DERT3 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 6/10 dan en az 15th over bilmem ne çıkıyor. 80m cepte demektir. şanslı isen en az 400m luk item düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Plexte bs olmaz kasar her kosulda. Ama c4 wh ile plexide kiyaslama derim whnin getirisi bambaska bisey bizim ufuk saatte 1.5bil fln kaldiriyordu. Plexte sansin varsa 900m gelir yoksa 40m fln anca getirisi olur lootlar haric bounty olarak konusuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 baya guzelmıs, geleyim ben o zaman. uygun bi loki veya claymore veya sleip fiti bulalım. gerekirse arty sleip yaparız yaklaştırmıolar diosanız. loki çok paalı olm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ya c4ler artıkın solo olmuyormuş :s heveslenmıstım geri başlarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 DareJedi said: Plexte bs olmaz kasar her kosulda. Ama c4 wh ile plexide kiyaslama derim whnin getirisi bambaska bisey bizim ufuk saatte 1.5bil fln kaldiriyordu. Plexte sansin varsa 900m gelir yoksa 40m fln anca getirisi olur lootlar haric bounty olarak konusuyorum. c4 whda sleeper mi patlatarak bu kadar para yapiodu? whlar hakkında çok bilgim yok da, gemi olarak cap kullanıo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Carrier değil de sniper fit bir golem yada sağlam tank bir T3 çok rahat indirir carrier sokarsan sıkıntı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mosquito said: c4 whda sleeper mi patlatarak bu kadar para yapiodu? whlar hakkında çok bilgim yok da, gemi olarak cap kullanıo heralde 4 tengu 1 chimera ile wh class 5te paşalar gibi para yapıyordu hatta sonra 2.carrier'ı içeri sokuyodu bir cap spawn daha çıkması için fln ama çok kasıyor abi sleeper yapmak. Sıkıntılı iş bende takıldım onunla 6-7 ay kadar 5-6 acc ve faction fitli t3 gemin olmadan wh class 5 yalan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 selamlar herkese suark al sana para kazanmanin en kolay yolunu sana ve diger bilmeyen arkadaslara aciklayim en kolay sekilde. ilk olarak binebildigin gemileri goz onune alaraktan, sleipnir iyi gider. hi slota bir prob launcher, 1 t1 cloak gerisi turret(sniper olabilir np) med. slot shield tank ve MWD low slot kafana gore fitleyebilirsin. gurista vuracagimiza gore res lerini ve mermilerini ona gore sectigini kabul ediyorum :) ikinci olarak kendine trial bir hesap acip, 21 gunluk alt charini scout olarak kullanacaksin!!! bu kilit nokta eger 2. bir accountun yoksa!! ucuncu olarak caldari low sec. bolgesinde sadece ve sadece Gurista Scout Outpost arayacaksin (ayrinti icin: http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Guristas_Scout_Outpost), buldugunda sleipnir ile girip cikmak senin de performansina bagli olaraktan en fazla 15 dak. da cikiyorsun. eline en son market fiyatlarina gore sansliysan 350-400 mil. arasi geciyor!! bu sekilde kimseye eyvallah etmeden, kendi capinda takiliyorsun. ornek olarak vermek gerekirse 3 gun icinde 25 plex yaptim ve assa yukari %50 sinden iyi item dustu ve elime gecen para 4.5 bil. kadardi. ve harcadigim zaman ise toplam 10 saat( tabi ki 1 prob.cu alt charim da vardi ) iyi avlar :) yeteri kadar acikladigimi zannediyorum ama sorular varsa buyurunuz :) not:dürümü balta hüsoya ismarlarsin benim yerime ;) saygilar capt.logar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 hehehe istanbulda mısın? çıkalım bi dürüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 eccm lazım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Suark said: hehehe istanbulda mısın? çıkalım bi dürüme CIX... Ona durum almaktansa paypaldan para yolla daha kolay zere adamin Turkiyeye gelmesi gerek oncelikle durum yiyebilmek icin :) Gelince o ismarlar zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 o dil de eccm lazım mı onu diyin bakim. large booster + resist takılıcam yormaz herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 eccm i napıcaksın farmda:D edit: yani jammlerler belki biraz ama bi med slotu onun için öldürmene gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 neblym bilemedim şimdi, bc oluomuş bunların hepsi sanırım? - ulen vagayla tokatlarım ben bunları - gazıyla gıtsemmıkı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 uzatıyosun walla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 hee hoşuma gidio tepede eve konusu olması ee daa daa napıonz beyler? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 suark, eccm gereksiz ve dürümü dedigim gibi the baltaci hüseyine ismarla benim yerime, ist.e gelince bende sana ismarlarim :) tabi ki benim verdigim sadece bir ornek, guristas yerine diger npc lerin 10/4lerini de yapabilirsiniz ama en cok para getiren guristas tabi ki ;) kilit noktalar scout kullanmak low-sec oldugu icin ve sabir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 gene uzatayım ya en son trıal acınca normal accountla aynı anda acamıoduk, degıstı mı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 trialla normal account açamıorsun ama buddy olayını kullanarak, trial acc üzerinde plex kullanırsın. trial acc.'a 51 gün normal acc.'a 30gün açtırırsın. bi ay takılırsın rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mosquito said: trialla normal account açamıorsun ama buddy olayını kullanarak, trial acc üzerinde plex kullanırsın. trial acc.'a 51 gün normal acc.'a 30gün açtırırsın. bi ay takılırsın rahat rahat trialler plexle açılmıyor diye biliyorum, para vermesi gerekiyo sanırım.Ama dediğim gibi eminde değilim açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben aynen dediğim gibi yaptım. trialleri plexle açabiliorsunuz ve ana acc.'a da 1 ay ekleniyor buddy kullandıysanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoya Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Planetary Interaction kas 1 haftada skilleri halledersin sonra karar vermen lazim hergun mu bakicaksin yada 2 gunde bir mi fln ona gore kazanicagin para artiyor. Eger empiredaysan diyebilecegim bisey yok kesinlikle 0 secde olan bir corp a girmeye calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viktormarkin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?53,5604788 Soğansız ve soslu olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar