Suark Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ISK karşılığında madenci toonumu satıyorum, ama karakteri linklemeyi beceremedim. Yüz ayarı yapılmadı, hatun kendisi. + standing. 5mil sp. Orca binmeye yaklaşık 10 gün uzakta Hulk pilotu, gerekli refining skilleri var ( çoğu 3-4 ) biraz manufacturing biraz trade skili var. Gas mining de var. Fiyat soruyorum, bide alacak varsa o da yazabilir bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 pazar alanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ?inala razap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 price check ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hem sorayım hem satayım hesabı, fiyat belirtin panpalar demek istedim di, pazar alanı fazla troll şindi, bide alakasız adam dolu. Bööle ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Malesef skiller görülmeden birşey olmuyor :) PriceCheck eve forumdada character sheet eklenmeden net rakamlar sunmaz biliyorsunki. Official forumda vardı bununla ilgilenen bir eleman ona bir bak istersen Price Check başlığında olması lazım eve'in. İnceden bump! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ne trollmus arkadas her yerdeler.. Eve forumlarinda satmayi denemeni tavsiye ederim.Belki Dert 1 tane daha alt alabilir ama = ) Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 beş para etmiyo artık minerlar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 eve forumlarına yazayım evet ama beceremedım skıll sheet olayını, eve board nedense update etmıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Evet yaptım skill sheet olayını http://eveboard.com/pilot/Ekatarina_Katarina buyrun buradann. 1b isk ya satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 DERT 'in yeri kalmadı nasıl alsın o charları_? 4 hesabı full doldurdum kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 5. hesap ossun yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 - karakter satıldı arkadaşlar - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar