Buddha Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Ölü hepsi ölü sopcast deneyecem oda olmazsa gg
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 aramadıgım yer kalmadı benımde yani. ulan papatyam nedir ya.
Buddha Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Dünya bu maçı izliyor bizimkiler papatya mıdır nedir onu koymuş
moncici Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 nası bi maçsa veetle ilk defa duruyo arada. ilk defa oluyo böyle bişey.
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 izlemeyin abi çok bayık maç d-smarttan hd izleyebildiğim halde izlemiyorum düşünün.
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ben izliyorum barça tek kale ama arsenal savunması inanılmaz 1 santim ıskalasalar gol olucak ama kusursuz savundular bu arada arsenalin yanlıslıkla atcagı bi gole bakar maç :)
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 abi niye hep arsenalli futbolcular sarı kart gordu? barca daha iyi top oynadı ama ilk yarı. boyle devam edecegini sanmam. muhtemelen 1-0 kazanırlar ama olmasın oyle ya. arsenal gecsin turu.
moncici Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hee. arsenalli oyuncu sakatlandı, barcelonalılar başına üşüştü kalk kalk diye. van persie reis de geldi olaya el koydu. hain fabregas da hiçbir şey demiyo, bi de kaptan olacak.
Pipet Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Buddha said: Açtığım gibi gool :D ahah uğursuz
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 iyi yazdı messi orda türk futbolcu osla iniesta yerinde dağa taşa şut çekmişti ahah.adam pas attı tek hataları gol oldu 4-5 olur bence
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Red said: iyi yazdı messi orda türk futbolcu osla iniesta yerinde dağa taşa şut çekmişti ahah.adam pas attı tek hataları gol oldu 4-5 olur bence manyak bi asist yaptı iniesta
Buddha Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Messi'de çok soğuk kanlı kalecinin üstünden aşırarak çalım attı adam :)
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 messi adam değil orda yanlıslıkla aşırttı ahaha abi iniesta ile xavi öyle pas atıyolarki ofsayt taktiğiymiş kale önüne duvar çekmişin falan hikaye ya kağıt kalemle çizsen açıları topun hızını rüzgarın etkisini falan anca öyle pas atarsın
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 şu anda veetleda sizdede küçük bi ekranmı var yoksa bendemı bı gariplik var
Öne çıkan mesajlar