Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

Mighty_THoR said:

bu oyun su katılmamış asian grinder, avrupada tutmaz, zaten avrupaya çıkartma niyetleride yok gibi duruyor.

benim gözüme takılan şu cryengine videosunda 35. saniyede başlayan adı verilmemiş mmo

Grid mrid ben alırım avrupaya girerse inşallah çok hoşuma gidiyor oyun ya
Sosyal ağlarda paylaş

KingV said:

o zaman abi ne diyeyim :) final fantasy oyna oyun sonunu görmen için çok oynaman gereken. gizli bossları açmaya çalışacağın bişiler olsun :)

oyun guzel olsun grinde raziyim demisim ana fikir olarak, ulen illene aciklama istiyorsunuz ha :)

sacma sapan grinde dayali bir oyun olmasin, grind olacaksa dibine kadar kokune kadar raziyim ama oyun guzel olsun, oynanabilir olsun, dunyasi guzel olsun vs de vs bre.
Sosyal ağlarda paylaş

onceki beta videolarında animasyonlar akıcı gelmemişti, biraz üzülmüştüm, kalanı filan harika, diycek bişey yok, ağaç dik büyüsün, bahçe çevir, inek yetiştir, sağ, sütünü sat (dalga geçmiyorum), yemek yap, ev yap, farklı evler olsun, fizik motoruna dayalı instance'lar (köprüye büyü attım yıkıldı şeklinde), ne biliyim şato var, siege var, gemiler var, adam kiralama var (gemi, ev yapmak için), kendi karakterinin biriktirdiği iş gücünü satmak var, ne biliyim liste inanılmaz, ama o animayon eksikliği içimde kalmıştı.

Ama ne görüyüm, adamlar resmi olarak cryengine2'den cryengine3'e geçiyoruz diye açıklamışlar, ohaaa oldum. Yani anlamadım aslında, bu oyun motoru o kadar uyumlu mu da aynı grafik assetleri yeni engine'de yine güzel görünüyor vs vs, zoneları yeni baştan mı yapacaklar, yoksa ortalıkta aslında tamamlanmış kod mu yok, anlamadım olayı. Bi de bakarsın ortaya sağlam bişey çıkmış kim bilir :)

Grind olayına gelince, herkesin üst levela kasma sebebi klasik, kardeşim yapılabilecek ilginç şeyler üst levelda hep. En son en op özellikler üst levelda, en baba görünüşlü gearlar üst levelda, raid mi yapıcan, önce levelı gazla, dungeonlara grindle, sonra raide filan filan. Ara levellarda adam gibi bişeyler yapılabilse hiç de kasmam öyle level filan, hayatımı berber olarak sürdürürüm oyunda direk
Sosyal ağlarda paylaş

Rahatsız gibi oyunun tüm videolarını indirip izledim, övgüyü hak ediyor. Ev yapımı ise anladığım ve izlediğim kadarıyla şöyle:
UO'da nasıl provosiner'dan ev alıyorsak burda da o şekilde işliyor tek fark evi diktiğinizde çötenk diye dikilmiyor, iş gücü denen olay ile yapılıyor. RunUO formatında ev yapımı olsa asıl o zaman tadından yenmezdi. Ama buradan UO3 gibi birşey çıkarmak biraz anlamsız olur belki bazı sistemler "andırsada" özünde powerplay üst düzeyde klasik bir mmo (bir rift, bir wow).

Bazı sistemlerde bana itici geldi mesela: bir gemiyi, bir bineği, bir katapult veya bir evi küçültüp çantaya koymaca, ayrıca bu eşyalar yok edilince tekrar çantanıza düşüyor, koca gemiyi shrinkleyip cebine atıp istediğiniz zaman çıkarabiliyorsunuz falan... Benim oyun anlayışıma ters şeyler.

Proje çok yavaş ilerliyor, cbt'lere girmek tabiki bir hayal ama ne zaman açılacak bende çok merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

narsor said:

onceki beta videolarında animasyonlar akıcı gelmemişti, biraz üzülmüştüm, kalanı filan harika, diycek bişey yok, ağaç dik büyüsün, bahçe çevir, inek yetiştir, sağ, sütünü sat (dalga geçmiyorum), yemek yap, ev yap, farklı evler olsun, fizik motoruna dayalı instance'lar (köprüye büyü attım yıkıldı şeklinde), ne biliyim şato var, siege var, gemiler var, adam kiralama var (gemi, ev yapmak için), kendi karakterinin biriktirdiği iş gücünü satmak var, ne biliyim liste inanılmaz, ama o animayon eksikliği içimde kalmıştı.

oha bunlar kesin olacak mı lan oyunda?

sımdı bunları bu kadar guzel yaparlar gıder bı de ustune f2p yaparlar oyunu.asf
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

tabi tabi kesin okuyorsunuzdur...

karimi kurtlar kapti git kurt oldur
ekmek yapicam git bugday topla
malim ben elma almam lazim git al
sopam bitti bana odundan sopa yarat
kedi ile ciftlesmem lazim bana disi kedi bul
kendimden gectim beyginim hatta oluyum intikamimi al, hatta olu halimle sana quest itemi bile veririm.

ya bi gidin allasen :D

seni bilmem ama, ben wow falan oynarken genellikle böyle questleri yapmazdım ki,
bana resmen böle quest geldiğini hatırlamıorm. Yapmayıver
Sosyal ağlarda paylaş

hepsini ayni kefeye koydugum icin aliyorum ben, en iyi questle en kotu quest arasinda ne fark varki allasen :)

hepsi kes, oldur, bul , topla, getir gotur.

hani farkli bir questmi kacirdim diyorum ama her questi yapiyorum hepsi genel anlamda bunlardan olusuyor.

ha sorarsan farkli bir sey yapabilirlermi herhalde yapamazlar, bence lore u onceden kitap falan gibi sunsunlar daha basarili olur.

oyun cikmadan okuyacaksin kendini hazirlayacaksin falan.
Sosyal ağlarda paylaş

yok aga ben atmosfere giriorm yani, girmedimmi oynamıorm. zevk almıorm.
Mesela kes,kas tabirlerini de sevmem.
dps heal tank tabirlerinide
en optimum buildi yapmam mesela ve sadece goruntusu ıcın kıyafet seçerim.

çok da tın. zevk aldıgım bıcımde oynarım, bana bu ortamı saglayamayacaksa bı oyun oynamam zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

KingV said:

o zaman abi ne diyeyim :) final fantasy oyna oyun sonunu görmen için çok oynaman gereken. gizli bossları açmaya çalışacağın bişiler olsun :)

oyun guzel olsun grinde raziyim demisim ana fikir olarak, ulen illene aciklama istiyorsunuz ha :)

sacma sapan grinde dayali bir oyun olmasin, grind olacaksa dibine kadar kokune kadar raziyim ama oyun guzel olsun, oynanabilir olsun, dunyasi guzel olsun vs de vs bre.

daoc mesela.Oda grind base dinamiklerden kurtarıyor.

KingV said:

ya kendi şehrini kaleni kuruyorsun keyifli olur kalabalık oynandığında. ama kalabalık demek lag demek bilemiyorum :)

abi yıl 2011 8mbit net en kötü 1mb kullanıyorsun lag diyorsun :) ben 512kb ile yurt dışı left for dead oynuyorum max (nadiren) 110 ping'e :)
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

...

oha bunlar kesin olacak mı lan oyunda?

sımdı bunları bu kadar guzel yaparlar gıder bı de ustune f2p yaparlar oyunu.asf

Evet bunlar var, şimdiden videoları da var sağda solda. Daha önceden linklediğim sitelerdendir kesin, başka yerlerde aramadım özellikle oyunla ilgili bilgi.

Valla umarım f2p item shop tarzı kavramları getirmezler oyuna
Sosyal ağlarda paylaş

cryengine 2 ile cryengine3 arasında aman aman bir fark yok. cilalanmış ve konsollar için özelleştirilmiş versiyonu diyebiliriz. bu yüzden baştan kodlama vs. olmaz, küçük bir upgrade yeterli gelir herhalde.

uo community'sini hedefliyoruz tarzı birşeyler demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. uo'nun lanetimidir nedir bilinmez bu hedefteki oyunların hepsi fail oldu. sonu diğerleri olmasın diyelim.

sonunun diğerlerine benzememesi için uo'ya bağlılık değil de ortaya baştan aşağı yeni bir mmo çıkartmaları lazım.
söylediklerine göre hedefleri de bu.

şurada makalesi vardı, outdated sayabiliriz ama iş görür.
http://community.archeage-online.com/topic/26-all-that-we-know-about-archeage/
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

yok aga ben atmosfere giriorm yani, girmedimmi oynamıorm. zevk almıorm.
Mesela kes,kas tabirlerini de sevmem.
dps heal tank tabirlerinide
en optimum buildi yapmam mesela ve sadece goruntusu ıcın kıyafet seçerim.

çok da tın. zevk aldıgım bıcımde oynarım, bana bu ortamı saglayamayacaksa bı oyun oynamam zaten.

Bu tam sims oynayan kiz kafasi degil mi ya
Sosyal ağlarda paylaş

bunun yapılmışı var zaten darkfall diye. darkfall'un pazardaki payı ne ki bununki ne olacak?

dark and light diye bir oyun yapılacaktı eskiden. geliştirilirken batmış olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.

uo oyuncularını hedefliyoruz demişler. uo zamanında uo oynayan adamlar everquest açılınca oraya hücum etmişlerdi. kalanı da wow'a gitmişti. uo'da expansionlarıyla kendi ipini kendi çekmişti zaten.

uo'yu oturup adam gibi oynayanlar büyüdü hep. insanların işi gücü var. oturup buna mı kasacaklar?

mmorpg pazarında blizzard'ın karşısında (şimdi böyle diyorum diye mmmorpg pazarını theme parklardan ibaret sandığımı sanmayın) turbine, nexon, ccp ayakta durabiliyor eli yüzü düzgün oyunlarla. gerisi ayak takımı communityli, leş, f2p, kore grinderı. kimi hedefliyorlar?

caponlar ffxi'ı bırakıp bunu mu oynayacaklar?

çin desen orada bu oyunu oynatacak bilgisayara sahip olan adamların altına babaları ferrari çeker zaten. o adam oturup oyun oynamaz.

neyse bana düşmez. ondan sonra "nakit akışımız sunucularımızı ayakta tutmaya yetmiyor kendinize iyi bakın." demezler umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...