SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bant olmuyor dayıboy. Hem kalem tutarken ya da bi iş yaparken rahatsız ediyor, hem de yapışkanı falan kır topladığı için 1-2 saat içinde iğrenç gözükmeye başlıyor bantlar. Ayrıca, bant olsun oje olsun solüsyonlar olsun. Bunlar günü kurtarmak için kullanılan şeyler işte. Benim kaynağı bulmam lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Tırnakları uzat, gitara başla ve bu işten para kazanmaya başla eğer kesersen para kazanamıcağını düşün, belki yemezsin Diyen oldu mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 küçüğü iyi dimi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 git istersen sümüğünü ye ama oje sürmeyeceksin bakımlı erkekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kermit said: git istersen sümüğünü ye ama oje sürmeyeceksin bakımlı erkekmiş ya kurbağa ne bakımı allasen sdfg, bursalı değilim gemlikliyim ben. Bakım malzemesi değil ilaç onlar. Acı oje dediğin eczanede satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kızların baktığı götün büyükmü olması lazım küçükmü peki ? biz erkeklerdeki meme olayı gibimi ? yani büyük ve sarkık meme yada ufacık meme sevmediğimiz gibi sizde ortalama bi göt mü istiyosunuz kızlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 eczanede tamponda var abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bella said: senko said: abi tirnak onemli iste bi el tirnak bi de got erkekte onemli yani, kizlar bakiyor bunlara haha valla bakıyo hatta BİR ARKADAŞIM sırf popoya bakıyor. bakcaklar tabi :) bi hint daha vereyim size ama bu genelde ozel okullarda ise yarar, simdi bugunlerde hava soguk, eger boyle cok kalin giyinirseniz kizlar sizin arabanizin olmadigini, fakir oldugunuzu anliyor. ama eger boyle polarla fln daha ince seylerle giderseniz hmm bak bu cocugun arabasi var demek diye dusunuyorlar, o gozle bakiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Ortalama, avuca gelecek kadar bi göte tav kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 SeaGle said: kermit said: git istersen sümüğünü ye ama oje sürmeyeceksin bakımlı erkekmiş ya kurbağa ne bakımı allasen sdfg, bursalı değilim gemlikliyim ben. Bakım malzemesi değil ilaç onlar. Acı oje dediğin eczanede satılıyor. acı oje sür ona bişi demem ama sümüğünü yeme olm yazık lan sağlığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 oha be ne zeki kızlar var.kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 senko said: simdi bugunlerde hava soguk, eger boyle cok kalin giyinirseniz kizlar sizin arabanizin olmadigini, fakir oldugunuzu anliyor. ama eger boyle polarla fln daha ince seylerle giderseniz hmm bak bu cocugun arabasi var demek diye dusunuyorlar, o gozle bakiyorlar. bunu her kız yapıyo hacı göte başa kıyafete değilde paraya bakmak denir ona. kızlar paraya bakar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Sümük yemiyorum hacı. Sümüğü masa altında topluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ben arabayı üstlerine sürüyorum abi. aynayla kıçlarına dokunuyorum filan. anlıyolardır dimi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 senko said: Bella said: senko said: abi tirnak onemli iste bi el tirnak bi de got erkekte onemli yani, kizlar bakiyor bunlara haha valla bakıyo hatta BİR ARKADAŞIM sırf popoya bakıyor. bakcaklar tabi :) bi hint daha vereyim size ama bu genelde ozel okullarda ise yarar, simdi bugunlerde hava soguk, eger boyle cok kalin giyinirseniz kizlar sizin arabanizin olmadigini, fakir oldugunuzu anliyor. ama eger boyle polarla fln daha ince seylerle giderseniz hmm bak bu cocugun arabasi var demek diye dusunuyorlar, o gozle bakiyorlar. yok artık be atma. nerden duydun bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 izmir ekonomi üniversitesi hausd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bende diyodum bu manyaklar niye hala t-shirt giyiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Valla yaz kış tişört giyen bi insan olarak arabam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Senin ateşin var aga almanya bile kesmemiş seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 @bella birinci agizdan duydum sirf corsa'si var diye o cocukla cikamyan kizlar bile gorum ben burda. hani arabasi olmamasini gectim corsa bile yetmiyor. fakir arabasi diyorlardi corsa'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yeni kasa mı senko? abi corsa alcaktım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 20. syfaya geldikmi ? varmı itiraf eden kız arkadaşının bokunu yada sümüğünü yiyen çıktımı aramızda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kız da haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 maalesef var öyle ''hey girl''den yetişmiş kızlar ama genellemeyelim lütfen içim cızz ediyo.o ne öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Dartanian said: yeni kasa mı senko? abi corsa alcaktım sdf yok cocugun ki eski kasaydi ama corsa alan 1-0 yenik basliyor soyliyim. bmw 116 fln ideal ama bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar