Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Esh said: /thread skill>mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 olay skill olayı değil yalnız, tümüyle rahatlık olayı. her düzgün mouse yeterli accuracye response'a sahip. bunu oynıyansan su mouse sunu oynıyosan bu mouse değilde, tutus seklinize göre secin mouseunuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 yok oyle bi olay ya,"guzel bi mouse alayim da,daha iyi oyun oynayayim!" yok abi boyle bisey oynayan adam 2-3 dolarlik mouse ile de oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 f/p ürünü her zaman x7 ama g9x i beğeniyorum ben param olunca alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 rahatlık rahatlık. elinin ağrımaması sakatlamamak falandan bashediyorum. ayrıca abartmayın, optik sikko mouselarla bok oynarsıznı 1600x1200 cözünürlük oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 katılıyorum. skill > mouse ama mouse dediğin zaten 30 dolardan başlıyor. onun altındakiler imleç ittiricisi falan. onarla (0))) yaparsınız skill>mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Üstümdeki iki post her şeyi süper özetlemiş. Kendi çözünürlüğü ekranın çözünürlüğüne bile yetmeyen mouse'la istediğiniz pixele nişan almak teknik bir imkansızlıktır, saçma sapan iddiaları "çok cool oluyorum" diye ortaya atmak gereksiz. En iyi mouse'u alınca herkesten iyi oynanacağını düşünmek de bir o kadar gereksiz tabii. Mouse kalitesinin artmasıyla daha iyi oynamak arasındaki ilişkiye bir nevi logaritmik diyebiliriz. Örneğin 20 TL yerine 50 TL'ye mouse alırsanız oyun kaliteniz belki 5 kat artar, ama 50 TL yerine 200 TL'ye alırsanız 2 kat bile artmayabilir. Belli bir seviyenin altıyla da adam gibi oyun oynanmaz. Her şey "daha iyi oynamak" da değil bir yandan, dayanıklılık/rahatlık/tutuş şekli meseleleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 2-3 dolarlık fareyle bırak oyun oynamayı dosya açan adamın elinden öperim. veya ne öpecem, 1024x768 counter strike 1.6 oynuyodur büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Steelseries Sensei oneriyorum FPS oyunlari icin, MMO'lar vb. oyunlar icin rahat edebiliyorsaniz Razer Naga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ben kore malı sessiz mouse kullaniyorum, feedback veriyor ama ses cikarmiyor JSCO Silent Mouse 1600dpi falan yetiyor, cillop mouse http://xsreviews.co.uk/reviews/peripherals/jcso-silent-gamer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar