Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 istanbul kartal. şakır şükürt yağıyor. bembeyaz evrivehr.
Laraken Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bilkent öğleden sonra da tatil olmuş. mehe mehe muk.
escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mal said: benim bi arkadaş vardı teşekkür alınca bişey değil belgesi hazırlayıp müdüre vermişti. AHAHDAUIJHUIUHA MAL VE MAL ARKADAŞLARI :D ayrıca yoğun kar yağışı mı? ne yoğunu lan 2 3 saat yağdı sdece. sonra yok bi bok 2 tane beyaz yer görünce okul tatil ediyo türkiyedeki eğitim sistemi bu işte sonra niye nüfusun niteliği düşük e böyle yaparsan düşük olur tabi yapraam
napae Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 İlla ki okullar tatil olucaksa perşembe günü olsun. :/
escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ya bırak abi ya biliyoruz ankaraya nasıl kar yağdığını ama ne oldu 3 metre falan mı oldu kar? her yer buz pisti gibi mi? sadece "tipi ve soğuk" nedeniyle bi de millete ve gençlere sevimli gözükmek için yaptıkları şeyler işte. ne zaman kar tatili olucak biliyonmu böle kar 1 metreyi geçicek bi kaç kişi soguktan donarak ölücek etrafta sadece %10luk bir beyazdan farklı renk olcauk o zman tatil olur işte
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 HAYATIMDA 1 KERE OLSUN KAR NEDENİYLE OKULUM TATİL OLMADI, OLMAYACAK DA... SİZİN DE OLMASIN, İŞKENCE ÇEKİN KAYIN DÜŞÜN POPONUZU YARIN TAAM MI?
escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sen şimdi seviniyorsun fede ama ilerde cocukalrında böyle bir duruımla karşı karşıya kalacak ve onlar eğitimden mahrum kalacak böle kafamdaki sivilce patladı bu arada acayip uyuz oldunuz bana galiba
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yoğun kar yağışından etkilenmeyen sadece tek bir adam gördüm morgan freeman
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 örgün eğitime vermicem ben çocuklarımı. eve mürebbiye ısmarlıcam
yav Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Dartanian said: HAYATIMDA 1 KERE OLSUN KAR NEDENİYLE OKULUM TATİL OLMADI, OLMAYACAK DA... SİZİN DE OLMASIN, İŞKENCE ÇEKİN KAYIN DÜŞÜN POPONUZU YARIN TAAM MI? 2003'de felan olmuştu tüm ülkede tatil
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Hiç hatırlamıyorum ya yavuz bizim de oldu mu? böyle okula gitmedim evimde oturup kar haberlerini falan izledim mi?
Bittus Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 escape said: kafamdaki sivilce patladı bu arada acayip uyuz oldunuz bana galiba ergenlikten cik artik mesaji veriyor ama sen anlamamissin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 2003 de mi 2004 de mi bir kar yağmışrtı minibüs caddesi komple karanlığa gömülmüştü.. bostanvcıya akdar karanlıkta gtmiştik sanırsın kasaba yolu arasokak fln.. o sene ne kar yamıştı be.. hoş bana ehr gün tatildi yoklama yoktu bizde
napae Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Biz de kardeşimle evde aç susuz kalmıştık. Annemle babam yolda kalmışlardı. Elektrikler yoktu. Bilmem kaç saat 11-12 yaşında çocukla mum ışığında oturmak çin işkencesi gibiydi.
yav Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Dartanian said: Hiç hatırlamıyorum ya yavuz bizim de oldu mu? böyle okula gitmedim evimde oturup kar haberlerini falan izledim mi?evet abi eminim ülkenin büyük bir kısmı etkilendiği için etkilenmeyen ufak bir kısım müfredatta gereksiz ilerlemesin herkes eşit olsun diye falan meb onaylı bir tatildi hem de
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 napae said: Biz de kardeşimle evde aç susuz kalmıştık. Annemle babam yolda kalmışlardı. Elektrikler yoktu. Bilmem kaç saat 11-12 yaşında çocukla mum ışığında oturmak çin işkencesi gibiydi. kıyamams
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Köpeğimiz vardı o zaman bahçeli evde oturuyoduk, hayvanın bıyıkları buz tutmuştu. Onu da almıştım evin içine. Hey gidi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 napae said: Köpeğimiz vardı o zaman bahçeli evde oturuyoduk, hayvanın bıyıkları buz tutmuştu. Onu da almıştım evin içine. Hey gidi. ahaha o ne lan.. mini mini bir köpüş donmuştu
Öne çıkan mesajlar