Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 D&D'nin 30. yıldönümü için bir resim çizilmiş. Resimde birçok ayrıntı ve detay varmış. Bu detaylar, 30 yıllık hayata göndermeler içeriyormuş. Eğer ilgilenenler varsa: http://www.fileplanet.com/files/140000/144431.shtml sitesinden bakabilir. Fileplanet hakkında: Fileplanet'ten birşeyler çekmek için üye olmanız lazım. Paralı üye olmassanız, bir süre beklemeniz lazım. Bedava üyelik de var, onda az da olsa sıra bekliyorsunuz..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 tek resim di mi ? başka birşey yok yani ?[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 tek resim işte. tüm detaylar onun içindeymiş...[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bu arada biraz konu dışına çıkabilir, ama isterseniz bu linke de bir bakın: http://pc.gamespy.com/articles/538/538848p1.html 30. yılla ilgili olarak güzel yazılar var.[signature][hline]Nwn1 Modüllerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 siz indirdiyseniz albume falan ekleseniz, bosuna ugrasmasak uyelik vs?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 albüme eklerdim de.. 800kb'lik birşey. boyutları da fazla. albüme yüklenmez yani.. diğer yerlerde de bandwith sorunu var..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 hehe süper bar kavgası[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 çok hoş yapmışlar[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 güzelmiş sevdim :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ayrıntıları yakalayan varsa yazsın buraya, merak ettim[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya monsters manuldan falan direl alıntılar gördüm ama sayılırmı bilmiyorum ordaki beholder önündeki bira bardağı dışında olduğu gibi monster's manuladan alıntı sanırım[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 sag tarafta bi drow var uthegental bilmemneye benzio bole kısa dik saclı kaslı fln hani mithrall hall a saldırıda olmustu [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 17 Ağustos 2004 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Arkadaki heykel filmden, Draya sarilan bard dms ad&d kitaplarinda ornek hikaye, Drow forgotten drowu ne alaka bilmiyorum, Beholder ole durur monstersda belki Ad&d in monstersinda mugla duruyodur, alt ortadaki caster yine 3rd deki wizard aplaya benziyor, Gnomeun elindeki Repeating c.bowdms guide da tasvir ediliyodu[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Gençler tıklasın izlesin ;)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 paticik forumu açılıo axe?[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 sadece paticik forumu olsa iyi aynı topic açılıo ehueha[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Dilbao ya denettirdim, sorun olmadan açmış resmi. Madem öyle, cpleyin adres barınıza. Freewebs yapmazdı eskiden böyle denyoluklar.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 [edit: img tagi denedim de olmadı][signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... [Bu mesaj shapshal tarafından 18 Ağustos 2004 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 resim güzel ama herhangi bi D&D artwork gibi geldi bana (belki de karakterleri iyi bilmiyorum diyedir). yani hiçbi hayatımızda geçenler bunlar falan şeyi görmedim.[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 herhangi bir D&D artwork zaten. özel karakterler, özel efektler yok.. ama 30 yıl hakkında detaylar var. mesela: 1. The map that the two thieves are poring over at the table is the original map for the module "Tomb of Horrors" 2. The fireplace is the demon altar from the original cover of the Player's Handbook 3. The guy stealing the jewel from the eye? Gary Gygax. (fileplanet'ten)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Şu kocaman gözü olan şeyin (aargh adını unuttum yaa!) olduğu masada da frp zarları var :-) Çok güzelmiş! Kim yapmış acaba?[signature][hline]You can't overdie, you can't overdry. [Bu mesaj Eraq tarafından 18 Ağustos 2004 03:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Resimde feci bir Todd Lockwood havası var. Ama biraz dikkatle bakınca Sam Wood esintisi de yakalamadım diil yani. Tahminimce karma bir resim, birkaç çizerin elinden çıkmış. Ama son noktayı Lockwood koymuş. Özellikle merkezdeki Gold Elf ve Githyanki, ayrıca arkadaki Tiefling/Monk bariz bi şekilde lockwood çizimi. Kısaca tüm hatunları eşin ehline çizdirmişler... :-p Karın kası yapmış bir bayanın bu kadar sexy görünmesi (githyanki dahil) ancak Lockwood sayesinde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ha o arkadaki drow salvatore amcadan galba bir tane ve tek swordmaster olmayan fakat barbar olan bir drow vardı hikayede o sanırım, gerçi elinde crossbow var jarlaxe bile olabilir ama adamlar salvatoreden koyarlarmıki? [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 18 Ağustos 2004 05:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 sol üst köşedede monster's manualdaki red dragonun kafasının ters çevirlmiş hali var[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 O haritaya bakan sakallı rangerında çüzdanını kontrol etmesi gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar