

serhan_sga

Öne çıkan mesajlar

bu gün arabayı yıkamaya götürdüm adamlar iç yıkama olayını harbi ciddiye almışlar bildiğin tazikli suyu bastılar arabanın içine araba bagajı açık sanıyor her yeri vıcık vıcık ve ıslak.. bişide diyemedim adamlara buralarda yıkamacılar ya aşiret ya mafya :D bagaj olayı kuruyunca geçer mi acaba ? :D bide ben mi yanlış biliyorum yoksa bu iş harbi böylemi yapılıyor?:D
Sosyal ağlarda paylaş

serhan_sga said:

yok adam kurutma gibi bi uğraşa girişmedi hatta sağ kapıyı bile benim ısrarımla sildi asd yaw bide o tazikli suyla elektronik aksam zarar görmez mi ? :S
abi aracın içine tazzikli su falan sıkılmaz.
benim kastettigim çok yakın mesafeden özel aparatla döşemelere ve koltuklara yapılan sistem
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Koltukları yatır, aracı güneşe park et, kliamayı aç.

Ben dış yıkama yaptırırken kapıları kilitliyorum. Kapı eşiklerine basınçlı su vurmalarına gıcık oluyor. Hele o menteşelere vurmuyorlar mı, bütün yağları söküp atıyorlar. Kurulama safhasına geçildiğinde süngerle sadece eşikleri sildiriyorum. Kapı menteşelerini ise nemli bez ile sildiriyorum. Würth'den sıvı gres almıştım, belirli dönemlerde kapı menteşelerine, kilitlere ve sunroof'a sıkıyorum.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...