Kartan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Oha ilk defa duydum valla, net kafede sacrifice? Süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Suark said: ulen yazdığınız oyunların çogunu oynadım ben nresı underrated. Al o zaman. Edit : Gerçi bunuda oynamışsınızdır, patinin oynamadığı oyun bulmam imkansız abi, ki bide underrated iyi olucak falan. Cıkk imkansız. Edit2: Client'i yoktu o zamanlar, telnet açıp oynardık. Hey gidi. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/fd/Two_Towers_MUD_login_screenshot.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Death to Spies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Kartan said: Oha ilk defa duydum valla, net kafede sacrifice? Süper. 2v2 falan bile döndürürdük inanılmaz zevkliydi stratos + lady abraxxas ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Disciples 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Dethkarz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar