eski Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 your game installation is damaged.pls run repair diyor ama repair edincede değişmiyor varmı bı kısa cozumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 troll se yapma akila.zaten sıkılıyorum cuma gecesı buuzz gıbı evdeyım. varsa biri yazsın yoksa kıracam bu oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 cuma gecesi çık panpa dışarı.sigortalı iş dururken atariler bomboş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 anlamadım lan : ) yardım edin abi bırakın hislerimle oynamayı.calısan oyun nasıl bozulur 1 ay acmadık deyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 böyle durumlarda baştan yüklüyoprum ben. oyun dosyası çokbüyük repair bile dünyanın zamanını alıyor, şu mu bozuk bu mu hatalı derken çile büyüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 eski said: anlamadım lan : ) yani diyor ki; http://www.fanboy.com/archive-images/MAMEmania-cd05.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Edit. "Neden wow" topiğine atacağım mesajı buraya attım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 hala çözemedim su problemi yalnız. cd falanda yok bastanda kurmak uzun surer oyunu. yokmu bı fıkrı olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Abi 16 günde install edilmiş patchlenmiş 20gb'lik rar'ını çekerdin netten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ahah hakkaten çeksene sitesinden işte temiz temiz zaten artık eskisi gibi değil, oyunun tümünü çekmeden oynamaya başlayabiliyosun çok çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 düşün ona üşendim : ) wow-13596-13623-Win-final.MPQ sanırsam sunda bı sorun var bunu arıyorum sımdı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 .mpq dosyaları aramaya üşenmiyosun yani kolay gelsin madem :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 yok bre oyunu bastan dl etmeye usendim.şimdi bakıyorum o dosyalara daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 hakketen nerden buluruz la bunları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Yapabileceğin en kolay şey gece uyurken dl'ye bırakıp sabah inmiş olanları kurmak olur. MPQ dosyalarını bulmak mümkün mü bilmiyorum, bulsan da 2 gün sonra başkası bozulur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 son peçi sildim oldu walla. azcık arastırmak lazımmıs sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Geçmiş ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar