Loxias Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/110125uzmezrapr.widec.jpg http://www.ntvmsnbc.com/id/25190532/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 dünya kadınlar gününüz kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 küfürden ban kaç aya açılıyor? bildiğin ana avrat olandan ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 23 nisan!!111 http://files.sharenator.com/pedobear_drool_AGES_RESULTS-s350x282-56449-580.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 şu haberin, çocuğu olan her insanın içini sızlatması lazım. adamın yüz ifadesi de cinsel yönden bayağı sağlam gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 7 kademeli uzman cavus götürüyor. 3 senesi var emekliliğe onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Yaşasın basın özgürlüğü! Tekrar köşesinde yazmasını merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sonra anayasa değiştirilsin denilince şeriyaaaaat diye feryat figan edenler çıkıyo işte yargıtay ın hali. ilk başta hizbullah, şimdi bu. gelde güven yargıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Küfür kullanmadan lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Napolyonn said: sonra anayasa değiştirilsin denilince şeriyaaaaat diye feryat figan edenler çıkıyo işte yargıtay ın hali. ilk başta hizbullah, şimdi bu. gelde güven yargıya. AHAHAHA, yargıyı bu hale getirenler kimler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Napolyonn said: sonra anayasa değiştirilsin denilince şeriyaaaaat diye feryat figan edenler çıkıyo işte yargıtay ın hali. ilk başta hizbullah, şimdi bu. gelde güven yargıya. Olm senin kafan mı güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 2011 deydik değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Adam zaten lisede de cinayete teşebbüs etmiş, 10 sene hapis yatmış bilmiyordum ya. Adam "eylemci" beyler "İLK SİLAHLI SAĞ EYLEMCİ Malatyalı olan Hüseyin Üzmez, 1952 yılında henüz lise öğrencisiyle gazeteci Ahmet Emin Yalman'a suikast girişiminde bulundu. ‘İlk sağ eylemci' olarak bilinen Hüseyin Üzmez, Ahmet Emin Yalman'ı öldürmeye teşebbüs suçundan mahkum oldu ve 10 yıl hapis yattı. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 gazetede gördüm bunu az önce, şaka gibi. ergenekon kapsamında nice gazeteciyi,aydınları içeri tıksınlar. böyle sapıkları tahliye etsinler. bi de dalga geçer gibi beni bundan sonra bol bol izlersiniz televizyonda demiş. allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Napolyonn said: sonra anayasa değiştirilsin denilince şeriyaaaaat diye feryat figan edenler çıkıyo işte yargıtay ın hali. ilk başta hizbullah, şimdi bu. gelde güven yargıya. savunduğun adamlar çıkardı o yasaları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 türk ceza yasası nı tümden değiştirelim deyince sırf tabanlarına sempatik gözükmek için şov yapan chp ve mhp değil miydi? al sana ceza yasası sapığıyla manyağıyla kutlarız artık. artık mahkemelerin işlevsizleştiği ayan beyan ortaya çıktı haziran dan sonra kapsamlı bi anayasa değişikliğine ihtiyaç var ama cumhuriyet elden gidiyo kampanyalı resisting spells kasan bi chp ile değil sosyal demokrat bi chp ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 saturn said: 2011 deydik değilmi Tutuklamaya itiraz davasında Hakim, “Taraflar bilinçli ve iradeli insanlar olup, mağdurenin şikayetten vazgeçme eğiliminde olduğu anlaşılmıştır” gerekçesiyle, sanığın tahliyesine karar verdi. Yasadışı olduğu ileri sürülen görüşme kaydı da delil kabul edildi. http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/Holding_veliahti_tecavuzden_serbest.htm?ArticleID=64066 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Napolyonn said: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque gravida vestibulum tellus, eget elementum diam tristique in. Aliquam mollis nibh sit amet urna semper ac posuere lectus pellentesque. Ut quis erat elit. Cras sit amet dignissim nunc. Sed dictum auctor pretium. Aliquam volutpat placerat turpis, placerat mollis tellus mattis eu. Proin malesuada, nibh sit amet aliquam tempor, lacus libero rhoncus nunc, id tincidunt ipsum eros eu mi. Suspendisse bibendum vulputate interdum. Donec pretium auctor interdum. Integer lectus justo, ultrices vitae. he ondan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Napolyonn said: türk ceza yasası nı tümden değiştirelim deyince sırf tabanlarına sempatik gözükmek için şov yapan chp ve mhp değil miydi? al sana ceza yasası sapığıyla manyağıyla kutlarız artık. artık mahkemelerin işlevsizleştiği ayan beyan ortaya çıktı haziran dan sonra kapsamlı bi anayasa değişikliğine ihtiyaç var ama cumhuriyet elden gidiyo kampanyalı resisting spells kasan bi chp ile değil sosyal demokrat bi chp ile.. yine suç chp'nin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 napolyonn coşmuşsun gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Napolyonn said: türk ceza yasası nı tümden değiştirelim deyince sırf tabanlarına sempatik gözükmek için şov yapan chp ve mhp değil miydi? al sana ceza yasası sapığıyla manyağıyla kutlarız artık. artık mahkemelerin işlevsizleştiği ayan beyan ortaya çıktı haziran dan sonra kapsamlı bi anayasa değişikliğine ihtiyaç var ama cumhuriyet elden gidiyo kampanyalı resisting spells kasan bi chp ile değil sosyal demokrat bi chp ile.. abi yavaş iç yüksek dozajda zemzem akıl saglıgına zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Scheriff said: Napolyonn said: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque gravida vestibulum tellus, eget elementum diam tristique in. Aliquam mollis nibh sit amet urna semper ac posuere lectus pellentesque. Ut quis erat elit. Cras sit amet dignissim nunc. Sed dictum auctor pretium. Aliquam volutpat placerat turpis, placerat mollis tellus mattis eu. Proin malesuada, nibh sit amet aliquam tempor, lacus libero rhoncus nunc, id tincidunt ipsum eros eu mi. Suspendisse bibendum vulputate interdum. Donec pretium auctor interdum. Integer lectus justo, ultrices vitae. he ondan.. ahahahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Art niyet yok demi Napalyon ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Scheriff said: Napolyonn said: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque gravida vestibulum tellus, eget elementum diam tristique in. Aliquam mollis nibh sit amet urna semper ac posuere lectus pellentesque. Ut quis erat elit. Cras sit amet dignissim nunc. Sed dictum auctor pretium. Aliquam volutpat placerat turpis, placerat mollis tellus mattis eu. Proin malesuada, nibh sit amet aliquam tempor, lacus libero rhoncus nunc, id tincidunt ipsum eros eu mi. Suspendisse bibendum vulputate interdum. Donec pretium auctor interdum. Integer lectus justo, ultrices vitae. he ondan.. AHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar