pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Life belgesinde anlatıyordu, bu ejderin ne pislik bir şey olduğunu. Namussuz bizonu işkence yaparak öldürüp yiyordu afiyetle.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bunların ağzında bakteri var ya paso. bi gece hayvanat bahçesini basıp dişlerini sensodyne, colgate, parodontax allah ne verdiyse karıştırıp fırçalayacaksın. üstüne de bi şişe listerine gargara. sonra gelsin tertemiz gülüşler, mentollü nefesler!
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bu komikmiş http://www.youtube.com/watch?v=EJO5JHJ-djo&feature=related
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yav said: google'da "timsah monitor" diye aratın bakalımB)- web'de 6, images'da ilk sırada çıkıyo hihihi abi zaten bu flickr, vimeo nasi bi seo fln kullaniyosa lan benim sitede olan sey direk ordan biyerden firliyo :)
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 biliyorum tahmin etmiştim zaten 1 aya kadar çıkar google'da en başlarda diye. (Sebebi hayvanın az bilinmesi tabiki ama olsun :D) flickr'da etiketlemek çok önemli ayrıca bu iş için. Belki bir gün bir ilkokullu çocuk ödevinde benim fotoğrafımı kullanır timsah monitor'u merak ederse falan eheheh
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Admin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 monitor lizard bu hergele böyle ufak fareleri atıcaksın sağ sol yaklaşıp kafasını yukarı kaldırıp tepeden indiriyor enseye farenin. sonra da sağa sola vurup az sersemletip yutuyorlar :) farklı tipleri de lace monitor nile monitor savannah monitor
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 çok tatlı bir hayvan ya bu arada yukarda bahsi geçen komodor ejderi de fena bişeymiş. Ama genel bir tatlılık var bu sürüngenlerde. Vahşi olsalar bile insanın sevesi geliyo :D
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Senin resimde efsane çıkmış ama çok beğendim
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 lö dığagon dö komodo efsaneymiş pekaziz said: +18 çoluk çocuk izlemesin
sesu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Benim bir arkadaşım besliyordu bunlardan. Bruce sdfdaf.
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ahaha komodo ejderinin gidip de garibanın burnunu yalaması müğthiş
yav Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Pluton said: Senin resimde efsane çıkmış ama çok beğendimeyv.:D
Öne çıkan mesajlar