Zaybird Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 süper harika ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 seyredemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QnO8NuqfvWI serpil bundan öğren bişeyler ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 söyle bi programın yayınlanması turk insanına hakarettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 camiye koy çocuğu. kaynar arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 "nutella yerim" said: söyle bi programın yayınlanması turk insanına hakarettir abi milleti biraz abartmışsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 dasaaa said: "nutella yerim" said: söyle bi programın yayınlanması turk insanına hakarettir abi milleti biraz abartmışsın bence. izlese izlese en fazla %47 si izler,geri kalanları salak yerine koymamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 of levent kırca gibi adamsınız yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 çok utandım kulaklarım kızarınca kapadım 45. snde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juanito Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 "nutella yerim" said: dasaaa said: "nutella yerim" said: söyle bi programın yayınlanması turk insanına hakarettir abi milleti biraz abartmışsın bence. izlese izlese en fazla %47 si izler,geri kalanları salak yerine koymamak gerek http://www.eiposs.com/wp-content/uploads/2007/10/genius.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi ben utandım izlerken ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sunucu ne güzel dalga geçiyo yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 aahahah o ne laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bunu yaptıktan sonra da talibi çıkarsa bi de talibini görün siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 EÜWRİ BAĞDİ LAİYYAH SOOREAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 TAŞŞŞŞŞŞŞAK GEÇİYOR OLMALISINIZ!!! oksijen tüketim makinası bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi gözlerim kanıyor.. kulaklarım da kanıyor.. ÖLÜMM ÖLÜMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 şimdi sakin oluyoruz,deriiiin nefes alıp izlediklerimizi unutuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 keşke beynime ket vuracak kadar kötü olsaydı.. böyle hani 3-4 yaşında annenle babanı basarsın ya uygunsuz pozisyonda.. o anda ket vulurul hatırlayamazsın bir türlü.. o şekil.. ama olmuyor.. olamıyor.. unutamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 travma yarattı bünyede.yasaklansın bu video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi ya ben izleyemiyorum bole seleri elim ayagim titriyo kadin yerine ben utaniyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 wadewodo diyo abi sarki sirasinda soda felan diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 aynen bu arada.. bazen dizilerde olur ya karakter gerçekten "utanç dolu" bir durumda kalır.. hani sokak ortasında çıplak kalması değil de inanların gözünde gerçekten gözden düştüğü aşağılandığı durumlar işte o sahneler olduğunda izleyemiyorum kanal fln değiştiriyorum.. empati korkunç bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ahah babacum bende kendi başıma gelmiş gibi oluyorum bide karakter ne kadar kötü duruma düştüğünün farkında değilse ben onun yerine utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi rakçı diye hemen alta almışlar kamerayı. nası olsa rakçı verir bu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar