Spiegel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ya orasi oyle 0 alirken opsiyonlardan fena kazikliyorlar. bence 2. el almak daha mantikli su aralar hatta her ara her zaman daha mantikli, tabi temiz bir 2. el bulmak lazim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bir de soyle birsey var hani bu kosifler olsun borusan olsun, arac satiyorlar direk baslangic fiyatindaki araci alirsan hicbirsey olmuyor aracta utanmasalar analog klima bile koymiycaklar araca. bence bu strateji cok yanlis ve su an olmasa bile ilerde musteri kaybettirecek bu firmalara. sonucta insanlar bir otomatik klima sunroof icin 10 bin euro vermek zorunda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bu onlarin sucu degil vergi sisteminin sucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Tam bir "audim olsun da çamurdan olsun" arabası, berbat olmuş bence. BMW1'de bunu hissetmiyor insan ama bu resmen ufaltılmış Q5/Q7 gibi. 40 bin euro oluşuna hiç değinmiyorum hayatta bulaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bir dizayn harikası olarak audi dsfdsjfkfgdsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 vergi sistemi de bence otomobil ithalatcisi bu firmalar da iyi dudukluyor milleti, bu yadsinamaz bir gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 arkası kötüymüş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 42bin euroluk sahibinden ilanını koymak icin gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 42 bin euro fiyati adam direk tr de baska ornek yok belki birine itelerim diye koymus belli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 şuna 42 bin euro verenin aklını öpeyim maks 25-26 bin euroluk araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bo$u 31k € dan giriyo pazara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 işte bi sunroof düzgün jant 40 küsürlerde satılıcak ki çok saçma a3ün kasa ne zaman degişicek bilmiyorum ama full 1.4 a3 28 bin euroya kadar düşmüştü :) en azından gorunusu bundan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ya bayiye girdim 122hp lik bi a1 gosterdi eleman, bu cooper s in rakibi dedi. ko$arak ciktim. yani satici olsam, psikolojik olarak bile kendimi inandiramam heralde. A1 premium hot hatch. oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Red said: şuna 42 bin euro verenin aklını öpeyim maks 25-26 bin euroluk araba http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/tools/navigation/audibar/fiyat_listesi_2/a3.html en kullanışsız araba sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 42bine 185lik az yakar çok kaçar a1 alacagima, 40.5bine 160lık manuel a4 alırım, 1.5k lık da ufak donanım koyarım, "yeni kupır es bu" diyerek alan veletlerin yanına park edip üzerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 40 bin guzel de o a4 un icini doldurucan daha bi 5 6 bin euro da oyle gider 45 bin euroyu bulur o yani =) 45 bin euroya da a5 alirsin 2. el temiz 40 45 bin km de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Selam, O boyuta saçma bir güç. Parasal yönüne değinmiyorum bile :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 gazı kökledin mi olduğu yerde dönmeye başlar ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 cooper jcw dönmüyosa bu da dönmez kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 audiden daha mantikli du$unecek halimiz yok ya. adamlar yapmi$sa vardir bildikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Selam, Her topalın bir kör alıcısı vardır, derler :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar