Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tırnak yeme problemi

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

Yara bandı bağlayın tüm parmak uçlarınıza?

Onu da yaptım bi zaman sdf.
Ufak ufak kesip yapıştırdım yara bandını. Bu sefer de kıyma makinesine kaptırılmış gibi duruyor parmaklar sdf

Bella said:

bir süre bakım yaptır güzel görünce yemeye kıyamazsın.

Kendim o kadar özen österiyorum ki zaman zaman, bi kız bile uğraşmaz o kadar sanırım. Hani sırf "lan gaza gelirim yemem bu sefer" diye.

http://avonshop.co.uk/shop/Assets/images/prod/prod_1056042.jpg

http://avonshop.co.uk/shop/Assets/images/prod/prod_1056041.jpg

Şu ikisi var mesela. Kaç kızda vardır ki bunlar ahahaha. Strong results olanı sürekli sürüyorum mesela çünkü solüsyon gibi bişey o, parlak falan değil hani belli olmuyor, emiyor tırnak. Ama diğeri sürülmüyor. Acı oje gibi, parlak şeyler sonuçta.

O yüzden o iş de olmuyor pek. Makine mühendisliği okuyan adamım, acı oje falan dinlemezler valla.....
Sosyal ağlarda paylaş

ya millete bakma.
kız gibi bakım yapıyosun diyen ayılar çıkacaktır muhtemelen.
sen kendini düşün her yerde problem olur öyle eller, bir kızla konuştuğunda, yeni bir işe girdiğinde birinin elini sıkarken her zaman.

o yüzden bence git manikür yaptır.
hem orda düzelir zamanla.
hem sen güzel görürsün kıyamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

ya millete bakma.
kız gibi bakım yapıyosun diyen ayılar çıkacaktır muhtemelen.
sen kendini düşün her yerde problem olur öyle eller, bir kızla konuştuğunda, yeni bir işe girdiğinde birinin elini sıkarken her zaman.

o yüzden bence git manikür yaptır.
hem orda düzelir zamanla.
hem sen güzel görürsün kıyamazsın.

Ya zaten en sıkıldığım konu iş olayı. Aslında yakın döneme kadar çok da umursamıyordum da, kız arkadaşım en sonunda "yahu ileride iş görüşmesine falan bu halde mi gideceksin, çalıştığın yerde bu tırnaklarla mı dolaşacaksın?" diye yüzüme vurunca gerçeği aklım başıma geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...