Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modluk hakkında.

DERT3

Öne çıkan mesajlar

Abi konuya, "(Sevgiliiii) Eve Online oyuncuları" falan diye başlasaydın ya? Troll'ü hakketmişin resmen lol. Mod konusuna gelince ;

Çok uzun bir süredir ,2-3 belli başlı adamın oyun içinde aralarında geçen/geçmiş husumetleri konu alan yazılar okuyoruz ki bu bunlar genelde Public değer taşımayan , sadece Özel mesajlar ile halledibilecek içerikteki konular. O yüzden güncel şahsi konulara pek dahil olamıyoruz :D Eve Online ı halen oynayıp da güncel bilgi aktaracak adam yok gibi. Konulara dahil olanların ben dahil çoğu ,artık oyundan emekli olmuş , sıkıntıdan polemiğe giren veya benim gibi buraya gereksiz laf yetiştirenlerden oluşuyor :D. Zaten Eve Online pati forumlarını takip eden *okuyucu* kitle de genelde Pati forumlarının tamamını RSS ile otomatiğe alıp ilgili ilgisiz her konuya göz gezdirenlerden oluşuyor.(Bknz. Kanıt: Oyun ile hiç alakası olmayan adamın bu konuyu trolleyebilmesi..) Yani okunma sayılarına aldanmayın.

Bence Patide Eve Online bölümü olmasa da olur .Ama derseniz ki Ceday yerine kim mod olsun ? Forumu takip edip de neutral olarak takılan sayılı oyunculardan birisidir Dert sanırım. O olabilir heralde :D Ama Darejedi modluğu bırakmayacağını söylemişti zaten. Biraz da gereksiz olmuş bu topik bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ben şuan için yerimdeyim ki oldukçada aktifim başlık açmıyor olabilirim fakat herşeyi genellikle 1saat ara ile takip ediyorum. Gerek görülürse adminler tarafından modluk veriliyor zaten. Şu aşamada buradaki çoğu Eve oyuncusu arkadaş ile oyun içinden görüşmüşlüğüm var. Birde şöyle bir olay var oyundan uzak değilim onuda aktif şekilde oynuyorum sadece çalışma vardıyam uymadığı vakitlerde oyunu açamıyorum ama yinede takip ederim evegate sağolsun :) Hea sanırım pek anlaşamadığım adam da yok eve içerisinde zaten herkes ile nötrüm iş başka aşk başka demişler :)
Sosyal ağlarda paylaş

"Captain Logar" said:

yaw oyle olmaz bu isler dert, neye ihtiyacin varsa yaz o zaman mutlaka bir guide gelir merak etme ;)
bu arada modluk ilhami'ye cok yakisiyor. aldirmis sinirlerin hepsini, iyi de ettirmis yoksa dayanilacak gibi is degil :D

Scamming Guide istiyorum TÜRKÇE olsun bir zahmet :)

Valla adamda sinir niyetine hücre yok abi nasıl dayanıyor anlamıyorum_?
Sosyal ağlarda paylaş

Pek haber izlemediğim için olaylardan yeni haberim oldu. Ayrıca amacım koltuk sevdası değil millete tartışacak bir konu vermek idi. senin alliance benim alliance konularının sonunun pek iyi bitmediği bilinen bir yerde böyle bir konu açmak nispeten daha masumane görünüyor bana göre. En azından sonunun ne olacağı belli idi.

Mod olmak için ilhami (darejedi) gibi her an için pozitif düşünmek gerekli. Burda kaç kişi de ilhami deki kadar büyük sabır taşı var_?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...