mawiman Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 arsenal - barcelona 2-1 ilk maçı yanınlayıp barcelona - arsenal maçını yayınlamak yerine saçma sapan bir dizi doydu onun yerine ... 3-1 barcelona'nın kazandığı ve heycanın dorukta olduğu bir maçı neden yayınlamadı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://www.startv.com.tr/BizeYazin.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 iyi de fistan ordaki gönderilen şeylere bakmıyorlar ki :) ben bizzat gördüm adamlar komple hepsini siliyorlar. şimdi işin diğer tarafına gelince. kardeşim star tv bu yayınları yayınlamak zorunda değil ve sen de bunun için para vermedim. dolayısıyla istedikleri gibi davranabilirler yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Ama büyük ayıpmış yinede :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yarın ne maçını veriyo star? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Yarin muhtesem yüzyil var. Kimse mac izlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 muhteşem yüzyıl dizi mi asdaasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 hayır tarih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar