GosuHCl Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BBhuiFhHuY0&feature=player_embedded#at=18 kommand sentırı havaya kaldır adaya yerleştir 3 tane ESSİVİ üret işçileri dağıtarak kaçır marinleri azdır :)) 3 tane tankı kademeli olarak kurarak ilerlet benşiyi görünmez yap işçilere saldır en sonuncusu güzel :)) rakibe gg yaz bi bok yapamadık çık MK senle oynanmaz. Programı sil ahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Bizim tesiste bunların ofisi. Orada çalışan bir arkadaş anlatmıştı da serviste bu teknolijiyi "Pek inanmıyorum ben bu ses olaylarına" demiştim. Yapmış demek ki elemanlar. Helal olsun Mert diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 helal mert ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 orniturenk diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Farklı video lara mı bakıyoruz ben mi anlamadım olayı? Video da sabah gazetesi sitesinden başbakanla alakalı bir kaç cümle yazıldı outlook'daki maile o kadar? Şimdi konuşarak sc2 oynayalım, yönetelim manasında mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 doubtful said: Farklı video lara mı bakıyoruz ben mi anlamadım olayı? Video da sabah gazetesi sitesinden başbakanla alakalı bir kaç cümle yazıldı outlook'daki maile o kadar? Şimdi konuşarak sc2 oynayalım, yönetelim manasında mı bu? ne yalan söliym izlemeidm bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sağlam apm için rapçı falan olmak gerekirdi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torrasque Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 2eliyle zor bela 2 unite secio bide utanmadan mousela yapmak zor demezmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 o bir makro programı zannedersem günlük hep aynı şieyleri yada belli bir düzende yapacağın işi yapıp mouse hareketlerini tıklamalarını klavye tuşlarını kaydedip ileriki zamanlarda otomatikleştiren bir program şimdi gelelim bunun sc2 de kullanılmasına her map aynı değil o yüzden bu iş direk başından yatar çünkü scv leri seçip minerale tıklatması gerekiyo eee mineraller nerde?????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 o dert olmaz ki. onları yapabilen muhtemelen kullanıcı yaratır. kullanıcıları lost temple crossfire felan die yapıp işsiz gibi hepsine girersin bilgiyi ama ne anlamı var oynamanın böyle tamamiyle geyikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bu programı bir kac sene evvel indirdim kurdum gercekten etkili bir şekilde çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 hatta şunu diyelim; 4warp gate yap 2xproxy gate çiizle marine raven banşi timing atak yap 6pool uraştırma herşeyi kendi yapsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Sleeep said: hatta şunu diyelim; 4warp gate yap 2xproxy gate çiizle marine raven banşi timing atak yap 6pool uraştırma herşeyi kendi yapsın :D ok buldum. GVZ Komut Anlar V.1 http://dl.dropbox.com/u/13952674/GVZ%20KomutANLAR%20v1.0.rar rar şifresi: bursat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 dogru kelimeler : "memphis gibi oyna" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Memphis said: dogru kelimeler : "memphis gibi oyna" denedim, worker rush yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar