Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektrik-elektronik neden bırakılır?

Othranx

Öne çıkan mesajlar

ya beyler ben ısrarla okumak istiyorum ama bırakılma oranı en yüksek bu bölüm duyduğum ve bildiğim kadarıyla..ne yapmanızı istiyolar da bırakıyonuz deli etmeyin adamı![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KarafatmaMan, 06 Eylül 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
Elektrik carpiyor cok ondan bırakıyorlar=)
kesin budur :-p[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Hacettepe Ele - Elo dayım zaten kız yok onu geçiyorum birde çok bırakma oluyor şöyle bir örnek vereyim eğer kimse sınıfta kalmasaydı Bölüme kayıtlı öğrenci sayısı 280 olurdu ama kayıtlı öğrenci sayısı 420 civarıymış bunu kalmış biri demişti ayrıca o lab senin bu lab benim diye lablarda sürünüyorsun[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

ya bis okulda el-elok ile birlikte ders görürus (bilg le eleğin pek çok dersi ortak oluo :)) . ben memnunum yani elek derslerinden :) . fıttırcak , kaçıcak bişi yok . Gayet normal dersler :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

Sosyal ağlarda paylaş

bizim okulda vardi bi EE mezunu, adam oditoryumda basimizda duruyodu. arada kafasi atiyodu valla... 2 dakka once sorduklarini yine soruyo falan... sorduk niye diye eleman binanin sigortasini mi ne daatmis, ondan sonra baslamis boole... aman dikkat... ya birakiyosun, ya da bi kac tahta kule donuyo...
Sosyal ağlarda paylaş

makine bölümü ve elektrik elektronik ogle calısılarak yapılacak ıs degıl sewme ıle alakalı

yane eger sewıosan bırakma ama uff be banane elektrıkten dıosan yapılacak bısı yok

ben mesela 5 yasımdan berı babama yardım edıom elektrık teknısyenı o ben de elektrık elektronık muh. olcam nıye elektrıgı sewıom (hatta bı kere 220w carpmıstı )))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

ya dirençlerde bişi yokki :) bizim bi ark onları ezberlemek için acaip bir mantık buldu :)
şimdi dirençlerin ilk harfleri ( sırasıyla ) ; SKKTSYMMGB dir .
buna bakınca bu ne bea dio insan :) bunu yıldırıma maruz bırakıyruz ve ardında "yaşıyor , yaşıyor" diyoruz :) . Sonra bi bakmışız serçe parmağı oynamı ve şu hale gelmiş ;
"Sokakta Sayamam Gibi"
buradaki sessiz harfler bizim arfler :D . şimdi koyudan açığa doğru renklendiriyoruz
Siyah-0
o
Kahverengi-1
a
Kırmızı-2
Turuncu-3
a
Sarı-4
a
Yeşil-5
a
Mavi-6
a
Mor-7
Gri-8
i
Beyaz-9
i

başka bir direnç canlandırma programında görüşmek üzere :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu mesaj zgrw tarafından 06 Eylül 2004 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

A ) Elektrik Elektronik in bir yanlış imajını bir düzelteyim kimse Elektrik - Elektronik e Elektrikçi olacam diye gelmez Herkes Elektronikçi olmaya çalışır
B ) Bilgisayacı da olsanız Gıda cı da olsanız Fizikçi de olsanız Kimya cıda olsanız ilk sene devrelerle ampermetre bile yapmak zorundasınız yani zoraki Fiz Lab. alıyorsunuz- En azından Hacettepe de böyle -
C ) Biz 4. sınıflardan bir abi ile konuştuğumuzda 1 kişinin Elektrik ile ilgili ders aldığını geri kalanının Elektronik dersleri aldığını söyledi
D ) Bu seneki stajlarda ağırlık Aselsan ve Türk Telekom daydı yani bunlar direk Elektronik ile alakalı
E ) Telekominikasyon , Biomedikal , Kontrol Müh falan bunlar Elektronik in üst dalı
F ) Hakkaten sevmiyorsanız gelmeyin çekilmez yoksa sadece üni yaşamınızda F görürsünüz[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

Çalışmadıkları için bırakıyolardır. Elektrik-Elektronik,bilgisayar,makina mühendisliği falan bunlarda çok çalışman lazım. Çalışmazsan hiçbir yerde gözünün yaşına bakmazlar.[signature][hline]-Çok okuyanmı bilir, çok gezenmi?
-Bence Müjdat Gezen bilir.

[Bu mesaj flameeye tarafından 06 Eylül 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Elektrik-elektronikte okuyorum,4 ay önce bırakma sınırına gelmiştim.Çok bunaltıcı ve yoğun bir temposu var.Ekstra olarak hocalardan da sıkıntılar olabiliyor,sonuçta notu sana 1 kişi veriyor o kişi de seni sevmezse ne yaparsan yap çaktırıyor.Bende bu sorunlardan her ikisi de vardı,deliler gibi çalışmama rağmen insan 3-4 kez aynı dersi alınca bayıyor(ki bahsettiğim ders 1. sınıf dersi(calculus 2) ve 1 kerede geçen insanlara madalya veriyoruz).Ama bu dönem bir şekilde başardım devam etme kararı aldım.2 sene uzattık filan ama madem şeçtik bu mesleği devam edelim dedim.

Bu arada evet en az mezunu veren bölümdür elektronik,çünkü nedense genel kanı olarak elektronikçilerin herbişeyde uber oldukları varsayılarak yüklenirler devamlı.Çünkü elektronikçi,gülmez,eğlenmez,devamlı kafa patlatmalıdır.Kısaca hiç ama hiç tavsiye etmiyorum.Fazla abartı gibi görülebilir ama kusana kadar çalışmak zorunda kalıyorsun,tatil günlerinde 8'er saat çalıştığımı kendimden biliyorum.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

Ben ilk senemde 2 kere calculustan kaldım yani. O derece.
Aslında çok zor şeyler değil ama derslere devam etmek gerekiyo aynı güne 3 ders üstüste koyuyolar öö geliyo insana.

Bölüm dersleri saç baş ağırtcak şeyler değil zaten severek yapacağınız şeyler sizi zorlamaz fakat ilk senede calculus1,2, lineercebir,fizik1,2,kimya gibi dersler dayatıldığında ve bunları geçeceksin yoksa mühendis olamazsın dendiğinde insan çok bunalıyor. Ben dönem sonlarına doğru hayatımdan beziyorum hatta ilk dönem ciddi ciddi bezmiştim.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bir tanıdık, İstanbul Üniversitesi dişçiliğe girmişti. 2. sınıfta geldi bana. (Kendisi urfalıdır) Şu dialog gerçekleşti..

- Abi İstanbulda bu kadar ev var dimi? Ve bitanesi benim değil.
- Evet
- Abi İstanbulda bu kadar araba var dimi? Ve bitanesi benim değil.
- Evet
- Abi İstanbulda bu kadar kız var dimi? Ve bitanesi benim değil.
-Evet
- Eee o zaman ben niye burda işkence çekeyimki. Gidiyim memlekete hepsi var..

dedi ve gitti herif..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun..
--Saçma Lama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...