amphitrite Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Rezalet. :) Bi' de sıranın fotoğrafını çekmişler, tam olmuş. :) http://www.dipnot.tv/4964/-Hacettepe-de-mahsur-kalan-ogrencilere-kumanya-dagitildi.aspx?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+Dipnot_Yazilar+%28Dipnot.Tv+Yaz%C4%B1lar%29&utm_content=Twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ne kartopu savaşı dönmüştür. harika olurdu beytepe kardan mahsur kaldığımız zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Valla 4 gündür çığlık çığlığa eğlence var. Ben diyim 5 tane, sen de 10 tane "pist" var Beytepe'de. Ama aç kaldık resmen, ekmek bulana helal olsun denildi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 heyecan yapmışınız yarım saat yürüme mesafesine açık market vardı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Kampüste bu kadar insan varken çevre civarda bi' şey kalmadı valla. Millet savaşa mı gidiyoruz sandı ne, 2 tane 18'li tuvalet kağıdı alan bile gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 salı başladı zaten dönem, kar yağışı var diye kendime tatil etmiştim, gelseymişim keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ahaha eve çıktığımızda bile kar yağdımı kampüse gitmeye çalışırdık. kaçarmı yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 yl, lisans gibi olmuyo ama tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 "mahsur kalmış". duyan da erzurum felan sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar