tosuncuk Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Merhaba benim bi Troll mage'im var Dunemaulda ben bunu Burning Legiona Gnome mage olarak transfer etmek istiyorum acaba bunun icin sadece server degistirmek yeterlimi yoksa birde bunun ustune fractionmi degistirmem lazim. Birde ne kadar surer toplam sure ayri ayri yaparsam minimum 3 gun galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 önce realm transfer sonra faction change ikisi de 1 er saat sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ne kadarlik bi fraction degisikligi yapican? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Maalesef ayrı ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 1 Saatte halledersin ama 44euro fln tutuo toplamda 2si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 faction changeden önce daily hc, daily quest, raid maid yap. sora faction change yapıp hangilerini aynı gün içinde tekrar yapabildiğini söyle burdan. Hala kesinliğe kavuşturabilmiş değilim o durumu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Silmarwen said: faction changeden önce daily hc, daily quest, raid maid yap. raidlerim resetlenmisti otekileri sallamamıstım hic ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 knight_of_rose said: Silmarwen said: faction changeden önce daily hc, daily quest, raid maid yap. raidlerim resetlenmisti otekileri sallamamıstım hic ne oldu surekli faction change ile 2gunde contenti bitirmeyi planlıyorum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Valla sen o parayi bana ver ben sana guild tutarim :P 20E 3 gunde bir peh Bu arada herseyi resetliyorlar fraction change ile hatta flying pointler ve bazi questleride ustune TB winleride resetliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 frack this shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Tyrannus said: frack this shit Bunu emeye geldim ama, brom yine brom oldugun kanıtlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rakibalik Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 senin hesaba 100 lira sIkIsmIs onu cikarinca bu yapmak istediklerin oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar