Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bobiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abicim siz tabi bi yerden bişeyler bulup malzeme yapmak istiyorsunuz ama ciddi sordum. azcıcık kafa yorsan ne demek istediğimi anlıcan. bak adam söledi adobe cs6.
Mesaj tarihi:
ya bu hayvanlar varya. adamalara kısacası güzel işe yarıyan bi version söyleyin dedik bunlar hahah kikiki kakakak işte doğal hayatlarını sürdürüyorlar.
Mesaj tarihi:
bütün başlığı baştan sona defalarca okudum miyaw kardeşim. bence sen haklısın; ancak benim anlamadığım husus şu: bobiler'deki resimlerin hepsi gerçek değil mi? ps kullanıldığını niye düşünüyorsun?
Mesaj tarihi:
huun said:

bütün başlığı baştan sona defalarca okudum miyaw kardeşim. bence sen haklısın; ancak benim anlamadığım husus şu: bobiler'deki resimlerin hepsi gerçek değil mi? ps kullanıldığını niye düşünüyorsun?

monte yapmıyormu elemanlar. benimde aklıma güzel şeyler geldi onları yapcam. tabi ilk önce biraz kurcalamak gerek öğrenelim.
Mesaj tarihi:
Photoshop elements 6.0 kullansan bile yaparsın büyük ihtimal. Her bir ileriki versiyon bir önceki versiyonda 5 hamlede yapabileceğin bir şeyi 1 hamleye düşürüyor tarzı yenilikleri oluyor. Ondan hangisinin crackini bulursan ona yumul
  • Yeni Oluştur...