Pipet Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sen beni dinle krem sür arko vs. sürekli bak bidaha yiyon mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kadınlar emzirtmemek için acı biber sürüyomuş bak. aynı mantığı işletmek lazım. cereb söylememiş bunu ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Abi zehir gibi oje sürdüm bana mısın demiyor, 1 saat sürme bitti işin. Bana sunni önlemlerden ziyade sorunu kökten çözebileceğim şeyler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi okuyayım dedim de tırnak yeme konusunda tl;dr olduğu için okumadan direk bişey yazayım.. Acı ojeler mi ne varmış şeffaf ne bileyim ben korkuturlardı beni onu süreriz diye, onlardan sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 barnacle said: kadınlar emzirtmemek için acı biber sürüyomuş bak. aynı mantığı işletmek lazım. cereb söylememiş bunu ama.. ya geçen yeni bi teknik duydum kadınlar da saykoya bağlamış o konuda çok acayip:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 nasi bi teknikmis o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Dartanian said: abi okuyayım dedim de tırnak yeme konusunda tl;dr olduğu için okumadan direk bişey yazayım.. Acı ojeler mi ne varmış şeffaf ne bileyim ben korkuturlardı beni onu süreriz diye, onlardan sür. Okumamanın zararları agaboy sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ben bi kere şeffaf oje sürmüştüm ama acı olanlardan değil tadı daha güzel geldi sürüp sürüp yedim kskdflşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abii :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bir süre bakım yaptır güzel görünce yemeye kıyamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Yara bandı bağlayın tüm parmak uçlarınıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 cerebralis said: barnacle said: kadınlar emzirtmemek için acı biber sürüyomuş bak. aynı mantığı işletmek lazım. cereb söylememiş bunu ama.. ya geçen yeni bi teknik duydum kadınlar da saykoya bağlamış o konuda çok acayip:S bok mü sürüyolarmış? aklıma gelmiyo yani başka bişey. çikolata olsa keşke, şanti filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 SeaGle said: Dartanian said: abi okuyayım dedim de tırnak yeme konusunda tl;dr olduğu için okumadan direk bişey yazayım.. Acı ojeler mi ne varmış şeffaf ne bileyim ben korkuturlardı beni onu süreriz diye, onlardan sür. Okumamanın zararları agaboy sdf Dendi mi noldu gay damgası mı yedi noldu lan? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bella said: bir süre bakım yaptır güzel görünce yemeye kıyamazsın. bak bu da guzel bir oneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 burnunu karıştır sümüklü yersin daha güzel tad alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 olsada yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kermit illa sümük yedirtçek kararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ahahah bu resmi görünce aklıma geldi, kız arkadaşımın tırnaklarını yiyodum çok acayip zevkliydi :D uzun uzun mükemmel offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 hahaha harbi bi kız olsada tırnaklarını yesem sdflşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 barnacle said: cerebralis said: barnacle said: kadınlar emzirtmemek için acı biber sürüyomuş bak. aynı mantığı işletmek lazım. cereb söylememiş bunu ama.. ya geçen yeni bi teknik duydum kadınlar da saykoya bağlamış o konuda çok acayip:S bok mü sürüyolarmış? aklıma gelmiyo yani başka bişey. çikolata olsa keşke, şanti filan... kıl tüy bulup kara kara sakızla falan oraya yapıştırıyolarmış bebk korksun da emmesin diye.annelik zor zanaat ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ahahhaha abi kiz bisi demiyormuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kız arkadaşınız burnunu karıştırıyodu sizden gizli haberiniz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bella said: bir süre bakım yaptır güzel görünce yemeye kıyamazsın. Böyle çok bakımlı tırnaklı bi erkek görsem dalga geçerim, o da yemeğe devam eder be sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 cerebralis said: kıl tüy bulup kara kara sakızla falan oraya yapıştırıyolarmış bebk korksun da emmesin diye.annelik zor zanaat ha off yemin ederim memeden sogudum su mesajdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 adam kızın tırnaklarını yemiş ya dahada bu topice gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar