BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 benim verem aşım yok.. kolumda izi de yok doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ahaha yok ya benim olay vitamin haricen kullanıyorum=) nerde o yürek kendime iğne yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 dasaaa said: havlu ile tut kır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 jiletle kescen önce biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bi kez de ben her hafta peniselin oluyodum bi sure sanırım. bi kadın doktora gittim. kadın direk avucla tutup sapladı. ayagım 1 haftadan fazla agrımıstı yuruyememistim. burdan o kadına sovguler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Penisilin yerdim ben her ay çocukken. Penisilinin ismi kötü, böyle söyleyince daha da kötü oldu bak. İnanılmaz yakardı şerefsiz iğne. 1 gün felç gezerdim bi ayağım. Sonra bunların suları çıktı böyle tüpte, onu karıştırınca yakmıyordu. 2 kez de öyle vuruldum sonra bıraktım iğne olmayı zaten. Soruya gelince, iğneci keskin bişeyle çizerdi orayı. Sonra da parmağıyla tık diye vururdu. Söylenmiş zaten önceki sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bugün bayılmak suretiyle kolumdan kocaman bir serum yedim.çok zevkliydi.pişman değilim.gene olsa gene yaparım. hiç penisilim yemedim.alerjim var.benden genelde hep kan aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ben aşıdan başka iğne yemedim ya. onları da hatırlamıyorum bile. çok şükür. ty god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 çenemden içeri paslı metal girmiti. 13dikiş attılar 3-4cmlik kısıma. çoğu içeriden tabi. salaklar iğne falan yapmamışlar. 3saat geçmeden tüm suratım şişti. dikişler açıldı, tekrar dikildi. sonrasında 10-15 penadur yaptılar... artık haftada 2-3 müydü neydi hatırlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abooo ne medikal hususlar yaşamısınız ya:S şimdi şu ampulu ne için kırmam gerektiğini söylesem demediğiniz kalmaz heralde:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 saç/cilt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 cerebralis said: hardcore girişiyorum icim bi tuhaf oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ne için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 saçtır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ya da cilt de olabilir. öğretmenlik yaşlandırıyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bana ünlülerin ropörtaj savunmasını yaptırtmayın. ''biz konuşuyoruz konuşuyoruz onlar bi cümleyi yayınlıyolar'' ama talihsiz bi açıklama olmuş evet eheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ne yaşlanması bu yaşta=P saç ya,(uzatmak isteyenlere tarif veririm cidden ''oha''lık fark yarattı uzama hızında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 arkadaşlar gerçekten çok saçma bi iş için kullanıyo iğne falan yok işin içinde hahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 boşa mı yediğimiz iğneleri anlatıp birbirimize çoçukça artistlik tasladık. tey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bizim bir arkadaş koku bombası patlatmaya çalışırken elinde patlamıştı.. aman diyim dikkat edin, çok illet bişey dfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 aslında bilimsel bakınca saçınıza sürdüğünüz şeylerin hiçini saçınız ve kafaderisine gelenlerin az bir kısmını saç kökleri alabiliyor hele kozmetik daha byük moleküllere sahip olanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 anlatasınız varmış sizinde.bu anı bekliyomuşsunuz=) ama ben de az yemedim zamanında,zaturre falan derken çok junkie bi çocukluk geçirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ben iğneyim arkadaşlar sorularınızı bana sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 igne ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 toplu iğne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar