BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 benim verem aşım yok.. kolumda izi de yok doğal olarak
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ahaha yok ya benim olay vitamin haricen kullanıyorum=) nerde o yürek kendime iğne yapıcam
barbu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bi kez de ben her hafta peniselin oluyodum bi sure sanırım. bi kadın doktora gittim. kadın direk avucla tutup sapladı. ayagım 1 haftadan fazla agrımıstı yuruyememistim. burdan o kadına sovguler.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Penisilin yerdim ben her ay çocukken. Penisilinin ismi kötü, böyle söyleyince daha da kötü oldu bak. İnanılmaz yakardı şerefsiz iğne. 1 gün felç gezerdim bi ayağım. Sonra bunların suları çıktı böyle tüpte, onu karıştırınca yakmıyordu. 2 kez de öyle vuruldum sonra bıraktım iğne olmayı zaten. Soruya gelince, iğneci keskin bişeyle çizerdi orayı. Sonra da parmağıyla tık diye vururdu. Söylenmiş zaten önceki sayfada.
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bugün bayılmak suretiyle kolumdan kocaman bir serum yedim.çok zevkliydi.pişman değilim.gene olsa gene yaparım. hiç penisilim yemedim.alerjim var.benden genelde hep kan aldılar.
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ben aşıdan başka iğne yemedim ya. onları da hatırlamıyorum bile. çok şükür. ty god.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 çenemden içeri paslı metal girmiti. 13dikiş attılar 3-4cmlik kısıma. çoğu içeriden tabi. salaklar iğne falan yapmamışlar. 3saat geçmeden tüm suratım şişti. dikişler açıldı, tekrar dikildi. sonrasında 10-15 penadur yaptılar... artık haftada 2-3 müydü neydi hatırlamıyorum..
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abooo ne medikal hususlar yaşamısınız ya:S şimdi şu ampulu ne için kırmam gerektiğini söylesem demediğiniz kalmaz heralde:)o
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 cerebralis said: hardcore girişiyorum icim bi tuhaf oldu.
barbu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ya da cilt de olabilir. öğretmenlik yaşlandırıyor tabi
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bana ünlülerin ropörtaj savunmasını yaptırtmayın. ''biz konuşuyoruz konuşuyoruz onlar bi cümleyi yayınlıyolar'' ama talihsiz bi açıklama olmuş evet eheue
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ne yaşlanması bu yaşta=P saç ya,(uzatmak isteyenlere tarif veririm cidden ''oha''lık fark yarattı uzama hızında)
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 arkadaşlar gerçekten çok saçma bi iş için kullanıyo iğne falan yok işin içinde hahahahahahahah
barbu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 boşa mı yediğimiz iğneleri anlatıp birbirimize çoçukça artistlik tasladık. tey allam
Pipet Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bizim bir arkadaş koku bombası patlatmaya çalışırken elinde patlamıştı.. aman diyim dikkat edin, çok illet bişey dfgs
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 aslında bilimsel bakınca saçınıza sürdüğünüz şeylerin hiçini saçınız ve kafaderisine gelenlerin az bir kısmını saç kökleri alabiliyor hele kozmetik daha byük moleküllere sahip olanlar..
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 anlatasınız varmış sizinde.bu anı bekliyomuşsunuz=) ama ben de az yemedim zamanında,zaturre falan derken çok junkie bi çocukluk geçirdim
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ben iğneyim arkadaşlar sorularınızı bana sorabilirsiniz.
Öne çıkan mesajlar