saturn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bana mı soruyorsun bu soruyu gitim tabiki defalarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kermit said: sen hangi camiide dinledin onu ? fazla uçmuşsun yok öyle bişi kandırmışlar seni orası camii değil işte 3 5 tane yerde bunu yapıyolar diye bütün imamlara yada camiilere hemen bok atalım. şimdi ben bizim tekelciden falan duydum dicem sen yine 3-5 tane yer diyeceksin. türkiye'nin tüm camilerinde aynı anda bulunup istatistik mi tutalım? oluyor işte böyle olaylar. sayısız haber var google'dan arat. http://www.kamudanhaber.com/siyaset/cuma-hutbesinde-akp-vaazi.htm http://www.tokca.de/modules.php?name=News&file=article&sid=114 vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 GERGE said: Benim evin kapısını çalsınlar istiyorum. Suratlarına güzelce çarpayım kapıyı ben de. e bunu yapmakta özgürsün işte zorla içeri girmiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 saturn said: bana mı soruyorsun bu soruyu gitim tabiki defalarca ne konuşuyoosun o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kermit said: sen hangi camiide dinledin onu ? fazla uçmuşsun yok öyle bişi kandırmışlar seni orası camii değil işte 3 5 tane yerde bunu yapıyolar diye bütün imamlara yada camiilere hemen bok atalım. Aha da tarih hocamın dinlediği bir vaaz. Yıl 69 aya ayak basılıyor : Ey cemaat aya gideceklermiş.Ay dediğin bu benim kavuk gibi (bu sırada çıkarır gösterir) Altı boş,üstü boş nur parçası üzerine çıkılır mı" cemaat bağırır "çıkılmaaz" Valla bu tarz bir vaazın olduğu yerlerden herşey beklenir bence.Saysının da 3-5 le kalacağından şüpheliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 abi o vaazı veren imamı bende dinlesem aynı tepkiyi veririm ama şu zamana kadar sayısız kere camiiye girip çıktım 1 tane şöyle imam denk gelmedi. sizin camiilerinizde problem var. bağcılarda falan oturuyosunuz muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kermit said: GERGE said: Benim evin kapısını çalsınlar istiyorum. Suratlarına güzelce çarpayım kapıyı ben de. e bunu yapmakta özgürsün işte zorla içeri girmiyolar iyi o zaman devlet kadrolu felsefeciler tutsun görevleri de kapı kapı gezip "allah yok din yalan" demek olsun.Sen de onları içeri almamakta özgür ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kermit said: abi o vaazı veren imamı bende dinlesem aynı tepkiyi veririm ama şu zamana kadar sayısız kere camiiye girip çıktım 1 tane şöyle imam denk gelmedi. sizin camiilerinizde problem var. bağcılarda falan oturuyosunuz muhtemelen herkes cadde bostanda oturmuyor.Bildiğini farzetmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 türkiyenin %90 ı bağcılar kalitesinde o yüzden orayı baz almak sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kermit said: abi o vaazı veren imamı bende dinlesem aynı tepkiyi veririm ama şu zamana kadar sayısız kere camiiye girip çıktım 1 tane şöyle imam denk gelmedi. sizin camiilerinizde problem var. bağcılarda falan oturuyosunuz muhtemelen Türkiyenin %90 ı bağcılar ve benzeri yerlerde oturuyor. Sen sırça köşkde yaşıyor olabilirsin ama. O yüzden cami cami gezmektense semt semt gezmeni öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sadece camideki imam değil ki. iktidar-cemaat-iş dünyası üçgenini neremize monte edeceğiz? siyasilerin cemaatlerden oy istediği bir ülke ne kadar laik olabilir? bu akp dönemine özgü bir durum değil tabi ama son 10 senede ne kadar meşrulaştığı ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kermit bagcilara git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 saturn said: bana mı soruyorsun bu soruyu gitim tabiki defalarca Valla ben bir kere kapısından girmiştim Sultanahmet'in. Tavan çok güzel demişlerdi, bakıp çıktım. Güzelmiş gerçekten. Bu arada yukarda biri söylemiş, üşendim şimdi alıntılamaya, ülkenin nerede %99'u müslüman? Resmi olmayan istatistiklere göre:[list] [*] %20 alevi [*] %15 kadar ateist [*] %1 diğerleri (hıristiyan, bahai, yahudi filan) [/list] geri kalanlar da camiye gitme potansiyeli olan müslümanlar. Ama o %1 dışında herkesin kimliğinde müslüman yazdığı için %99 diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kermit said: saturn said: bana mı soruyorsun bu soruyu gitim tabiki defalarca ne konuşuyoosun o zaman ? aramızda iletişim sorunu var. kaynak istedin verdim hala okumadın camiye gidiyormusun tarzı konuşuyorsun. yukarda üyeninde dediği gibi her eve dizsizliği yayma elemanları yollayalım sen içeri alma gene olmaz mı herkes senin mahallende yaşamıyor bazı yerlerde mahalle baskısı var. küçük şehirlerde ben imamı eve almıyorum denilebilr mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Esh said: %99 u tek bir dine mensup olan bir ulke hicbir zaman tam anlamiyla laik olamaz. dini devlet i$ine kari$tirmayabilirsin ama bir dinin diger bir dini baskilamasini engelleyemezsin. hallelujah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bansheee said: kermit said: GERGE said: Benim evin kapısını çalsınlar istiyorum. Suratlarına güzelce çarpayım kapıyı ben de. e bunu yapmakta özgürsün işte zorla içeri girmiyolar iyi o zaman devlet kadrolu felsefeciler tutsun görevleri de kapı kapı gezip "allah yok din yalan" demek olsun.Sen de onları içeri almamakta özgür ol ben ikisinide almıyorum içeri bu senin için sorun olurmu ? özgür iraden var arkadaşım. sen burda allah yok diye vaaz veriyosun yeri geldiğinde. "sen" derken sen lafına takılma orda. yani burda insanlar allah yok yalan koskoca derken sıkıntı olmuyoda imam inanların evine gidip allah var deyincemi sıkıntı oluyo ? evine alacak kişilerin hepside allaha inana kişiler olduğu için senin açından bi sıkıntı varmı ? sana giren bi tarafı varmı ? var demekki ağlıyosun burda. müslüman bi ülkedeyiz zoruna gitmesin böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 niye gelip birileri bişeyler diyo olm bana. demesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bansheee said: kermit said: abi o vaazı veren imamı bende dinlesem aynı tepkiyi veririm ama şu zamana kadar sayısız kere camiiye girip çıktım 1 tane şöyle imam denk gelmedi. sizin camiilerinizde problem var. bağcılarda falan oturuyosunuz muhtemelen herkes cadde bostanda oturmuyor.Bildiğini farzetmiştim ben caddebostanda oturduğumu söylemedim. benimde gittiğim camiiler öyle ahım şahım yerlerin camiileri değildi. sana kötüsü denk gelmiş işte. ağlamanın faydası yok. uygulama getirilmiş napıcaksın burda konuşup hükümete engelmi olabileceğini sanıyosun. belki yürüyüş yaparsanız bişiler olabilir istiklalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 fede said: niye gelip birileri bişeyler diyo olm bana. demesinler izin verme işte istemiyosan mal herif ondan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Bu nasıl bir saçmalıktır ya. Kermit, kaynak istemişsin adamlar yapıştırmışlar (kaynağı) ondan sonrada sen camiye gittin mi falan. Yapma böyle çırpındıkça batmalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bansheee said: kermit said: GERGE said: Benim evin kapısını çalsınlar istiyorum. Suratlarına güzelce çarpayım kapıyı ben de. e bunu yapmakta özgürsün işte zorla içeri girmiyolar iyi o zaman devlet kadrolu felsefeciler tutsun görevleri de kapı kapı gezip "allah yok din yalan" demek olsun.Sen de onları içeri almamakta özgür ol Ayrıca this.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bansheee said: kermit said: anlamadığınız nokta şu zorlamı gelecekler ? hayır. istersen imamdan yardım alırsın, istersen almazsın. neyin lafını yapıyosunuzki ? Demeçlerinde insanların camiye gelmelerini teşvik edeceğiz gibi şeyler demişler.Devlet eliyle bir dinin yaygınlaşması için çalışma yapılıyor.Yanlış hatırlamıyorsam laikliğin tanımına aykırı. Yanlış hatırlamıyorsam Diyanet İşlerine de öncülük eden Mustafa Kemal Atatürk'tü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ben okumadığım için kaynak istedim. sen oraya takılıp kalmışsın illa gelip laf sokmaya çalışcaksan başka şekilde sok. dediğim gibi imam gelince kapına ben ateistim arkadaşım uza diye kovarsın. sana zorla allah var ulan diye bağırırsa taciz ederse gelir ağlamana devam edersin burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 allah var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar