reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sefer tasimda yaklasik 10 gunluk yesil elma unutmusum, ilk gunku gibi taze lan. az once isirdim falan tadida baya ii. simdi bu normalmidir yoksa GDO nunu dibine vurmuslar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 incelemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ya da hiç gerek yok GDO ludur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bence gdo lu değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 midende kalırsa senindir, cırcır yaparsa toprağın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 grannysmith cinsiyse eğer onların çoğu koşulda dayanıklı olduğunu hatırlıyorum. bi sorun yoktur bence, ye gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bence fistan tartışmayı bitirmiş csi incelemeden diyebieceğimiz tek şey elmanın yeşil olduğudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 havasız bir ortamda her türlü bitki falan çürür gider. bu da senin o yeşil elmanın genetiğinin değiştirildiğini gösterir. ama bitkiden bitkiye gen aktarımı o kadar zararlı değil diyorlar. hayvandan bitkiye olursa sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 escape said: havasız bir ortamda her türlü bitki falan çürür gider. bu da senin o yeşil elmanın genetiğinin değiştirildiğini gösterir. ama bitkiden bitkiye gen aktarımı o kadar zararlı değil diyorlar. hayvandan bitkiye olursa sorun var. yanlis olmasin hava olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ne bu havalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sefer tası diyosun arkadaşım benim bildiğim sefer tasından bahsediyorsan hava almaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi havasiz ortamda asil bozulmadan kalmazmi? benim bildigim hava oldugu zaman bakteriler cogalir urer, sevisir fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 elmalarda bu dalga var. ben amasya elması aldım. bildiğin 1-2 ay dayandı elma. ortamda çok sıcak değil normaldi. Onu bırakta çilek var bildiğin sabundan yapılmış gibi kafaya atsan kanatır onlar vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ortamı soğuksa hava alsada almasada o elma dayanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 escape said: havasız bir ortamda her türlü bitki falan çürür gider. bu da senin o yeşil elmanın genetiğinin değiştirildiğini gösterir. ama bitkiden bitkiye gen aktarımı o kadar zararlı değil diyorlar. hayvandan bitkiye olursa sorun var. bu ne ya asdasdasdasd. neyse elma dediğin şey çok dayanıklı birşey ondan bol bol bekleyebilir korkma. Bir de elmanın doğal gdosuz falan olması içinden kurt çıkmasıyla doğru orantılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 reyou said: abi havasiz ortamda asil bozulmadan kalmazmi? benim bildigim hava oldugu zaman bakteriler cogalir urer, sevisir fln sıcak havayla, havasız ortamı karıştırdım ben abi şimdi farkettim. çok benziyo ya birbirine ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 barnacle said: midende kalırsa senindir, cırcır yaparsa toprağın... /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yeşil elma genelde ekşi olur.kırmızı elma rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 en güzeli kızıl elma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar