DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Horace delisin =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ehe bu vesileyle fedo'nun bir günde beşer beşer açtığı "kadınlar ve quantum fiziği", "kadınlar mora fatihi", "kadınlar sulaktır, çiçek ister" başlıklarına veda etmiş oluyoruz.. :-p ilerleyen günlerde "acemiler için takiyye sanatı" adlı kitabını heyecanla bekliyoruz.. 8-) horas'ı üçe parçalanacak cia'in voltran başı yapacaklarmış.. :horace: mutluluklar dilerim fedo ikinize de.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Sam, 31 Ağustos 2004 21:57 tarihinde demiş ki: ehe bu vesileyle fedo'nun bir günde beşer beşer açtığı "kadınlar ve quantum fiziği", "kadınlar mora fatihi", "kadınlar sulaktır, çiçek ister" başlıklarına veda etmiş oluyoruz.. :-p ilerleyen günlerde "acemiler için takiyye sanatı" adlı kitabını heyecanla bekliyoruz.. 8-) horas'ı üçe parçalanacak cia'in voltran başı yapacaklarmış.. :horace: mutluluklar dilerim fedo ikinize de.. :) Yani sam elinden öpmekteyim :)[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Sam, 31 Ağustos 2004 21:57 tarihinde demiş ki: ilerleyen günlerde "acemiler için takiyye sanatı" adlı kitabını heyecanla bekliyoruz.. İmza gününe artık beraber gelirler ailecek[signature][hline]Lil'Alur for Shar[Bu mesaj screamer tarafından 31 Ağustos 2004 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 haha buraya kadarmış havaya konuşmak kolay tabi[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Yani cidden yazdıklarım boşunaymış, beni biriniz bile anlamamış. Hani Marx zamanında karısına demiş ya, "Beni bir sen anladın, sende yanlış anladın..." diye, işte o durum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 "Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir." Başkada bişi demiyorum ben :=P *! savunma pozisyonuna geçer *[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Şimcik iki insan yanyana gelince mutlak bir özgürlükten kesinlikle söz edilemez bu çok doğru. O sebepten ben eskisi kadar özgür bir birey değilim orası kesin. Her seçim bir kaybediştir ve aynı anda bir kazançtır. Peki ben esaret altındamıyım, olaya hangi açıdan baktığınıza göre değişir. Daha öncesine dönelim, eskiden de her istediğim an her istediğim yere gidemezdim zira çalışıyordum. İstediğim an istifa ederim o ayrı ama çalışmanın götürüleri olduğu gibi getirileri de var, ben onu seçtim. Şu an esaret altındamıyım, kesinlikle hayır. Peki daha önceki deneyimlerim olmasa, tam bir aptal aşık olsam esaret altında olurmuydum, kesinlikle evet. İki kişi yanyana ise tabii ki birşeyler paylaşırlar, bazı fedakarlıklarda bulunurlar bu çok doğal. Ancak iki taraftan birisi köpek olursa diğerinin peşinde işte o zaman durum değişir. Sadece birisi vermeye, diğeri de almaya başlarsa işte orada esaret kelimesi devreye girer. Bunu da en iyi sen bilirsin Szass'ım bir tanem.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 01 Eylül 2004 09:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Cık cık farkında olman , en azından özgürlüğünün gittiğinin yeterli Fedocum :=P Ahh ben özgürlüğün azaldı kötü oldu demedim ki :=) Ama Eskisi gibi Hür bir general değilsin ;=) Ah bunu seçen sensin , kötü mü oldu dersen bence süper oldu :=) , As u know yane ,[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Fedo hala hür general sadece artık hür genelkurmaya bağlı :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bu arada benim title sıralamam aşağıdaki gibiydi onu hatırlatırım :) 1-) Birinci ve İkinci Pepelek darbe girişimleri sonucu Darbeci General 2-) Askere gitmem sonucu O şimdi asker 3-) Askerden dönmem ve de ilk madde vesilesi ile Hür General. Buradaki Hür General terhis olan erlere verilen bir isimdir, ordudaki en yüksek rütbeyi temsil eder :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nartanesi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Hımmm, yokluğumdan yararlanılıp epey bişiler yazılmış burada... :) *! Pipet konusunda Fedaykin'i sıkıştırır * Neyse sizleri Fedaykin topicleri ve sap muhabbetiyle başbaşa bırakırken bu ilişkinin gerçekliğini sorgulayanları bir gün kahve içmeye bekleriz.. :) [Bu mesaj Nartanesi tarafından 06 Eylül 2004 10:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Türk Kahvesimi ? ;)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 evet Türk kahvesi ama yerlere dökülmeyip temizlenmesi gerekmeyecek cinsinden ;)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Taytlıları kabul edermisiniz peki? ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 mumiciğim sen atla bisikletine gel yeterki, tayt mayt hepsi hikaye :) Biz seni her halinle kabul ederiz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Üstad Fedaykin en kısa zamanda birlikte çekilmiş bir resminizi görmek isityoruz bu diyarlarda. Mutluluğun yüzünüzdeki yansımalarıyla tanışmak istiyorum[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 fedaykin pazar alanına satılık motor diye topic açarsa şaşırmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 yoo tam tersine alınık artçı motor kıyafeti diye ilan açabilirim :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ehehe daha 3000 km var onun için fedo :=P önce 3000 km doldur en son 2000di dur bakim ayvalık gidiş geliş 2500 olabilir :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Sen, nartanesi, kocan fedaykini ; iyi günde ve kötü günde hastalıkta ve sağlıkta ve herşeyden önemlisi bu halde : Kabul ediyor musun?[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… theCio Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Eheh kaldır o resmı :P[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 lol alexi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nartanesi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Kabul ediyor musun? Her şekilde aşkım kabulümdür. :) *! Aynı kıyafetler içinde resmi bulunduğu için aksi halde konuşmaya tırsar *[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Alexi z?p?rl?k yapma =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 7.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Fedaykin Sona Vardı (Fedo&Nartanesi) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Sam, 31 Ağustos 2004 21:57 tarihinde demiş ki: ehe bu vesileyle fedo'nun bir günde beşer beşer açtığı "kadınlar ve quantum fiziği", "kadınlar mora fatihi", "kadınlar sulaktır, çiçek ister" başlıklarına veda etmiş oluyoruz.. :-p ilerleyen günlerde "acemiler için takiyye sanatı" adlı kitabını heyecanla bekliyoruz.. 8-) horas'ı üçe parçalanacak cia'in voltran başı yapacaklarmış.. :horace: mutluluklar dilerim fedo ikinize de.. :) Yani sam elinden öpmekteyim :)[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Sam, 31 Ağustos 2004 21:57 tarihinde demiş ki: ilerleyen günlerde "acemiler için takiyye sanatı" adlı kitabını heyecanla bekliyoruz.. İmza gününe artık beraber gelirler ailecek[signature][hline]Lil'Alur for Shar[Bu mesaj screamer tarafından 31 Ağustos 2004 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 haha buraya kadarmış havaya konuşmak kolay tabi[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Yani cidden yazdıklarım boşunaymış, beni biriniz bile anlamamış. Hani Marx zamanında karısına demiş ya, "Beni bir sen anladın, sende yanlış anladın..." diye, işte o durum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 "Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir." Başkada bişi demiyorum ben :=P *! savunma pozisyonuna geçer *[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Şimcik iki insan yanyana gelince mutlak bir özgürlükten kesinlikle söz edilemez bu çok doğru. O sebepten ben eskisi kadar özgür bir birey değilim orası kesin. Her seçim bir kaybediştir ve aynı anda bir kazançtır. Peki ben esaret altındamıyım, olaya hangi açıdan baktığınıza göre değişir. Daha öncesine dönelim, eskiden de her istediğim an her istediğim yere gidemezdim zira çalışıyordum. İstediğim an istifa ederim o ayrı ama çalışmanın götürüleri olduğu gibi getirileri de var, ben onu seçtim. Şu an esaret altındamıyım, kesinlikle hayır. Peki daha önceki deneyimlerim olmasa, tam bir aptal aşık olsam esaret altında olurmuydum, kesinlikle evet. İki kişi yanyana ise tabii ki birşeyler paylaşırlar, bazı fedakarlıklarda bulunurlar bu çok doğal. Ancak iki taraftan birisi köpek olursa diğerinin peşinde işte o zaman durum değişir. Sadece birisi vermeye, diğeri de almaya başlarsa işte orada esaret kelimesi devreye girer. Bunu da en iyi sen bilirsin Szass'ım bir tanem.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 01 Eylül 2004 09:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Cık cık farkında olman , en azından özgürlüğünün gittiğinin yeterli Fedocum :=P Ahh ben özgürlüğün azaldı kötü oldu demedim ki :=) Ama Eskisi gibi Hür bir general değilsin ;=) Ah bunu seçen sensin , kötü mü oldu dersen bence süper oldu :=) , As u know yane ,[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Fedo hala hür general sadece artık hür genelkurmaya bağlı :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bu arada benim title sıralamam aşağıdaki gibiydi onu hatırlatırım :) 1-) Birinci ve İkinci Pepelek darbe girişimleri sonucu Darbeci General 2-) Askere gitmem sonucu O şimdi asker 3-) Askerden dönmem ve de ilk madde vesilesi ile Hür General. Buradaki Hür General terhis olan erlere verilen bir isimdir, ordudaki en yüksek rütbeyi temsil eder :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Hımmm, yokluğumdan yararlanılıp epey bişiler yazılmış burada... :) *! Pipet konusunda Fedaykin'i sıkıştırır * Neyse sizleri Fedaykin topicleri ve sap muhabbetiyle başbaşa bırakırken bu ilişkinin gerçekliğini sorgulayanları bir gün kahve içmeye bekleriz.. :) [Bu mesaj Nartanesi tarafından 06 Eylül 2004 10:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Türk Kahvesimi ? ;)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 evet Türk kahvesi ama yerlere dökülmeyip temizlenmesi gerekmeyecek cinsinden ;)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Taytlıları kabul edermisiniz peki? ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 mumiciğim sen atla bisikletine gel yeterki, tayt mayt hepsi hikaye :) Biz seni her halinle kabul ederiz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Üstad Fedaykin en kısa zamanda birlikte çekilmiş bir resminizi görmek isityoruz bu diyarlarda. Mutluluğun yüzünüzdeki yansımalarıyla tanışmak istiyorum[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 fedaykin pazar alanına satılık motor diye topic açarsa şaşırmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 yoo tam tersine alınık artçı motor kıyafeti diye ilan açabilirim :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ehehe daha 3000 km var onun için fedo :=P önce 3000 km doldur en son 2000di dur bakim ayvalık gidiş geliş 2500 olabilir :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Sen, nartanesi, kocan fedaykini ; iyi günde ve kötü günde hastalıkta ve sağlıkta ve herşeyden önemlisi bu halde : Kabul ediyor musun?[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Eheh kaldır o resmı :P[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 lol alexi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Kabul ediyor musun? Her şekilde aşkım kabulümdür. :) *! Aynı kıyafetler içinde resmi bulunduğu için aksi halde konuşmaya tırsar *[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Alexi z?p?rl?k yapma =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar