Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30th Anniversary D&D Artwork

Bone

Öne çıkan mesajlar

D&D'nin 30. yıldönümü için bir resim çizilmiş.
Resimde birçok ayrıntı ve detay varmış.
Bu detaylar, 30 yıllık hayata göndermeler içeriyormuş.
Eğer ilgilenenler varsa:
http://www.fileplanet.com/files/140000/144431.shtml
sitesinden bakabilir.

Fileplanet hakkında:
Fileplanet'ten birşeyler çekmek için üye olmanız lazım.
Paralı üye olmassanız, bir süre beklemeniz lazım.
Bedava üyelik de var, onda az da olsa sıra bekliyorsunuz..
[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya monsters manuldan falan direl alıntılar gördüm ama sayılırmı bilmiyorum ordaki beholder önündeki bira bardağı dışında olduğu gibi monster's manuladan alıntı sanırım[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaki heykel filmden, Draya sarilan bard dms ad&d kitaplarinda ornek hikaye, Drow forgotten drowu ne alaka bilmiyorum, Beholder ole durur monstersda belki Ad&d in monstersinda mugla duruyodur, alt ortadaki caster yine 3rd deki wizard aplaya benziyor, Gnomeun elindeki Repeating c.bowdms guide da tasvir ediliyodu[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

[edit: img tagi denedim de olmadı][signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...

[Bu mesaj shapshal tarafından 18 Ağustos 2004 01:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

resim güzel ama herhangi bi D&D artwork gibi geldi bana (belki de karakterleri iyi bilmiyorum diyedir). yani hiçbi hayatımızda geçenler bunlar falan şeyi görmedim.[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

herhangi bir D&D artwork zaten.
özel karakterler, özel efektler yok..

ama 30 yıl hakkında detaylar var.

mesela:
1. The map that the two thieves are poring over at the table is the original map for the module "Tomb of Horrors"
2. The fireplace is the demon altar from the original cover of the Player's Handbook
3. The guy stealing the jewel from the eye? Gary Gygax.

(fileplanet'ten)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Resimde feci bir Todd Lockwood havası var. Ama biraz dikkatle bakınca Sam Wood esintisi de yakalamadım diil yani. Tahminimce karma bir resim, birkaç çizerin elinden çıkmış. Ama son noktayı Lockwood koymuş. Özellikle merkezdeki Gold Elf ve Githyanki, ayrıca arkadaki Tiefling/Monk bariz bi şekilde lockwood çizimi. Kısaca tüm hatunları eşin ehline çizdirmişler... :-p
Karın kası yapmış bir bayanın bu kadar sexy görünmesi (githyanki dahil) ancak Lockwood sayesinde olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha o arkadaki drow salvatore amcadan galba bir tane ve tek swordmaster olmayan fakat barbar olan bir drow vardı hikayede o sanırım, gerçi elinde crossbow var jarlaxe bile olabilir ama adamlar salvatoreden koyarlarmıki?

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 18 Ağustos 2004 05:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...