Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kafama takılan 6. soru

kermit

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

hayır erkeklerde niye kompleks yok
taş ghibi hatunu yanında gezdiren elemana niye laf eden yok daha iyisini daha zengin kızını bulmak için niye erkeklerde çaba göstermiyo
salakmıyız lan biz

Var abi erkeklerde güçlü olma kompleksi var.Tabiiki herkesde yok ama olan erkekler çok.Yanında taş gibi bi kız gezdirmek ya herif yakışıklıdır ya zengindir ama bi güç göstergesidir.

Zengin kız, durumu erkekten iyi olan kız, erkekte eziklik durumu yaratabilir.Bu nedenle genelde erkek istemez böyle bişeyi.Bu da geçmişten gelen erkek egemendir erkek aslandır kaplandırın bi etkisi.
Sosyal ağlarda paylaş

kimse sıkmadı abi kim sıkacak
çok radikal kararlar alıp annem dahil bütün kzılarla görüşmeyi kestim yani o yüznde trahatım uzun bi süredir.
sadece kafama takılıyo
aslında kafama takılan 7. bi soru daha var ama düşnüyuüroum hala belki çözümünü kendim bulurum
Sosyal ağlarda paylaş

ya valla öyle ezik erkek profili gördüm ki geçen h.sonu eğlenmecedeyken.adam resmen sanki para biriktirip hatun çağırmış bi tane ve saçmasapan danslar.bi de alakasız bi mekana gelmiş hani normalde kabullenilmiyceği,hatun buna çalışıyo tabi her an işini yapıyo.bu da o ilgiyi parayla da satın almış olsa adam sanıyo kendini orda
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Cerebralis örtmenim, sence hangisi daha ezik durumda orda? Parasını yedirten etrafına hava yapmaya çalışan erkek mi? Sadece parasını yemek için o erkeğin yanında olan kız mı?

şimdi hatunun durumunu sorgulayamayız orda meslek edinmiş olayı,erkek versiyonları da var ..
ama adam acizliğini parasıyla örtmeye çalışıp kendini kandırıp bikaç saat de olsa egosunu tatmin ediyo.en acizinden=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...