kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 annem babam bana "çok zeki olma, en mükemmel olma, çok zengin olma, kusursuz olma evladım" dedi ben hepsini oldum inatlaşıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben yemiyorum da şey yapıyorum ya atıyorum sağ baş parmağımın avucun içe bakan kısmını sağ el işaret parmağımla bildiğin çukur oluşturuyorum kanıyo manıyo çok da güzel bi acısı var leş gibi gözüküyo parmaklar sonra 1 2 hafta yapmıyorum sonra canım sıkılınca tekrar yapıyorum sürekli bi yenilenme halindeler yani var mı benden başka manyak bunu yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 aha yeme olayını atlattık fiksasyon miksasyon da buna ne diycez şimdi.ne travmatikmişik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 gerçi eskisi kadar sık yemiyorum artık, makasla kesilmişçesine düzgün yemeyi de başarabiliyorum. iyileşme var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 e insan level atlar bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 5 kilo tırnak yediğiniz zaman achievement alıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 weekly contest e de katılabiliyosunuz bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Ben bursalı değilim beyler aranızda bu konuda konuşan kurbağalar olmuş çok pis yaparım gemlikliyim lan ben bana gemlikli diyeceksiniz en çok ben gemlikliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bursanın köylüsü daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 köy martısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 SeaGle said: Ben bursalı değilim beyler aranızda bu konuda konuşan kurbağalar olmuş çok pis yaparım gemlikliyim lan ben bana gemlikli diyeceksiniz en çok ben gemlikliyim. AHAHAHAAH saksı mıyım ben!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 sigılcığım kusura bakma da, hem gingersın hem de bursa'lı bi de makine mühendisisin. ajdar anık çıkışını da dört gözle bekliyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Abi gemlik falan çok farklı bişey bursa dediğin travestiland, gemlik dediğin apayrı bi olay olm gemlik ya, valla. Çok farklı. Valla. Bak seri katil yiğit bekçe komşumdu, temizletirim lan sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 gemlikten kaçan genç kızlar bursada kötü yola düşüyor işte o kadar kötü yani sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Gemlik kızları popomdan daha kötü. Bursanın yerli kızları imbadır. Yani bilmiyorum ama, ilik gibiler afedersiniz. Ha travestileri de kız gibi ha, ne biçim bi memleketse. Ben bi kez otobüs beklerken merinos'ta önümden geçtiler. 1-2 saniye çok süslenmiş bi kız zannettik o karanlıkta, tüm otobüs bekleyenler olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 yok lan bizim eski evin karşı binasında bunların terzisi vardı. hepsi erkek olduğu belli iğrenç giyimli ağır kokulu tipler. sen nerde yaşıyosun anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Ya ben bursada yaşamıyorum sdfg 5 gün görükle 2 gün gemlique benim yaşam şeklim. Arada merinos'a falan uğruyorum otobüs için, orada denk geliyor sdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bende yiyorum. önemli olan bunu gururla taşımak. şu an halkın nerdeyse yarısı yiyodur. deşarj yöntemi. fena bişey değil. kafayı yememek için yararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 e sen delirmişsin ama. demek ki etkili değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 belkide yemesem daha kötü olacaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben yemiyorum. baya normalim. yoksa bi dakka lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hehe.anladı kereta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 suyuna da ekmek banın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 çok zevkli lan.öyle böyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar