cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 şu ilaç hedeleri var ya hemşireler nasıl kırıyo bunları.o kadar teknik denedim sadece bi seferinde çıt diye kırabildim. her hafta el parçalamaca bide ince cam acıtıyo meret
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 varsa onun jileti biraz onunla çiziyorsun. sonra havlu ile tut kır.
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 jilet yerine bıcakla denedim ama fayda yok.ayrıca jilet de yok =)
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 O tüplerin bel yerleri daha ince cam zaten, parmak uçlarıyla kırılacak yere yakın tutup bükersen sorun olmaması lazım.
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ciddi olamazsın ? gerçekten oralar dahamı ince ?
moncici Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ince olan yerini bıçakla çiz biraz, sonra baş parmağınla ileri ittirmek suretiyle tak diye kır.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 içinden metal tırtıklı şey çıkar çıkmadıysa tırnak törpüsünün kenarıyla kıracagın yeri biraz aşındır. sonra çıt
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 moncici said: ince olan yerini bıçakla çiz biraz, sonra baş parmağınla ileri ittirmek suretiyle tak diye kır. böyle yapıyorum ama sanırım hardcore girişiyorum biraz.o sırada birinin bana sakin ol şampiyon demesi lazım
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 barnacle said: ne biçim ilaç bu? ilaç değil abi iğnenin içine koyduğun zımbırtı o beyazı kahverengiyle karıştırıyosun sonra damardan veriyosun
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kahverengi olanı burundanda çekebilirsiniz
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bu arada tavsiyem eczaneye gidip vurdurman daha uygun kendiniz vurmaya kalktığınızda "ben biliyorum çok yaptım" gibilerinden olunca tatsız sonuçlar doğurabilir iğne. kıç kısmından vurulan tabi.
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 barnacle said: vay anasını. ilk defa gördüm valla. ya çocukken hiç mi iğne,antibiyotik yemediniz k.çınızdan başınızdan:D
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 cerebralis said: barnacle said: vay anasını. ilk defa gördüm valla. ya çocukken hiç mi iğne,antibiyotik yemediniz k.çınızdan başınızdan:D yemedim:D taş gibiyim.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 said: gidip vurdurman daha uygun şimdi bunun üstüne espriler yapıldığını ve bu olayı atlattığımızı düşünün.. tamam? gerek yok çünkü..
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bi keresinde ben hastanede yatarken iğne vurulduktan sonra direk kalkayım demiştim. ayağa doğrulmamla yüz üstü kapaklanmam bi oldu. sebebide bacaklarım uyuşmuş hissetmiyorum. hemşire ne panik olmuştu be yanlış vurdum zannedip sonra geçmişti tabi 10 dk hissetmemiştim bacaklarımı.
Öne çıkan mesajlar