senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 daha dur ne itiraflar cikacak bakalim merakla izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kız anlayınca gülüyodu çekmeye çalışsada yarısı gidiyodu zaten 1' i gidince devamı geliyodu ahahah o anki surat ifadeleri dialoglar çok efsane oluyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kadınlara bak ya. bize bi meme emdirmemek için ne taklalar atıyolar ne pislikler yapıyolar =(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 "roket adam" said: Yara bandı bağlayın tüm parmak uçlarınıza? Onu da yaptım bi zaman sdf. Ufak ufak kesip yapıştırdım yara bandını. Bu sefer de kıyma makinesine kaptırılmış gibi duruyor parmaklar sdf Bella said: bir süre bakım yaptır güzel görünce yemeye kıyamazsın. Kendim o kadar özen österiyorum ki zaman zaman, bi kız bile uğraşmaz o kadar sanırım. Hani sırf "lan gaza gelirim yemem bu sefer" diye. http://avonshop.co.uk/shop/Assets/images/prod/prod_1056042.jpg http://avonshop.co.uk/shop/Assets/images/prod/prod_1056041.jpg Şu ikisi var mesela. Kaç kızda vardır ki bunlar ahahaha. Strong results olanı sürekli sürüyorum mesela çünkü solüsyon gibi bişey o, parlak falan değil hani belli olmuyor, emiyor tırnak. Ama diğeri sürülmüyor. Acı oje gibi, parlak şeyler sonuçta. O yüzden o iş de olmuyor pek. Makine mühendisliği okuyan adamım, acı oje falan dinlemezler valla..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 harbiden bende yok misal:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sigaraya başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Yok ufak ufak kesip falan değil, bayaa rulo yap parmak ucunu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ya millete bakma. kız gibi bakım yapıyosun diyen ayılar çıkacaktır muhtemelen. sen kendini düşün her yerde problem olur öyle eller, bir kızla konuştuğunda, yeni bir işe girdiğinde birinin elini sıkarken her zaman. o yüzden bence git manikür yaptır. hem orda düzelir zamanla. hem sen güzel görürsün kıyamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kalem tutamaz o zaman da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 20. syfaya gelince kız arkadaşının sümüğünü yada bokunu yiyenlerden itiraf beklyirozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 barnacle said: bu adamdan yardım alabilirsin ya da http://www.mediabistro.com/fishbowldc/files/2010/09/cesarmillan1.jpg bi bu.. bi de ed romeo gibi adam olsa acaip süper olur bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 AHAHAHAHAHAH::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi siigıl oje sürüyor çıktı yahu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bella said: ya millete bakma. kız gibi bakım yapıyosun diyen ayılar çıkacaktır muhtemelen. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bugun oje süren yarın tanga giyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bella said: ya millete bakma. kız gibi bakım yapıyosun diyen ayılar çıkacaktır muhtemelen. sen kendini düşün her yerde problem olur öyle eller, bir kızla konuştuğunda, yeni bir işe girdiğinde birinin elini sıkarken her zaman. o yüzden bence git manikür yaptır. hem orda düzelir zamanla. hem sen güzel görürsün kıyamazsın. Ya zaten en sıkıldığım konu iş olayı. Aslında yakın döneme kadar çok da umursamıyordum da, kız arkadaşım en sonunda "yahu ileride iş görüşmesine falan bu halde mi gideceksin, çalıştığın yerde bu tırnaklarla mı dolaşacaksın?" diye yüzüme vurunca gerçeği aklım başıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi tirnak onemli iste bi el tirnak bi de got erkekte onemli yani, kizlar bakiyor bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bakıyo cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kırmızı oje sür bence kırmızı dur demek trafikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ben bi kere daha bırakınca manikür yaptırmıştım işte kendimi tebrik etmek için abi çok güzel gözuktuler dayanamadım yedim dfsgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 dasaaa said: abi siigıl oje sürüyor çıktı yahu!! Abi sen yapma bari ühühühühüh Red said: bugun oje süren yarın tanga giyer don kullanmıyorum kikikik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 said: Abi sen yapma ühühühühüh abi du iki dakka takılalım ya ben olsam ama bırakayım diye roketin dediği gibi bantlardım hepsini bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 SeaGle said: dasaaa said: abi siigıl oje sürüyor çıktı yahu!! Abi sen yapma bari ühühühühüh oje sürdüğün anda dalarım kafa göz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ne manikürü ya törpü görünce tüylerim diken diken oluyo. hatta kafamda canlanınca bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 senko said: abi tirnak onemli iste bi el tirnak bi de got erkekte onemli yani, kizlar bakiyor bunlara haha valla bakıyo hatta BİR ARKADAŞIM sırf popoya bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar