Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ya bi aralar deli gibi commandos oynardık kasardık saatlerce yokmudur yine yapımda olan yada benzeri türevi olan bir oyun? yokmudur babalar yokmudur yigitler? yokmuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 commados'un 50 tane devam oyunu cıktı ama hiçbiri ilk oyunlar gibi değildi tabi. aç eskileri oyna direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 helldorado var aynı commandos tarzı vahşi batıda geçiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 konsol hakimiyetinden beri iyi/zor/zekice tasarlanmış oyun yapılmıyor piyasa 14yaş ve eşdeğer iq'daki adamlara göre programlanmış, tuşlara basarak geçebileceğin, aptal parlak grafikler içeren, bol cutscene'li uzakdoğu oyunlarının kopyalanmaya çalışıldı ama berbat çakması olabilen berbat oyunlar ile dolu.. ooo ne kadar parlaaaaakk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 dassaa cok sinirlisin ya. git bi toprakta yürü elektriğini at. kendine zarar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ya ben commandos'un ilk bölümünü baya uğraşıp geçememiştim. 3 asker vardı biri ağaçların arasından gidiyodu falan. paso yakalanıyodum. salakmışım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 zamaninda bizde 14 yasindaydik yahu :) normal tabii o yas grubunu gozetecekler, yasli bunaklarimi gozetecekler, bizler icin satranc var bric vs var onlari oyna :P dunyanin en unlu eski oyunlarindan biri mario sirf zeka zaten :) bir suru ornek var baska. yaslandik iste, dedeler gibi eski bayramlar gibisi yok diyip duruyoruz su forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 mokoko said: dassaa cok sinirlisin ya. git bi toprakta yürü elektriğini at. kendine zarar yahu. çok sağol tavsiye için.. bu arada dışarıda toprak kalmamış kar sonrası. hmm evet sanırım yaz gelene kadar sinirli kalacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 commandos 1 2 hadi bir de 3 sayılabilir. indirip oynasam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Death to Spies: Moment of Truth var bu türde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Desperado kesin oyna birde Robin hood'un oyunu vardı bu tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 abi ahahaha. ben hatırlıyorum o zamanlar pc'm yoktu. yakın bir arkadaşımın vardı. üst katlarında bi "abi" vardı talat abi. o getirmiş arkadaşa "bitirmesi imkansız abim bu oyunu" demiş. öyle bir hırslanmıştık ki. onlarda kalırken ben sırayla nöbetleşe sabahlayıp ilerlemiştik baya. baraj gibi bi yere geldiydik böle deniz altı falan vardı. denizaltından çıkar çıkmaz mala bağlıyoduk şlaskdf ALARMA ALARMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Kanuni said: dunyanin en unlu eski oyunlarindan biri mario sirf zeka zaten :) konsol oyunu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bi git dedigimi anladin sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ben anladım. mario zeka oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 budur mario kadar zekisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar