Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=udEAEARD-Fo ah ah meç warriorun yenisini yapmadı adamlar, dur çekip yeniden oyniyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 windows 7de calıstıramadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 oyunu bulsam oynicam da oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 INDIE GAMING FTW!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Sparkcaster said: oyunu bulsam oynicam da oyun yok mw4 mercenaries ? var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Harika duruyo ya, WTB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ya yanlız böyle olmaz mech oyunu, bütün şaseyi baştan aşşa modifiye etmemiz lazer mazer takmamız felan lazım, ısınma soğutma sistemi felan, yoksa olmaz böyle quake gibi sene 2011 bebeler için oyun yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 spark hakli, her tarafiyla oynayabilmek isterim ben mecha'min, incik cincik etmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 alın ps3 alın armored core Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bi zaytung haberi yapmak lazım aslında.. said: fps oyunlarında ölüme yaklaştığımızda duyduğumuz kalp atışı sesinin sahibi bülent hiçbilmez enfarktüs geçirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 hahah o kalp atışı süper. o değil de şu tip oyunları gördükçe baştan freelancer, freespace ve mechwarrior oynayasım geliyor. modifiye vs tutkusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 freespace de sadece ship ve weapon loadout seçebiliyorsun. o da bölüm izin verirse. onun dışında hiç modifiye yok freespacei bilgisayar oyun tarihinin en iyi oyunu yapan şey o epic savaşları ve atmosferidir http://www.youtube.com/watch?v=e7b8Vx3AlPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ula şu freelancer kadar kral bi oyun görmedim ben,inanılmaz kolay ve rahat arayüz oyun dinamiklerinin kolaylığı ve gerçekliği...Süperdi oyun bi benzerini çıkaramadılar.Freelancer 2 çıksın koşa koşa gidip alırım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 http://www.g4tv.com/videos/52755/hawken-first-look-preview/?quality=hd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 http://www.rockpapershotgun.com/2011/06/14/mechin-bacon-fresh-hawken-footage/ yeni video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 RamsesII said: Ula şu freelancer kadar kral bi oyun görmedim ben,inanılmaz kolay ve rahat arayüz oyun dinamiklerinin kolaylığı ve gerçekliği...Süperdi oyun bi benzerini çıkaramadılar.Freelancer 2 çıksın koşa koşa gidip alırım lan aynen. arada bir tekrar kurar oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 merak eden olursa eğer, beta2 sınıfı intergalaktik ehliyetimiz olduğu için, uzay dinamiklerinin gerçekliğini karşılaştırabiliyoruz oyundakiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Freelancer alpha one dash one.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ula piyasada hiç freelancer tarzı oyun gelmicek mi ya böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 https://playhawken.com/?ref=6y8v3l7y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 cok haince ve akillica :D 12.12.12 hey masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Cuce said: umarım biraz accleration deaccleration koyarlar oyuna. su haliyle sağa sola quake gibi strafe eden robotlarla havası kacmış biraz aynen farkettimde videoda bide sanki hareket ederken robotlar hafif bir kasma oluyor. tanitim videosu falan ama gelistirirler onu daha heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 freemium olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 grafikler borderlands i anımsattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar