barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 psikologlar nası yardım ediyo böyle durumlara acaba? hep merak etmişimdir. alışkanlık takıntı filan nasıl bırakılır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 evet kadınlar memeyi eksik etmeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 valla bursalıya talip oldum bakalım.ya gereksiz okul derslerinden akılda kalan gereksiz bilgiler işte.böyle bişey biliyomuş gibi görünmek için sallıyorum arada bi iki bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Hipnoz ile tedavi falan varmış da, o kadar para bayılırsam üzüntüden yine yerim lan ben tırnak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 barnacle said: evet kadınlar memeyi eksik etmeyin lütfen. günde 10dakika meme kalp krizi riskini azaltıyormuş bu arada. her gün 10dakika izlememiz lazım doktor emri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 hipnoz iyimiş. ama ilginç işte garantisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 dasaaa said: barnacle said: evet kadınlar memeyi eksik etmeyin lütfen. günde 10dakika meme kalp krizi riskini azaltıyormuş bu arada. her gün 10dakika izlememiz lazım doktor emri görsel fiksasyon mu didik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 dasaaa said: barnacle said: evet kadınlar memeyi eksik etmeyin lütfen. günde 10dakika meme kalp krizi riskini azaltıyormuş bu arada. her gün 10dakika izlememiz emmemiz lazım doktor emri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 cerebralis said: görsel fiksasyon mu didik! evet oral demiştin. katılıyorum sana ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 nasıl peki tadı güzelmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 barnacle said: dasaaa said: barnacle said: evet kadınlar memeyi eksik etmeyin lütfen. günde 10dakika meme kalp krizi riskini azaltıyormuş bu arada. her gün 10dakika izlememiz emmemiz lazım doktor emri çok şükür hocam.. hatalı yazmışım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 aynı sorun bende de var ya. hatta parmağın ucundaki ölü deri ya da her neyse onları da kemiriyorum. şu lanet alışkanlıktan bi şekil kurtulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 erkeğin ağzından memeyi sırtından ceketi eksik etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 orta 3 e kadar bende tırnak yerdim.hemde harbi yerdim.çok kötü duruodu.utanırdım ama yinede yerdim lise hazırlığa başlamadan önceki yaz yaşadıgım yaz aşkından sora yememye başladım sevişmek tedavi oldu resmen sarsıldım ve kendime geldim :) dedim madem sevişicez elimi yüzümüz düzgün olmalı mantıgıyla o günden sora bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ibretlik hikaye=)) sakız çğneyince falan da yemek istiyo musunuz tırnak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Her şekilde orala gidiyor yani konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 cerebralis said: dasaaa said: barnacle said: evet kadınlar memeyi eksik etmeyin lütfen. günde 10dakika meme kalp krizi riskini azaltıyormuş bu arada. her gün 10dakika izlememiz lazım doktor emri görsel fiksasyon mu didik! YA HEM HABERLERİ TAKİP ETMİYORSUNUZ! HEM DÜNYA GELİŞMELERİNDEN UZAKSINIZ! HEM DE SAĞLIĞIMIZA KASTINIZ VAR! dasaaa said: http://tv.gawker.com/#!5776951/fox-news-discovers-health-benefits-of-staring-at-breasts Doktorum günde 10dakika göğüslere bakmam gerektiğini söylüyor. http://www.youtube.com/watch?v=SW2e27EB0A0 İZLEYİN! İZLEYİN DE BİLGLENİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 o inek memeleri görünce üzüntüden 2 kat tırnak yer insan ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi en son orta okulda görmüştüm tırnak yiyen tipleri. koca adamlar oldunuz ya. sene olmuş 2011 demek istemiyorum ama, tırnak yemek nedir? bide parmak ağıza sokulmaz ya. geçen ağzında para tutan(bozuk) psikolojim bozuldu. böyle hiç bi yeri elleyemeyen, ellerse de ıslak mendille elini hemen temizleyen tiplerden olup çıkıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Red said: orta 3 e kadar bende tırnak yerdim.hemde harbi yerdim.çok kötü duruodu.utanırdım ama yinede yerdim lise hazırlığa başlamadan önceki yaz yaşadıgım yaz aşkından sora yememye başladım sevişmek tedavi oldu resmen sarsıldım ve kendime geldim :) dedim madem sevişicez elimi yüzümüz düzgün olmalı mantıgıyla o günden sora bıraktım oha bi çözüm daha yaşadın lan had iyisin. hem meme var, hem sevişiceksin. oh ne güzel dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Red said: o inek memeleri görünce üzüntüden 2 kat tırnak yer insan ahha gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Red said: o inek memeleri görünce üzüntüden 2 kat tırnak yer insan ahha(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 cerebralis said: Red said: o inek memeleri görünce üzüntüden 2 kat tırnak yer insan ahha(tu) gay oooovv lesbian! <3<3<3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ABİ KADINLAR ÇOK KISKANÇ BU ARADA HAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi şimdi biri diyicek o kadın gelse önünde dursa bakmıcan mı falan.da mesele o değil harbi tiksiniyorum o tarz goguslerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar