Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fedaykin Sona Vardı (Fedo&Nartanesi)

Szasstam

Öne çıkan mesajlar

aynı şartlar altında bir resim daha
hmm isteriz
albüme[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

O günden bu güne 3 kilo verdim :) Birde o fotoğraf daha montun ilk günü yani tamamen sıkar hali. Cıpcılız olmadığınız durumda üstünüze tamamen oturan bir şey giyerseniz tabii ki göbek ortaya çıkar :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni okudum bi garip oldum fedo kendimi başı boş hissettim birden, ama şimdi düşünüyorum da ben de senin esaretin altında özgür olmaya çalışıyormuşum, şimdi kurtuldum, herşey bir yana mutluluklar dilerim :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

*! Laf atanları kıskandırır *
Askimcim ben senin her halini çok seviyorum!! ;)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili

Ö.Hayyam

[Bu mesaj Nartanesi tarafından 06 Eylül 2004 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sattırmaaaaam!!!
Daha ben motor kıyafetimi alcam,gezcez, kullanmayı öğrencem... :D
Alooo sulanmak yooook!!! :yapma:[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili

Ö.Hayyam

[Bu mesaj Nartanesi tarafından 06 Eylül 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

motorize ekipler teyakkuzda bakıyoruz.. ;)

fedo biz seni doğru anlasak yanlış anlasak, hiç anlamasak ne farkeder, senin kendini anlatman gereken yegane insan var artık.. :)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

eheh tebrikler fedaykin abim imzanı pepelek gibi paticik mekanı da eğer bi gün terkedilirse o güne kadar saklıcam :)
*el sallar*[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...