barnacle Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 http://neo-ekonomi.com/index.php/kultur/kultur-haberleri/guncel/1626-8-mart-duenya-kadinlar-guenue said: . Dünyadaki işlerin %66’sı kadınlar tarafından görülüyor. said: Başka bir değişle dünyadaki işlerin % 34’ü erkekler tarafından görülüyor ama erkekler dünyadaki toplam gelirin % 90’ına ve toplam mal varlığının % 99’una sahipler. http://cdn2.knowyourmeme.com/system/profile/icon/33365/big/troll%20face.png?1295104686 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kaynak görmeden inanmamayı ogrendim böyle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 said: 2. Kadınların % 57,7’si evliliklerinin ilk gününde şiddetle karşılaşıyor. yok artık. bu başka bişeydir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 şiddetten kasıt penis sanırım. penisle karşılaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 geyik bir yana da, şehirli kadınların %18'i dövülüyor diyor. benim sormak istediğim; burada hiç komşusunda, akrabasında vs kısaca çevresinde dayak olayına denk gelen, duyan var mı? başbakan dedi ya bu rakamlar abartılıyor, bana da öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 rihanna bile dayak yedi abi. geçen bizim apartmanda alt komşu ( ki köylüler diyoruz onlara) karısını kapının önüne koydu. kadın kedi gibi sesler çıkararak içeri aldırdı kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 said: 1. Dünyadaki işlerin %66’sı kadınlar tarafından görülüyor. 2. Buna karşın kadınlar dünyadaki toplam gelirin ancak %10’una sahipler. 2 words for you: career management Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 barnacle said: rihanna bile dayak yedi abi. geçen bizim apartmanda alt komşu ( ki köylüler diyoruz onlara) karısını kapının önüne koydu. kadın kedi gibi sesler çıkararak içeri aldırdı kendini. ne ilginç apartman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hırsızın hiç mi suçu yok diyorum ve ekliyorum selam kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kedi canını onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 annem feci sinirlendi hatta gidip ben de patlatıcam ağzına bi tane dedi sdf. viyak viyak ses yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 senin annen hiç dayak yememiş herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 anne kartı açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yemedi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 karısını kızını dövmeyen dizini döver abi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 huun said: geyik bir yana da, şehirli kadınların %18'i dövülüyor diyor. benim sormak istediğim; burada hiç komşusunda, akrabasında vs kısaca çevresinde dayak olayına denk gelen, duyan var mı? başbakan dedi ya bu rakamlar abartılıyor, bana da öyle geliyor. sen nasıl olurda başbakanla aynı fikirde olursun hede hödö http://www.threadbombing.com/data/media/41/segway-anti-terror.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar