kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 dünyadaki kız nüfusunun %87 si zaten çirkin değilmi ? niye kompleks uyapyılarki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Abi seninkide tanrıyı sorgulayan 3. sınıf ateist soruları ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sen yanlış insanları tanımışsın ya da ben buna inanmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Abi hakkatten sorularının cevapları yok aslında. Ne bileyim abartılı şekilde olmasa bile şu forumun sahibi olsan bu bile bi kız için güç göstergesi sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 hayır erkeklerde niye kompleks yok taş ghibi hatunu yanında gezdiren elemana niye laf eden yok daha iyisini daha zengin kızını bulmak için niye erkeklerde çaba göstermiyo salakmıyız lan biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yok o kadar da değil -selam ben paticik.om un sahibiyim -neyin neyin? -eee beygirgucu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Abi yine genelliyorsun işte dediğin tarzda erkekler zibille var etrafımda aynı şekilde kızlarda var insan doğası bu. Bu arada topiğe abone oldum f5 f5 f5 asldkjasdlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ben hi,ç denk gelmedim yöle erkeğe bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 googlea öylesine yazdımda 468k sonuç ile döndü,hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kermit said: hayır erkeklerde niye kompleks yok taş ghibi hatunu yanında gezdiren elemana niye laf eden yok daha iyisini daha zengin kızını bulmak için niye erkeklerde çaba göstermiyo salakmıyız lan biz Var abi erkeklerde güçlü olma kompleksi var.Tabiiki herkesde yok ama olan erkekler çok.Yanında taş gibi bi kız gezdirmek ya herif yakışıklıdır ya zengindir ama bi güç göstergesidir. Zengin kız, durumu erkekten iyi olan kız, erkekte eziklik durumu yaratabilir.Bu nedenle genelde erkek istemez böyle bişeyi.Bu da geçmişten gelen erkek egemendir erkek aslandır kaplandırın bi etkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kızlar ezik yani erkeği kendinden ezik görmeye mahkum diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Dartanian haklı misal ben zengin değilim fakat yanımdaki kıza asla para harcatmam ama ortamda kesinlikle para ödetmeyen kızlarda var yada çok ısrarda alman usulü takılan yani bazı şeyler genellenemez.Kim sıktı canını bakiyim senin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kimse sıkmadı abi kim sıkacak çok radikal kararlar alıp annem dahil bütün kzılarla görüşmeyi kestim yani o yüznde trahatım uzun bi süredir. sadece kafama takılıyo aslında kafama takılan 7. bi soru daha var ama düşnüyuüroum hala belki çözümünü kendim bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kermit said: kızlar ezik yani erkeği kendinden ezik görmeye mahkum diyoruz Evet ezik olan kızlar o 6.soruna neden olan kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ya valla öyle ezik erkek profili gördüm ki geçen h.sonu eğlenmecedeyken.adam resmen sanki para biriktirip hatun çağırmış bi tane ve saçmasapan danslar.bi de alakasız bi mekana gelmiş hani normalde kabullenilmiyceği,hatun buna çalışıyo tabi her an işini yapıyo.bu da o ilgiyi parayla da satın almış olsa adam sanıyo kendini orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 işte dediğim nokta kız paraya önem vemriş erkeğin suçu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Cerebralis örtmenim, sence hangisi daha ezik durumda orda? Parasını yedirten etrafına hava yapmaya çalışan erkek mi? Sadece parasını yemek için o erkeğin yanında olan kız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Hayır abi bahsi geçen ortamda ikiside lamer yani biri kroyum ama para bende misali takılmış bir diğeri paraya herşeyi yaparım modunda 2 side ezik yani savunulacak birşeyleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Dartanian said: Cerebralis örtmenim, sence hangisi daha ezik durumda orda? Parasını yedirten etrafına hava yapmaya çalışan erkek mi? Sadece parasını yemek için o erkeğin yanında olan kız mı? şimdi hatunun durumunu sorgulayamayız orda meslek edinmiş olayı,erkek versiyonları da var .. ama adam acizliğini parasıyla örtmeye çalışıp kendini kandırıp bikaç saat de olsa egosunu tatmin ediyo.en acizinden=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Meh ben partner sanmıştım ona dayanarak yaptım yorumu.Herneyse bak kermit aciz erkek profili işte sana bizde mükemmel değiliz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Gecenin devamını bilemeyiz ki, erkek hatunla birlikte eve gitmiştir kendini tatmin etmiştir.Bu durumda hatun daha ezik oluyor, herifte kendisini bi bedel karşılığı tatmin etmiş. Hayatları bilmek önemli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 kız adamın prasını yemiş ihtiyacı var demekki fakir ve ezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Kızların parayı daha çok sevmesinin nedeni dünyanın %85 inin kadınlara çalışması. E alıcak şey çoğalınca doğal olarak parayı da çok seviyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Kızlar egolu varlıklardır. İnsanları gösterişe, asalete, kibire, yoldan çıkmaya yönelten egodan başka bir şey değildir. Para da egonun suyudur. Tasavvuf oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 mutfak bom yapar mı? ayrıca yıldırım düşse sen tutarmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar