sandalye Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Bu adamı tanıyan eden daha önce görüşmüş olan bir pati var mı? Şu kadın programlarına çıkan psikiyatrist kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 oğlu mevkiisindeyim, buyrun ne sorucaktınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 teyzem olur kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 eniştem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Arif, verimli kullanıldığında iyi bi performans gösterir. cümlesindeki özneyi bulunuzlölölö Bu arada adamın çıktığı programdan ve onu sunan, kendini cinayet büro amiri zanneden kasıntı karıdan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Arkadaşlar konu benim için önemli eğer gerçekten yardımcı olabilecek birisi varsa özel mesaj ile ulaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 http://www.arifverimli.com/iletisim.aspx google it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 sandalye said: Bu adamı tanıyan eden daha önce görüşmüş olan bir pati var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 seviyosan git konuş bence diye telefon numarası olan link verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 buraya saçma sapan komikli bir şeyler yazacaktım da sonra adam oha internette hakkımda bişiler yazmış diye ciddi ciddi dilekçe falan verir savcılığa hiç uğraşamam diye yazmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bravo roketadam, i.m.g. heyecanından beri bişeyler öğrenmişsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 oğlu vasıtasıyla, bir kez gördüm kendisini ki tanışmış varsayıyorum kendimi. oğlu ural verimli, marmara üniversitesi tıp fakültesi anatomi anabilimdalında başasistan. aynı zamanda bizim müzik grubunun ritim gitaristi. hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 oh my shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Gerek kalmadı arkadaşlar teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar