fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 teyzem gerçek beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 dersten max 10-15 dakka once kalkarım. bigisayarda downloadlar bitmiş mi diye bakarım. nba maçlarını nolmuş diye bi bakınırım nba.com'a. yüz yıkama, işeme vs. giyinme faslı. ders'e gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 videodaki kızın ağzına vuracaksın tam diş macununu ortasından sıkarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 derin bir nefes al başarabilirsin selin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kalk 2-3 gibi. yüz yıka kahvaltı - gazete müzik aç giyin dişini fırçala. çanta toparla. arkadaşlarımla buluşcaksam çıkıyorum sonra. ya da okula gidiceksem -nadir de olsa- daha erken kalkıyorum. biyere gidiceksem falan işte. öyle. bi olayım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 alarm alarm alarm kahvaltı ya da pastane çay çay çay mail sıkılmıyorum aslında ama sıkıcıymış lan, detay yazdıkça sildim daha bayık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wkftpTfQiV8 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 fede said: güne kahveyle başlıyorum, sonra çıkıyorum dışarıya 1 saat yürüyüş yapıyorum. geliyorum bi duş alıyorum sonra çiğ yumurta yutuyorum 2 tane kabuklarıyla beraber üstüne de 2 litre portakal suyu içiyorum. sonra 5 tane değişik bitki çayını karıştırıp totalde 5 bardak bitki çayı içiyorum sonra tualete giriyorum yarım saat sıçıyorum sonra bi daha duş alıyorum. bi bakıyorum saat 8 olmuş. kapıcım hürriyeti ve sütü getirmiş oluyor. sütü bir dikişte içiyorum sonra ntv izlerken hürriyeti okuyorum. sonra evde çıkarken bi daha tualete giriyorum malum 1 litre süt içtim. o kadar sıçınca terliyorum haliyle bi daha duşa giriyorum. sonra köşedeki kahvecime gidiyorum (sturbucks) kapıdan girince kahvem hazır olmuş oluyor zaten bi dikişte kahveyi de içiyorum. yanıyorum haliyle. sağlık ocağına gidip iş göremez raporu alıyorum 1 günlük gidiyorum sonra eve yatıyorum. ertesi güne kadar uyuyorum. bu kadar sdf rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 fede said: güne kahveyle başlıyorum, sonra çıkıyorum dışarıya 1 saat yürüyüş yapıyorum. geliyorum bi duş alıyorum sonra çiğ yumurta yutuyorum 2 tane kabuklarıyla beraber üstüne de 2 litre portakal suyu içiyorum. sonra 5 tane değişik bitki çayını karıştırıp totalde 5 bardak bitki çayı içiyorum sonra tualete giriyorum yarım saat sıçıyorum sonra bi daha duş alıyorum. bi bakıyorum saat 8 olmuş. kapıcım hürriyeti ve sütü getirmiş oluyor. sütü bir dikişte içiyorum sonra ntv izlerken hürriyeti okuyorum. sonra evde çıkarken bi daha tualete giriyorum malum 1 litre süt içtim. o kadar sıçınca terliyorum haliyle bi daha duşa giriyorum. sonra köşedeki kahvecime gidiyorum (sturbucks) kapıdan girince kahvem hazır olmuş oluyor zaten bi dikişte kahveyi de içiyorum. yanıyorum haliyle. sağlık ocağına gidip iş göremez raporu alıyorum 1 günlük gidiyorum sonra eve yatıyorum. ertesi güne kadar uyuyorum. bu kadar oha işsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HPpCvM1EVKE&feature=related ama bölesi daha komikmiş http://www.youtube.com/watch?v=6jhBx_pqi1A&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=I_XElClPmug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Biyolojik saatim kaldırıo, günün nasıl geçiceğini hayal ediyorum. Beğenmezsem 10 dakika daha kalıyorum yatakta, kalk, çişini yap, elini yüzünü yıka, diş fırçala, giyin çık. Sabahları böyle valla. Bide akşamdan duş alın lan manyaklar bu soğukta hasta olarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Okula gittiğim günler, uyanınca 15 dakika yatakta sağa sola dönüp kalkıyorum. Kalkar kalkmaz bilgisayarı açıp yüzümü yıkamaya gidiyorum. Sonra dişimi fırçalayıp çişimi yapıp duşa giriyorum. Saçlarımı kuruturken maillerime bakıyorum. Yüz ve göz kremimi sürdükten sonra saçlarıma şekil veriyorum. Makyajımı yapıyorum ama bu aralar sadece rimel, allık ve dudak koruyucusu sürdüğüm için 5 dakika bile sürmüyo. Sonra kahvaltımı edip giyiniyorum ve dişlerimi tekrar fırçalıyorum. Sonra çantamı alıp evden çıkıyorum. BİTTEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Kaçda kalkmam gerekiyorsa o saatte zınk diye kalkıyorum, alarm hayatta kullanmam. Saçımı yıkar, kahvaltı eder çıkarım. Kahvaltısız asla çımama efenim, mümkün mertebe iki haşlanmış yumurta her bir yumurta 8 e dilimlenip üzerine zeytinyağı, pulbiber ve kekik serperim, yanından simit veya kızartılmış ekmek üzerine tereyağımı sürer ve beyaz peynir zeytin kombosu ile tammalarım, favorim çay oluyor ama portakal suyunada hayır demem. Akabinde derin bir iç çekiş ve bu ben değilim, bu ben değilim bunların hepsi bir gün bitecek telkinleriyle işe doğru yolu koyuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 şu kadar düzenli olsam keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 her sabah okula gidicem diye kalkıyorum ve gitmiyorum ev arkadaşımı da kafalıyorum enfes bi kahvaltı hazırlayıp yiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kız arkadaşım varsa farklı başlarım X( yoksa duş al el yüz yıka giyin vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ^yazarın ne demek istediğini anladınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Lyvanna_Dolores said: derin bir nefes al başarabilirsin selin çok korkunç abi ÇOK KORKUNÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bu ne abi günlük topiğine döndü burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 daha dönmemiş devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Okula gitmediğim günleri yazmamışım ayol onu da yazayım. Uyanınca yine yatakta 15 dakika sağa sola dönüyorum. Kalkıp yüzümü yıkayıp dişimi fırçalayıp çişimi yapıyorum. Çok az bişey yiyip spora gidiyorum. Spordan gelince duş alıp dünyaları yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 meh ben de yazayım bari. artık saat kaçta uyanırsam bilemiyorum herhangi bir saatte kalkıyorum.kasanın power tuşuna basıp elimi yüzümü falan yıkıyorum işte klasik şeyler.sakal uzamışsa kesiyorum falan.oturuyorum pc başına.artık ne zaman acıkırsam veya ne zaman tuvalet ihtiyacımı karşılamam gerekirse o zaman kalkıyorum başından.sonra geri dönüyorum pc başına.pcde bu kadar napıyosun dicekseniz oyun oynuyorum dizi-film izliyorum.arada nadiren çizgi roman okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ogleden sonra kalkiyorum... http://www.youtube.com/watch?v=eplbDbp6XJQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Biyolojik saatim çok sağlam çalışıyor benim. Aslında biraz da enteresan. Alarmımı kaça kurarsam çalmadan yarım saat önce gözlerimi bir açıyorum kendiliğimden. Alarmım çalınca zınk diye kalkıyorum. Yüzümü yıkıyorum, bilgisayarı açıp mutfağa kahvaltımı hazırlamaya gidiyorum. Pek uzun sürmüyor zaten bir dilim ekmek yiyip kahve içtiğim için asdfrgh. Gerçi hemen çıkacaksam kahvemi dışardan alıyorum yürürken içiyorum. Sevdiceğimi arıyorum derste değilse. E-maillere bakmaca, cevap vermece derken çıkacağım vakit yaklaşmış oluyor zaten. Dişimi fırçalayıp, giyinip çantamı hazırlayıp çıkıyorum. Gerçi son zamanlarda çantamı geceden hazırlamaya başladım, o kadar çok şey almam gerekiyor ki yanıma sürekli bir şeyleri unutuyorum sabah aptallığıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Ayrıca şu videodaki kızın çekmeceden makyaj malzemelerini çıkardığı sürede ben makyajımı bitiyorum yaptığım zaman asdfsgr. O ne abi öyle, öyle hayat mı çekilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar