Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 adı Recep, soyadı Bey olanlar ne yapıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Viktor said: one minute in patentini aldilar, niye sasirdinizki adsfsfadsfd herifler tam bir pis tüccar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 patent olayı çok fena trollenir lan off aklıma bin tane örnek geldi 2 saniyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 adamlar patent kurulunu bile ele geçirmiş lan. memlekette ele geçirmedikleri kurum kaldı mı çok merak ediyorum. nasıl bi zihniyet patent verir bu laflar için haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Üye kelimesinin patenti bende. paticik mesaj başına 10$ öderse hesaplamalarıma göre... http://www.cartoonstock.com/lowres/ksm0559l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hiç düşünmeden memeyi alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 domat, gevrek, cigdem. bunlari da ben aldim arkadaslar, yasaklicam birde, izmirde diger guzide illerimiz gibi olcak artik. lan bide, sabah her bogaca simit vs almaya ciktigimda, bana bi gevrek fln diyorlar orda kis kis guluyorum hep icimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 beyaz leblebi konusuna da bi açıklık getirelim şu patent işiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Şimdi bu furya istatistiklere de yansır, Recep Bey "Bizim iktidarımızın döneminde alınan patent sayısı 938249 kat arttı, çılgınca bilim yapıyore" diye hava atar avrupalılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 olaya bak ya, ahuha neler ile uğraşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Patentlememistir ya marka isimi olarak kullanım hakkını almıslardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 "Atma Recep din kardeşiyiz" deyim değil mi? nasıl patenti alınır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Melih Gökçek almıştır bence, Kemal Kılıçdaroğlu domaini de almıştı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar