stimpak Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Oldspice voicemail zımbırtıs istediğiniz konuşmalara check atıp, numarayı falan da girdikten sonra mp3 olarak veriyor size voicemail mesajını. bayaa başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 official olarak: http://forum.paticik.com/read.php?73,4960193,page=2#msg-5016622 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 reklamı sadece "bu ne lan" diyenler için koydum bone old spice reklamı değil konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 /facepalm verilen linkte bu konu da var üstelik tam verilen linkin gönderdiği postta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 stimpak said: reklamı sadece "bu ne lan" diyenler için koydum bone old spice reklamı değil konu. oldspicevoicemail demiyor musun? tamam official sitenin geçtiği posta link verdim. baktın mı sen benim linklediğim postu, yoksa sadece topic title'ına bakıp kapattın mı sayfayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 oy.. opera yaktın beni. linke tıklayınca direkt posta gitmiyor gerzek browser. browsera da suçu atıp kaçmıyim, bariz failim. çırpındıkça batıyorum.. halp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bahsedilmiş, yani bir anlamda açılmıştı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar