reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sefer tasimda yaklasik 10 gunluk yesil elma unutmusum, ilk gunku gibi taze lan. az once isirdim falan tadida baya ii. simdi bu normalmidir yoksa GDO nunu dibine vurmuslar mi?
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 midende kalırsa senindir, cırcır yaparsa toprağın...
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 grannysmith cinsiyse eğer onların çoğu koşulda dayanıklı olduğunu hatırlıyorum. bi sorun yoktur bence, ye gitsin.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bence fistan tartışmayı bitirmiş csi incelemeden diyebieceğimiz tek şey elmanın yeşil olduğudur!
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 havasız bir ortamda her türlü bitki falan çürür gider. bu da senin o yeşil elmanın genetiğinin değiştirildiğini gösterir. ama bitkiden bitkiye gen aktarımı o kadar zararlı değil diyorlar. hayvandan bitkiye olursa sorun var.
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 escape said: havasız bir ortamda her türlü bitki falan çürür gider. bu da senin o yeşil elmanın genetiğinin değiştirildiğini gösterir. ama bitkiden bitkiye gen aktarımı o kadar zararlı değil diyorlar. hayvandan bitkiye olursa sorun var. yanlis olmasin hava olmasin?
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sefer tası diyosun arkadaşım benim bildiğim sefer tasından bahsediyorsan hava almaz o
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi havasiz ortamda asil bozulmadan kalmazmi? benim bildigim hava oldugu zaman bakteriler cogalir urer, sevisir fln
saturn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 elmalarda bu dalga var. ben amasya elması aldım. bildiğin 1-2 ay dayandı elma. ortamda çok sıcak değil normaldi. Onu bırakta çilek var bildiğin sabundan yapılmış gibi kafaya atsan kanatır onlar vahim.
Qualance Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ortamı soğuksa hava alsada almasada o elma dayanır.
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 escape said: havasız bir ortamda her türlü bitki falan çürür gider. bu da senin o yeşil elmanın genetiğinin değiştirildiğini gösterir. ama bitkiden bitkiye gen aktarımı o kadar zararlı değil diyorlar. hayvandan bitkiye olursa sorun var. bu ne ya asdasdasdasd. neyse elma dediğin şey çok dayanıklı birşey ondan bol bol bekleyebilir korkma. Bir de elmanın doğal gdosuz falan olması içinden kurt çıkmasıyla doğru orantılı
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 reyou said: abi havasiz ortamda asil bozulmadan kalmazmi? benim bildigim hava oldugu zaman bakteriler cogalir urer, sevisir fln sıcak havayla, havasız ortamı karıştırdım ben abi şimdi farkettim. çok benziyo ya birbirine ondan
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 barnacle said: midende kalırsa senindir, cırcır yaparsa toprağın... /thread
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yeşil elma genelde ekşi olur.kırmızı elma rulz.
Öne çıkan mesajlar