Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frp Oyun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün başladığımız bir oyunun günlüğünü tutayım burada bende bari.

Normalde 3, 4 kişilik bir grubumuz var ama alayı işlerden vakit bulamadığı için ve sadece dm ve benim boş vakti olduğu için tek kişilik bir oyun.

Oyun Western - Werewolf d10 sistem.

Bugün karakter yapımı filan gibi şeylerle uğraştık daha çok ama sonunda bir giriş yaptık. O kısmı anlatayım size.

-Karakterin özgeçmişini tam oturtamadığım için daha o konuya pek girmiyorum. Ama arkadaş silahşör.

Yolculuğun bir Avrupa'dan Amerika'ya giderken bir trende başlıyor. Para için silahını kullanan bir insanım ben. Amerika da altın araması yapan bir yerde, soyguncular, çeteler vs. gibi çok olduğu için kendine koruma arayan bir şirket var bana da iş düşer diye oraya yol alıyorum.

Yolculuğun ortasında tren soyguncular tarafından durduruluyor. İçimden bir his birinin benim peşimde olduğunu ve buradan hemen kaçmam gerektiğini söylüyor. Kaçmak için ilk önce pencerelere yöneliyorum, iki tarafta da pencereleri kollayan adamlar var. Pencerelerden çıkmanın imkansız olduğunu anlayıp arka kapıya yöneliyorum. Daha sonra arka kabinden çıkıp trenin üstüne tırmanıyorum. Bu sırada içimi huzursuz eden o his en tepeye ulaşıyor. Alt wagonda olan varlık beni aşırı tedirgin ediyor. 5 dakika hareketsiz kaldıktan sonra etrafa bakınıyorum tepeden inmek için. Bakınırken hala içerde birinin ayağını görüyorum. Hemen gerçi çekilip ters taraftan bakmak için geriye doğru ilerlemeye başlıyorum. (stealth 7 başarı zarı atıyorum bu sırada) Diğer taraftan sarkıp baktığımda adamın orada olmadığını görüyorum ve arkadan yukarıya tırmandığını tahmin ediyorum. Silahlarımı çekip (benim karakter gunslinger 2 tane magnum 44 lük kullanıyor.) adamın çıkmasını bekliyorum. Elini gördüğümde anlıyorum ki ateş ederek yukarıya çıkacak. Trenin arka boşluğuna yakın duruyordum ve hemen aşağıya atlıyorum. Trenin altına saklanıp bekliyorum. 10 dk sonra adamın trenin üstünden inip ilerde ki kayalıklara saklandığını görüyorum.

Bu sırada hala içerde ki soygun devam etmekte. Trenin altında 10 dk kadar bekliyorum sonunda dayanamayıp kayalara doğru bir göz atmak için kafamı uzattığımda, trenden silah seslerini duyuyorum ve o sırada tren hareket etmeye başlıyor. Hemen hızlıca trenin altından çıkıp içine giriyorum. Soyguncular ne olduğunu anlamamışlardı bir anda tren hareket etmeye başlamıştı. Wagona çıktığım anda tam wagonun kapısını diğer taraftan açan kişiyi görüyorum. Beni wagonlarda izleyen adam. İkimiz aynı anda silahlarımızı çekiyoruz ve birbirimize saldırıyoruz. Omzumdan hafif bir kurşun yarası alıyorum ama karşı tarafa ağır bir hasar verdiğimden eminim. (şöle ki 3 hit ben aldım 6 hit adama vurdum.) Mermiyi yedikten sonra hemen kapının dışına saklanıyorum biraz soluklandıktan sonra kapıdan içeri silahlarımı doğrultarak giriyorum. Ölmesi gerektiğini düşündüğüm adam karşımda duruyordu. Sanırım yediğim mermiden ve ya başka bir şeyden karşıda ki adam kıllı ve daha iriydi bir kurt gibiydi. Tam arka kapıdan çıkışını görüyorum kaçmasın diye ayağından vurmak için ateş ediyorum ama çok hızlı çıkıyor vuramıyorum. Peşinden koşmaya başlıyorum. Bu arada tren duruyor ve soyguncuların yaklaştığını duyuyorum. Resmen çift ateş arasında kalmış gibiyim. Çıktığı kapıyı açıyorum ve bi anda karşımda beliriyor insana benzeyen bir kurt. "Silahlarından bıktım" diyip beni tutmaya çalışıyor. Beni kavrayamadan kafasına iki tane sıkıyorum (brawl kapıştık ve intiative sayesinde ben üstün geldim elinden kaçıp kafaya iki tane sıktım 7 başarılı hit vurdum.) Kafası ve ağzı açılmıştı ama saldırmak için ileri adım yapıyordu. Bu sefer biraz daha geriye zıplayıp iki bacağına birer tane sıktım (bir bacağına 6 hit diğer bacağına 5 hit yaptım.) Dizlerinde ki kırılma seslerini duydum. Bu arada mermimde bitmek üzereydi ilk silahımda 2 mermi diğer silahımda 3 mermi kalmıştı. Biraz mesafe alıp silahlarımı kafasına dayadım ve "Neden beni öldürmeye çalışıyorsun" diye sorduğum anda soygunculardan birinin kapıyı açtığını duyuyorum. Silahını bana doğrultmuş bir şekilde "Ne oluyor burada" diye sorarken iki silahı da ona çevirip ateş ediyorum (5 hit vuruyorum) eli tetikte olduğu için bir refleksle elinde ki shotgun ı ateşliyor ve omzumdan hafif bir yara alıyorum (1 hit) Adamın yere düştüğünü ama ölmediğini görüyorum. Hemen karşımda ki yaratığa dönüyorum, kendini toparlamış ve ayağa kalkmış bana saldırmaya hazır duruyor. Bir silahımla kafasına nişan alıyorum, diğer silahımla diğer adama nişan alıyorum. İkiside yolun sonunda diye düşünüyorum. Yaratığa ateş etmek için elimi tetiğe bastığım da silahım tutukluk yapıyor (3 tane bir atıyorum bir tane 8 -2 ile silah tutukluk yaptı :D ) tam üstüme atladığı sırada diğer silahımı kafasının altından ateşliyorum (5 success hit) ile kafası darmadağın oluyor. Diğer adama bakıyorum tutukluk yapmayan silahta ki son mermiyi de onun kafasına sıkıyorum ve trenin üstüne tırmanıyorum hızlı bir biçimde. 6 kişi daha var artık burada olduklarımı biliyorlardı. Biraz trenin gerisine yürürken silahlarımın sarjorünü değiştirmeyi düşünüyorum bu sırada gözlerim hafif kararmaya başlıyor. Daha önce yediğim mermi sanki yara değilmiş gibi geliyor. Ellerimin kıllanmaya başladığını görüyorum, sakallarım, saçlarım uzamaya başlıyor en son hatırladığım şey koşuyorum. Bir kurt gibi özgürce koşuyorum ve beynimde ki ses beni arizona da beklediğini söylüyor..

Karakter yaratımından sonra kısa bir oyun oynadık bu da böle bişi işte ^^
Mesaj tarihi:
bu oyun böle gelişi güzel hazırlıksız bir oyundu. Diğer oyun haftaya oynancaktır ve daha iyi bir hikaye olacaktır. Onu da buraya yazarım ^^
Mesaj tarihi:
2 haftada iki kere daha oynadık ve 2 farklı arkadaşımız oyuna birer günlük dahil oldular ve baya eğlendik. 2 oyunun birleşimini yazıcam bir ara buraya
  • Yeni Oluştur...